Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin şikayetlerini asla küçümsememelisiniz. Ani çıkışlarınız oluyor. Böyle durumlarda önyargılı biri gibi davranıyorsunuz. Önünüzde duygularınızı sergileyeceğiniz fırsatlarınız olacak, bunlardan yararlanmalısınız.

İş hayatınızın önü çok açık. Başarılı mesleki geçmişiniz, size yeni, yeni fırsatlar hazırlıyor. Biriyle ilgili düşüncelerinizde kafa karışıklığı içindesiniz. Konuyla ilgili yeni bilgilere, güvenilir tanıklıklara ihtiyacınız var.

Para konularında atak ve cesaretlisiniz. Ama bu cesareti hakkedecek bilgi birikiminiz ve kıvraklığınız yok. Sizi mutlu eden şeyler, düşündüğünüz kadar paraya endeksli değil.

Gezme merakınız bugünlerde sizi hareketlendirebilir. İş yaşamınız şu sıralar ihmale uygun değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilmeniz halinde, elde edebileceğiniz küçük mutluluklar olabilir. Bunun için günlük yaşamın bağlarını biraz gevşetip kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Bazı ikili ilişkilerde kalıcı olarak görülüp kabullenilmiş problemlerin çözümü, tarafların kendilerinden bir parça kopup bir ilişki içinde olduklarını fark edebilmelerine bağlı.

22 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 10:30 Ay-Pluto olumlu görünümü ilişkilerde en iyi yaklaşımın, karşınızdaki kişinin değerlerini, düşüncelerini ve arzularını iyi tanımanızdır. Bir takım insanların zamanla sizi ne kadar çok yanılttığını düşünebilirsiniz. Samimi olmayan insanlara karşı dikkatli olmakta yarar var. Saat 14:46-23 Şubat saat 03:07 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre, duygularımız ve sorumluluklarımızın ağırlığı nedeniyle biraz huzursuzluk hissettirici olabilir. Günün yorgunluğundan, koşturmasından sonra bir şeylere sıkılmak, meseleleri kafaya takmak, düşünmek istemeyeceğiz. Daha çok dinlenmek, şöyle bir enerjimizi toplamak niyetinde olacağız. En iyi yöntem de budur zaten. Kendinizi yormayınız, gerginliklerden uzak durunuz. Gününüz arzuladığınız gibi güzellikler içinde geçsin. Huzur yanınızdan hiç eksik olmasın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkan zorlukların hafifleyeceğine, sorunlarla başa çıkmanın kolaylaşacağına şahit olacaksın.

22 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizi ilgilendiren bazı konularda sizin çok ta tasvip etmediğiniz ortak kararlar sizleri yoran bir noktaya götürebilir. Ancak siz de bilirsiniz ki bazı kararlar alınırken aile gibi kutsal yuvalarda çoğunluğun sesine uymak ve bazen istemeseniz bile ortak hareket etmeniz gereklidir. Kariyerde de dikkat etmeniz gereken ve sorumluluklarınızın daha da arttığı bir dönem olabilir. Yılmadan emek vererek çalışmalı ve üstlerinizin takdirini kazanmayı ilke edinmelisiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:45'ten gece yarısına kadar Ay boşlukta. Eve dair konular gündeminizi oluşturabilir. Ev içindeki kazalara karşı dikkatli olmaya çalışın. Aile fertlerinin arasında huzursuzluk yaşanabilir. İşlerinizde kendi iç sesinizi dinleyerek çözmeniz gereken olaylar olabilir. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Güven aradığınız durumlar söz konusu olabilir.

22 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. Özel yaşamınızda ise özgürlük ihtiyacınız yükselerek ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Anlık kararlar daha sonrası için büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Bugün burcunuz da gerçekleşecek Dolunay enerjisi ise plan ve düşüncelerinize netlik kazandırırken sizleri olduğunuzdan daha da güçlü bir ruh hali içine sokacak ve cesur davranışlar içinde isteklerine ulaşmak isteyen çalışkan bir asker gibi hedeflerinize ulaşmak için mücadele ederek isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bekar Kova 'lar bu süre içinde yeni bir ilişkiye adım atmak yerine önceliğihayatınıza vermelisiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda dikkatli olun, harcamalarınızı kontrol edin. Göz önünde olacağınız ortamlarda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir. Sinirli yapınızla olayları çok büyütmeyin.

22 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay evinizdeki bolluk, bereket, güven ve neşeyi artıracak. Aile bireyleriyle huzurlu vakit geçirmenin tadına varacaksınız. Evde keyifli yemek daveti vermek için kolları sıvayın. Para paylaşımlarınızı gözden geçirmek ve mal varlığınızı irdelemek için uygun bir zamandır.

22 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşmelerin, toplantıların ve çeşitli evrak işlerinin son derece olumlu ilerleyeceği bir gün geçireceksiniz. Önemli imzalar atabileceğiniz gibi, yüksek beklentilerinizin olacağı yeni işlere veya projelere de başlayabilirsiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>