Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz. İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünmeniz, biraz haksızlık içeriyor.

Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor. Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her Cumartesi günü aynı sendromu yaşıyorsunuz. İşle bağlarınız kesiliyor, bugünün bitmesi için dakikaları bile sayıyorsunuz. Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan biri var. Ona zaman ve emek harcamanız gerekiyor. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamızın ilk etkili enerjisi, saat 13:26 da gerçekleşen Ay-Merkür mücadeleci görünümüdür. Bazı konularda endişelerimiz olabilir veya belirsizlikler kafamızı yorabilir. Bilinçli düşünmemiz gerekiyor. Mantığımız ile duygularımız arasındaki dengeyi iyi ayarlamamızda yarar var. Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığı, parasal konularda muhasebemizi doğru biçimde yapmanın önemini vurguluyor. Hesabı bilmek ve hayalci davranmamak lazım. Saat 16:46 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, tabii ki gayet olumlu değişimlerin, yeniliklerin hayatımıza dahil olacağını işaret eden bir enerji. Devam eden ilişkimizde hem ortaklaşa hareket etmekten yanayız hem ede kendi özgürlüğümüze çıkmak istiyoruz. İşte bu görünüm sayesinde bunu başarabiliriz. İlişkimiz yoksa  hayatımıza girecek olan insanla bir yerde bir şekilde karşılaşabiliriz. Eskisi gibi değiliz. Seçmesini biliyoruz. Nasıl biri istediğimizin farkındayız. Bu görünüm de, farkındalığı yüksek Kovalara beklentilerine yönelik bir aşkı müjdeliyor. Vadesi çoktan dolmuş, zaten pamuk ipliğine bağlı olan, bitsin de yolumu çizeyim diyen Kovalar bu görünüm sayesinde pürüzlü ilişkilerini sona erdiriyorlar. Ayrıca bu görünüm sayesinde yeni ortaklar, yeni bir çevreye girme, yeteneklerinizi değerlendirme anlamında da önünüzde kapılar açılıyor. Değişime her zaman açık olan Kovaların bu enerji sayesinde bir hayli aktif hale geleceklerini söylemek isterim. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,  

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arzularınızı gerçekleştirebilecek fırsatları yakalayacaksınız. Birçoğunuz; arkadaş çevrelerinde, karşı cins üzerinde dikkat çekici bir performans sergileyeceksiniz. Yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Fakat başlayan bir ilişki varsa, dikkatli olmanız gerekiyor. Sizden yaşça büyük kişilerden beklediğiniz destekler gelecek ve kişiliğinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayları sert koşullara göre veya sert bir tonda değerlendirebilirsiniz. Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var. Bazı olayların geçerli veya anlaşılabilir nedenleri olabileceğini unutmamalı, sabırlı olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Haftanın ilk yarısına, kafa karışıklıkları, yanıltıcı kişiler, konsantrasyon problemleri, yanılma ihtimali, unutkanlıklar ya da dalgınlıklar damga vurabilir. Belli imzalar atmadan önce her şeyin net olarak belirtilip belirtilmediğinden emin olmakta, aldatıcı kişilere karşı tedbir almakta fayda vardır. Unutulan eşyalar, karıştırılan yollar, dikkat eksikliğine bağlı hatalar, sanıldığı gibi olmayan kişiler, olaylar ya da kararsızlıklar söz konusu olabilir. Hayallerimize uyum sağlamayan fikirler veya açıklamalar da gündemde bu hafta, ama genelde yenilikler ve olumlu gelişmeler var hayatlarımızda. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu durum sizi duygusal yönden bağlayıcı olabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uğraştığınız konular hakkında yeterince bilgi edindiğinizden emin olun. Kriz yaratma olasılığı olan konulara dikkatli yaklaşmanızda fayda var. Finansal konularla uğraşabilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZİ gereksiz yere üzebilirsiniz. Bilinçaltınız sizi etkiliyor. Geçmiş ve gelecek muhasebesi yapıyorsunuz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak kaygılara yer vermek yerine, sevgi ve mutluluk enerjinizi çoğaltmak üzere size verilen her değere odaklanmayı tercih etmelisiniz. Evinizi düzenleyebileceğiniz, ev ve yerleşime ait konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz, aile büyükleriniz ve sevdiklerinizle güçlü paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin hayatındaki olumlu gelişmeler iletişiminizi hızlandırabilir. Önemli anlaşmalar için görüşmeler yapabilirsiniz. Parasal konulardaki fikir ayrılıklarına fazla takılmayın.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen eşinizle veya ailenizle papaz olmamaya dikkat edin, tepkilerinizde deneyimli olun, kimsenin kalbini kırmayın, Bu birkaç gün ailenizle, ortağınızla veya partnerinizle aranızda şiddetli tartışmalar söz konusu olabilir. Fanatikçe davranışlar sergilemeyin, kimseyi ezmeye çalışmayın.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

22 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>