Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu gerilimlerin sizin için motive edici bir yönü de olacaktır ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. İç dünyanızda ise duygularınızı çok yoğun yaşayacaksınız ve bazı endişeler hissedebilirsiniz. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. Sevdiğiniz insana karşı baskıcı tutumlar göstermekten kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz yada düşüncelerinizin önemli bir kısmı işinizle ilgili olacaktır. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Başarılı olma isteğinizde artış olacaktır ve rekabet sizin için önemli olacaktır. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz. İşinizle ilgili konularda temkinli hareket etmelisiniz.

Maddi konularda bazı ortak kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz ancak bu konuda yapacağınız her türlü girişimde bon derece dikkatli olmalısınız.

Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kış ortasında gelen bahar, duygusallığınızı iyice ön plana alabilir. Ama, şu sıralar her konuda kontrollü hareket etmeniz yönünde alacağınız sinyallere de kapalı değilsiniz. Arkadaş çevrenizde son zamanlardaki birtakım ilişkilerin, artık zararsız olarak görülemeyeceği düşüncesindesiniz. Bu konuda doğru yorumlamalar içinde olmanız, sizi baskıcı uyarılara yöneltmemeli.

21 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş erken saatlerde Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar eğitim hayatınızda kendinizi kanıtladığınız bir dönemde olabilirsiniz. İş ilişkilerinizde de iletişim yeteneğiniz sayesinde yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. 00:58-04:27 aralığında Ay boşlukta kalacak. Devamında da Terazi burcuna geçen Ay, hemen sonrasında dolunay meydana getirecek. 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Her şeyi yanınızda bulundurduğunuzdan emin olun. Rötarlar yaşayabilirsiniz. Aracı siz kullanıyorsanız agresif hareketler yaparak risk almamalısınız. Akademik hayatınızda elinizde olmayan stresli zamanlar yaşayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa her şeyi iki kere kontrol edin. Tabii ki bu gergin enerjiyi yine siz düzeltebilirsiniz. İyimser enerjiler aldığınız bir günde de olacaksınız. Her şeyin kötüsüne odaklanırsanız en küçük şeyi bile aksi gidiyormuş gibi görürsünüz. İşin sırrı pozitif bakabilmek olacak sizler için. Dolunayın detaylı analizini okumak için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

21 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karamsar düşüncelere kaplıyorsun!Bugün Dolunay, saat 03:42? de hava burcunda başlıyor. Hayatta büyük oynamak gerektiğine inanan bir karakterin var. Ve bugün gerçekleşen Dolunay sana ?ya büyük düşün ya da düşünme? ideolojini aşılayacak. Gün içerisinde hayatınla ilgili karamsar düşüncelere kapılabilirsin. Fakat bu hemen harekete geçeceğin anlamına da gelmiyor, bunu da hatırlatmak isterim... İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinin durgun olması, alıngan bir tavır sergilemene neden olabilir. Çocukların varsa, onlarla daha fazla vakit geçirmen gerektiğini anlayabilirsin. Akşam kapını çalacak olan davetsiz misafir seni mutlu edecektir. Baş ağrısı uyumakta güçlük çekmene neden olabilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle olan iletişimlerinizde uzlaşma sağlamanız gerekmektedir. Orijinal fikirleriniz ve özgürlük beklentileriniz aşk hayatınızda birtakım sorunların çözüme ulaşmasıyla rayına girecektir.

21 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için kendinizi istekli ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmek için etrafınızdakilerle uyum içinde olmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konular gündeme gelebilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev dekorasyonunda salon ya da çalışma odanızı dizayn etmek için oldukça uygun bir gün. İş alanlarınızı düzenlediğinizde her konuda akışa geçeceksiniz.

21 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu geçmişten gelen travmaların izleri yüzeye çıkabilir. Olayları arınmak için fırsatlar olarak değerlendirin. Eski randevular, ertelenmiş işler çakışarak sorun yaratabilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik işlerinizi hallederken tartışmaya açık insanlarla karşılaşabilirsiniz. Yıllık sağlık kontrolünüz için uygun bir gündesiniz. Diğer yandan uzaktaki tanıdıklarınızdan haber alabilir ya da yabancılarla iletişiminizi güçlendirirsiniz. Seyahat gündeme gelebilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni şeyler öğrenerek bakış açınızı genişletmek, düşünce şeklinize yeni bir biçim vermek istemeniz mümkündür. Yeni bir eğitim programına kaydolabilir, araştırma yapmaya girişebilir veya yerinde inceleme yapmak için seyahate çıkabilirsiniz.

21 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 06" R
Ay
Koç
04° 40' 26"
Merkür
Koç
19° 34' 04"
Venüs
Boğa
07° 01' 22"
Mars
Koç
03° 29' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 05"
Satürn
Balık
16° 59' 36"
Uranüs
Boğa
22° 37' 40"
Neptün
Balık
29° 03' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 53"
Lilith
Başak
23° 52' 48"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>