Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. Ama ilişkiniz de duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Dinginlik, huzur, anlayış şimdilik size yetiyor. Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün.

Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz. Bugün küçük bir övgü sizi mutlu edebilir. Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir.

Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama giyim söz konusu olduğunda kendinizi tutamıyorsunuz. Yeni şeyler almadan önce gardırobunuzu gözden geçirmeniz yerinde olur.

Ailenizi çok önemsiyor ve onlar için gereksiz yere endişeleniyorsunuz. Alacağınız bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir fırsat olarak değerlendirip birtakım çıkar hesapları içine girdiğiniz bir gelişme, bugün yüzünüzü güldürebilir. Şanslı olduğunuz bir gün. Atak ve enerjik davranışlar kazanç getirebilir. Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde Cumartesi günümüz başlıyor. İlgilendiğimiz konularda bilgi sahibi olmayı, aşk hayatımız, cinselliğimizle alakalı meseleler üzerinde durabiliriz. Saat 14:39-21:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim. Saat 21:48 itibariyle gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda sizleri heveslendirici Ay-Yay burcu geçişi iki gün boyunca etkili olacak. Birçok konuyla ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz bir hayli yoğun olacaktır. Huzurlu ve gönlünüzce geçecek bir Cumartesi dileğimle,

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğiniz paraların gecikmesiyle birlikte size sunulan şartlardaki değişimlerden, canınız sıkılabilir. Bugün, her şeyden kuşku duyuyor ve olaylara temkinli yaklaşıyorsunuz.Bulunduğunuz şartları daha sağlamlaştırmak amacı içinde hareket ederken, eleştirici konuşmalardan uzak kalmalısınız. Midenizin hassas olduğu bir gün.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para kazanmanızı sağlayacak harika fikirleriniz olsa da, diğerleri olaylara sizin kadar iyimser yaklaşmayabilirler. Diğerlerinin katkısını sağlamaya kalkmadan önce, daha detaylı bir çalışma yapmanızda, doğru verileri toplamanızda ve buna göre sunumlar yapmanızda fayda var. Belirsizlikler ve güvensizlikler ilişkilerinizde sorunlara neden oluyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde artan işler ve çok dikkat çeken sorumluluklar var. Üzerinizdeki baskılardan kurtulmaya çalışacaksınız.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözünüzde büyüttüğünüz işleriniz elinizde sürünüyor. Karamsarlığınızla herkesi üzüyorsunuz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplumsal işleriniz bugün devrede olacak. Aileniz ve işiniz arasında bocalayacağınız birkaç gün sizi bekliyor. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınıza vereceğiniz tepkileri iyi kontrol etmeye çalışın. Ne olursa olsun fevri hareketler sergilemekten kaçının.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer odaklı bir gün deneyimleyebilirsiniz.Özellikle göremediğiniz detaylar üzerinde kafa patlatmak ve yeni geliştireceğiniz projelerde üstlerinize daha talepkar olmayı planladığınız bir yapıda olabilirsiniz. İhtiyacınız olan veri ve imkanları toparlayabilecek kararlılığa sahip olacaksınız. Akşam saatleri ise mutlaka arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirmelisiniz.Genel olarak ise; Ay saat 13:40‘ta boşluğa girecek ve 20:49‘da Ay Yay burcuna geçiyor. Ay'ın boşlukta ve Akrep'te kalacağı akşam saatlerine kadar kuşku ve güvensizlik duygularından uzak durmakta yarar var. Kıskançlık ve sahiplenme duygusu ile sevdiklerinizi sık boğaz etmekten ve suçlamaktan kaçınmalısınız. Tutkuları sevgi ve hoşnutsuzluğu derinlemesine hissedebileceğiniz bu süreçte Akrep’in temsil ettiği sakin, soğukkanlı ve kontrollü davranmayı seçmelisiniz. En iyisi bu yüksek gerilim hattını gizemleri çözerek, araştırarak, dedektiflik yaparak veya bununla ilgili oyunlarla, film, dizi ve kitaplarla ilgilenerek atlatmak.Sezgilerin ve algıların güçlü olacağı bu günde konuşmalar sanki birer psikolojik analize bürünür. Duyguların simyasını inceleyebileceğiniz bu günde tensel çekimlere kapılmak yüksek olasılıktır. Cazibe ve çekim alanı yaratan kişilere ilgi duyabilirsiniz. Gece Ay Yay'a geçtikten sonra daha serbest, neşeli, hareketli olabilir, hayatı daha hafife almaya başlayarak eğlenmeyi ön plana alabilirsiniz.

21 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

21 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 32" R
Ay
Balık
14° 44' 15"
Merkür
Koç
18° 39' 32"
Venüs
Boğa
05° 20' 16"
Mars
Koç
02° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 50"
Satürn
Balık
16° 52' 45"
Uranüs
Boğa
22° 32' 57"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 21"
Lilith
Başak
23° 43' 42"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>