Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz ve duygusal olarak isteksilikler içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Ruh halinize daha çok karamsarlık hakim olacaktır ve nedensiz bazı kaygılar duyabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı uyumsuzluklar ortaya çıkabilecektir ve bugün bunları çözmeniz kolay olmayacaktır. Duygusa lkonularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

İş yaşamızda günlük rutin işlerinizde devam edeceğiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceğiniz bir gündesiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Özelliklearkadaşlarınzıla ilgili bazı sorunlar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Dikkatinizi bir noktaya toplamanız ve düşüncelerinizi yoğunlaştırmanız kolay olmayacaktır.

Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz ve yeni masraflardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamaya çalışacaksınız ve bu anlamda dikkatli olacaksınız.

Canınızı sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve acele karar vermeniz gerekebilir. Çevrenize karşı biraz daha esnek davranmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük programınıza uymakta zorlanabilir ve hesapta olmayan şeylerle vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız.Yeni girişimlerde bulunmadan eski işlerinizi tamamlamaya çalışmak ve günlük rutin uğraşlarınızı sürdürmeniz daha doğru olacaktır.

22 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 10:52 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak sondördün, gayet dikkatli ve attığınız adımların farkında olarak hareket etmeniz gerektiğini işaret ediyor. Siz bugün kendinizi  güçlü bir şekilde dışa yansıtmak istiyorsunuz. Ev içinde, ailevi konularda bazı inatlaşmalar yaşanabilir. Özgür olmak istersiniz. Fakat şartlar arzu etmediğiniz şekilde geliştiği için kızgınlık duyabilir, tepki gösterebilirsiniz. Elden geldiğince ölçülü, dengeli, riskten uzak bir şekilde meseleleri ele almamız gereken gündeyiz. Saat 17:21 Merkür-Kuzey düğüm karşıtlığı iletişimin yoğun ve girişimlerin bir hayli etkili olduğunu gösteriyor. Fakat bunların mali açıdan yararları veya etkilerinin mutlaka gözden geçirilmesi lazım. Eğer karşımıza bir fırsat çıkmışsa veya bir adım atacaksak bu geleceğe dönük şekilde olmalıdır. Dışa açılacağız, kendimizi göstereceğiz. Yolculuklar, iletişim yoluyla insanlarla tanışacağız. Ancak dediğim gibi bunların doyurucu olup olmadığına da bakmak gerekiyor. Saat 22:28 Mars-Jüpiter görünümü,  kimlerle ne gibi bağlantılarımız varsa, bunların tekrar bir mercek altına alınması gerektiğini işaret ediyor.  İş, sağlık, eğitim konularında ayaklarımızın üzerinde sağlam durabilmenin yollarını araştıralım. Gelgitli ilişkilerden, sağlığımızı ihmal etmekten sakınalım. Birilerinin hatırı için, inandığımız değerlerden vazgeçmeyelim. Geçtiğimiz Ocak ayından bu yana olan gelişmelere, yaşananlara bir daha bakalım. Gün boyunca tüm gelişmelerin sizi mutlu etmesi ve huzur bulmanız dileğimle,

22 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor ve kendinizi daha enerjik ve eğlenceli bulacaksınız. Duygusal konularınızla ilgili bir takım gelişmeler söz konusu. Partnerinizle ilgili ortak motivasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Kendi düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içinde olmanız, aranızda rekabet oluşturuyor.

22 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Ancak, birkaç gün için hiç kimse başkalarının sözünü dinleyecek durumda olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Herkes kendi istediği şeylerin kendi istediği şekilde halledilmesi konusunda ısrarcı olabilir. Kavgadan ve düşmanca hareketlerden uzak kalmak isteyenlerin isteğinin gerçekleşmesi için var gücüyle saldırmak yerine uzlaşmacı olması ve ortak noktaları bularak ilerlemesi daha doğru olacaktır. Güç gösterisi yapmak veya güç savaşları için doğru günlerde değiliz. Kendinize taraftar ve destekçi bulmak niyetindeyseniz ısrarcı olmak yerine birkaç gün beklemeniz daha doğru olacaktır. Ani hareketlerden ve tepkilerden kaçılmasında, riskli yerlerden ve durumlardan uzak durulmasında da fayda var.

22 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni istekler ve yeni başlangıçlar söz konusu. Geleceğe dair beklentilerinizde farklılaşma olabilir. Bugün karşılaşacağınız bazı durumlar sizi derinden etkileyebilir. Bakış açınızdaki bu değişikliği dışa vurmak isteyebilirsiniz. Yeni bir saç modeli veya farklı bir beslenme tarzını benimseyebilirsiniz. Kendinizle daha ilgili olacaksınız.

22 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARA bugün sizin için değerli. Kariyerinizle ilgili gelişmeler gelirinize yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları kolayca yapacaksınız.

22 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamın gözünüzdeki öneminin artabileceği bir gün geçireceksiniz. Tüm görev ve sorumluluklarınızı hızla yerine getirmek ve arta kalan vakitte arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek, günün ana konusunu oluşturabilir.

22 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 60" R
Ay
Balık
16° 20' 44"
Merkür
Koç
18° 43' 42"
Venüs
Boğa
05° 28' 28"
Mars
Koç
02° 31' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 53' 18"
Uranüs
Boğa
22° 33' 20"
Neptün
Balık
29° 00' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 43"
Lilith
Başak
23° 44' 26"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>