Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve sevgilinize bazı sürprizler yapmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçirmek için uygun bir gündesiniz.

İşyerinizde bazı değişiklikler olacak ve bu değişiklikler sizin konumunuzu doğrudan etkileyecek. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız.

Bazı hisselerinizde bugün birkaç sorun çıkacak ve bu durum moralinizi fazlasıyla bozacak. Sakin düşünüp akıllıca davranırsanız bu sorunu çözümlemeniz zor olmayacaktır.

Bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz bu günlerde. Daha dikkatli olmalısınız özellikle aldığınız besinlere özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı düzene sokmak için çok çaba sarf ediyorsunuz. Son günlerde bu çabalarınızın sonucunu görmeye başladınız. Özellikle ailenizle aranızda olan sorunları halletmek açısından önemli adımlar attınız. Bugün akşam saatlerinde sizin için olumlu olacak bir davete katılabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 12:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, finansal konular üzerinde titiz şekilde yapılacak incelemeleri işaret ediyor. Tabii ki çıkarlarımızı önemseyeceğiz. Ancak tek yönlü değil her açıdan bir bakmakta yarar var. Eğer bir ortaklık söz konusuysa, bir karar verilecekse detaylı şekilde hesabımızı yapalım. Vergi,sözleşmesi,haklarımız, sağlıkla ilgili durumları her yönüyle inceleyelim.  Yatırım, borçlanma konularında gerçekçi düşünelim. 22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında, etkili olacak Güneş-Başak burcu dönemi, Merkür geri hareketiyle örtüşecek. İş veya özel  ilişkilerinizi dikkatli şekilde gözden geçiriniz. Ortaklaşa işler, finansal bölüşümler, kredi, vergi, borçlar,ortaklıkları, mal ve kazançlar, bizi zorlayan veya aklımızı kurcalayan hesaba dayalı plan ve projeler üzerinde şöyle bir hesaplamada bulunalım. Muhasebemizi iyi yapalım. Artı ve eksileriyle gözen geçirelim. Yatırım konularında piyasanın durumuna bakalım. Eğer bir sıkışıklığımız varsa bu krizi aşalım derken, sonradan zorlanacağımız riskler altına girmeyelim. Olumlu yönde gelişmeler hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş karşıt burcunuzda ilerliyor. Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizin için bir mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek sizi çok şey kazandıracaktır. İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün, her türlü olumlu şartlar sizden yana gelişiyor.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta, konusunda uzman veya sizden yaşça büyük kişilerin öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacı olabilir. Siz de bu kişilere yardımcı olmaktan ve karşılığında takdir edilmekten keyif alabilirsiniz. Biraz iltifat ve alkış uzun zamandır ihtiyacınız olan şey belki de sevgili Kovalar, ama içinde bulunduğunuz günler yanılmaya ve yanıltılmaya açık zamanlar. Bazı kişiler sizi aldatmaya çalışabilir bilginize…Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz gayet iyi. Çalışma düzeninizde farklı konular olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gündesiniz. Akşam saatlerinde işlerinizi toparlayabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir fikri kolay kabul etmeyebilirsiniz bugün. Çünkü olukça titiz davranıyorsunuz. Tam tersine bugün son derece uyumlu ılımlı olmalısınız.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde uyum, etkili paylaşımlar ve problemlerin çözümlenmesi gibi başlıkları yaşarken, ilişkilerinizde yüksek ego ile yaklaşmamalı sevginizi ve ilginizi partnerinizle paylaşmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda mutluluğu daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin veya sevgilinizin para alanlarında, ortaklaşa giderler ve harcamalarınıza odaklanabilirsiniz. Harcamalarınız ve ödemelerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Amaçlarınızı veya karşı karşıya olduğunuz olayların iyi ve kötü taraflarını detaylı şekilde araştırmayı ihmal etmeyin. İşinizi ilgilendiren kararlar alabilir, geleceğe umutla bakabilirsiniz. Bazı değişiklikler yeteneklerinizi daha iyi kullanmanızı sağlayabilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz..

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 46"
Ay
Kova
21° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 41"
Venüs
Boğa
03° 21' 11"
Mars
Koç
01° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 12"
Satürn
Balık
16° 44' 31"
Uranüs
Boğa
22° 27' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 58"
Lilith
Başak
23° 32' 59"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>