Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar var. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz. Trafiğinizi biraz azaltmanız, sizi daha çekici yapabilir

Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz İş yaşamınızın rahatsızlıkları, çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Ama olagelen tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir

Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Kazancınızın daha fazlasını hakkettiğiniz doğru da olsa, yaşanan şu günler bu konuda ümit verici değil. Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz

Bir yakınınızın aşırı davranışlarına yanlış tepkiler vermek yerine ilişkileri bir süre için dondurmak en doğrusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız ve çevrenizdeki insanlara karşı ani tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınız konusunda çok dikkatli olmalısınız küçük de olsa bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Son derece enerjik bir gün geçireceksiniz ancak enerjinizi doğru olan işlere yönlendirmeniz durumunda olumlu sonuçlar almayı başaracaksınız. İsteklerinizi ve düşüncelerinizi net olarak anlatabileceksiniz ve karşınızdaki insanlardan da açık olmalarını bekleyeceksiniz. Yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftanın ilk gününe, Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında uyanıyoruz ve huzurumuzu kaçırabilecek her şeye karşı dikkatliyiz.  Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Günlük alışverişimizde ekonomik olanı tercih ederiz. İnsanların bizde güven uyandırmasını bekleriz. Saat 17:12-19:35 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ani karar değişikliklerinde bulunmak ne kadar yanlışsa,  baskılar  altında aceleyle  kararlar alıp uygulamaya kalkışmak da o denli yanlıştır. Evimiz sınırları içinde ve gönül dünyamızda huzuru önemseyelim. Hiç kimsenin ve hiç bir şeyin kafamıza takılıp bizi rahatsız etmesine elden geldiğince izin vermelim. Saat 19:35 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyri sırasında, Yüreğinizin sesi  kimi zaman kulağınıza  sıra dışı hatta bazen  isyankar cümleler fısıldasa da, bütün bunların nedeni  yenilik hevesliliğinizdir. Günlük hayatın kısıtlayıcı atmosferinden,  elden geldiğince soyutlanmak ihtiyacı duyacağınız akşam saatlerinde, kendinizi özgürce ifade edecek, zekanızla her problemin üstesinden gelebileceksiniz. Saat 21:52 Ay-Jüpiter görünümü, aşk hayatınızı canlandıran bir enerjidir. Yeni bir tanışmaya işaret olabilir. Partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirir. Alacağınız bir haber sizi keyiflendirir. Gezmek, görmek, bilmek, ilgi uyandırmak hoşunuza gider. Bir yolculuk kararı verebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda dikkatleri üzerinize toplamanız mümkündür. Sevgiliniz size veya siz ona bir jestte bulunabilirsiniz. Yeni haftanın sizleri mutlu edecek gelişmelere ve haberlere  işaret olması dileğimle,

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor. . Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz. Daha fazla harcamaya değil, biriktirmeye odaklanmanız geleceğe güvenle bakmanızı sağlayacaktır. Kontrollü harcamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ve aileye ait konularda gelişmeler olabilir. Ailenizle daha ilgili olmak, paylaşımlarınızı arttırmak isteyebilirsiniz. Evinize dair ertelediğiniz işleri artık gözünüzde büyütmeyin. Bugün ev düzeninizi iyileştirmek için uygun enerjiler var. İşlerinizi çabucak bitirebilirsiniz. Dinlenmek ve kafanızı toplamak için de fırsat bulabilirsiniz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAŞARILARINIZIN mükafatlarını almaya hazır olun. Kıskançlıklara maruz kalacağınızı unutmayın. İşyerinizde politik davranmalısınız.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 18" R
Ay
Balık
08° 43' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 21"
Venüs
Boğa
04° 49' 28"
Mars
Koç
02° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 50' 38"
Uranüs
Boğa
22° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 00' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Başak
23° 40' 56"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>