Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınız farkında ve bu sorunları ona yansıtmamanız, onu memnun ediyor. Bugün bu konuda size hoş bir mesaj verebilir. Sizinle birlikte küçük bir tatil düşünüyor. Yolunuz açık gibi gözüküyor,

Beklenmedik sevindirici haberleriniz olabilir. Bunlara hazırlıklı olmadığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Zor kazandığınız halde kolay harcıyorsunuz. Uyarılara hak veriyorsunuz ama yine de bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bugün yine uyarılabilirsiniz.

Gelecekle ilgili hayalleriniz var ama endişelere hiç yer yok. Bugünden yarını düşünmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar. Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. O bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir.

20 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 20 Kasım saat 21:43 - 10 Aralık saat 04:34 tarihleri arasında Merkür Yay geçişinde sosyal ilişkilerin önemi ve gücü yükseliyor. Yeni dostlarımız veya tanıdıklarımızla fikir paylaşımında bulunmak, bilgi dağarcığımızı genişletmek, ortaklaşa bir şeyler yapmak zamanı. Sosyal becerilerimiz, bilgilenmek amaçlı girişimler gelişimimiz açısından değerli olacaktır. Tecrübemizi, gücümüzü, bilgimizi ortak hedefler için yönlendirebiliriz. Bir projede yer alabiliriz veya bir işi organize edebiliriz. Ekip halinde bir işe gönül verebiliriz. Birilerine destek olabiliriz. Pozitif düşüncelerimizi, sıra dışı fikirlerimizi, yenilikçi görüş açımızla, dışa yansıtmaktan hoşlanacağız. Ancak dinlemeyi de bileceğiz. Başkaları ne düşünüyor, neler yapıyor, neler ortaya koyuyor onları da gözlemleyeceğiz. Yazışmak, haberleşmek, düşündüklerimizi sevgilimizle paylaşmak bizi mutlu edecek. Yetenekli olduğumuz el becerilerimiz, mistik faaliyetler, beden ve vücut sağlığı çalışmaları, bu konularda bilgilenme, gelişme, belli bir öğreti edinme, bildiklerimizi başkalarına sunma, onlara eğitmenlik yapma gibi faaliyetlerimiz de yoğun olacak. Hayatı umutla kucaklamamız ve moralimizi yüksek tutmamız, güne huzurla başlamamız dileğimle,  

20 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. . Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz.

20 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli amaçlarınıza ulaşma konusunda en önemli atışınızı yapabileceğiniz günlerdesiniz. Önümüzdeki üç hafta boyunca, karşınızdaki kişiler, planlarınızın veya sözlerinizin güzel taraflarını daha önceki denemelerinize kıyasla daha rahat şekilde anlayabilir ve içindeki güzelliği görebilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyurgezerlik ruh hali içerisinde olabileceğimiz kafa karışıklıklarına, yoğun hayallere, belirsizliklere veya dalgınlıklara açık bir gecenin ardından, öğle sonrası saatler hariç, aynı ruh halinde bir gün geçirebilir, kafamızdaki şüpheler, hayaller veya soru işaretleriyle dolaşabiliriz, eğer halsiz olmazsak tabii Bu akşam Merkür Yay burcuna geçiyor daha yüksek idealler peşinde olabiliriz. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, ideolojiler, fanatik fikirler, inanç sistemleri sıklıkla karşılaşacağımız konular olabilir 10 Aralık'a kadar. Bu esnada, fikirlerimizi konusunda ısrarcı olmamız ilişkilerde sorun yaratabilir veya fanatik fikirleri olan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Kasım 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizle ilgili işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha çok çalışabileceksiniz. Başkalarından alacağınız destekler de rahatlatıcı olabilir. Koşullara hızlı ayak uydurabilirsiniz. Parayla ilgili planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli organizasyonlar ve fırsatlar söz konusu.

20 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmalısınız. Katılacağınız her yeni etkinlik yada öğreneceğiniz uğraşılar sizi biraz da olsa rahatlatacak.

20 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

20 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda, davetlerde ve grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi rahatça sergileyeceksiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artmaya başlıyor.

20 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kalabalıkların arasına karışacak, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirecek, bazılarınız ise girdileri sosyal gruplarda flörtleşmelere, yakınlaşmalara başlayabileceksiniz. Yeni arkadaşlar, yeni sosyal çevre de cabası olacak. Bir süredir meslek vehayatının omzunuza yüklediği yüklerden artık eğlenerek atmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok daha önemli olacak sizler için

20 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

20 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 41"
Ay
Kova
24° 22' 04"
Merkür
Koç
17° 50' 31"
Venüs
Boğa
03° 35' 03"
Mars
Koç
01° 20' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 50"
Satürn
Balık
16° 45' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 02"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 36"
Lilith
Başak
23° 34' 14"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>