Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her an bitecek gözüyle bakılan beraberliğinizde süreklilik kazanmış küsüp barışmalar, kafaları karıştırıyor. Sevgi bağlarınız oldukça sağlam. Buna karşın ilişkinizin dışarıya verdiği imaj oldukça farklı.

Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız. İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir.

Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, özellikle bir kişiyi epeyce rahatsız ediyor. Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz.

Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size biraz pahalıya mal olabilir. Bugünlerde önlem almamanız halinde, maddi anlamda bir sarsıntı yaşayabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniliklere çok hazır ve katılımcı olacağınız bir dönem. Statükonun tüm alanlarda etkilerine, bu sıralar kapalısınız. Yine de dostluk toplantıları içinde, yeni tanışmalarda fazla ısrarcı olmamanız gerekebilir. Özgürlüğünüzden ödün vereceğiniz korkusu, önünüze kadar gelen bir fırsata negatif bakmanıza yol açıyor. Bu konuda yanılgı içindesiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:00 itibariyle etkili  Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla Çarşamba günümüz başlayacak. Bu kısa seyirli  yolculukların göstergesidir. Eşiniz-partneriniz veya dostlarınızla bir araya gelerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak baktığımızda bu enerji size gelişim yönünde umut verir. Aşk hayatınız, çocuklarınız varsa onlarla olan bağınız güçlenir. Aşk baş köşenize oturur. İlişkiler gayet keyifli yürür. Saat 20:35 Ay-Pluto zorlu görünümü, kimsenin duymasını istemediğiniz bazı meseleler üzerinde değerlendirmede bulunabilirsiniz. Ancak bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. İdare etmek zorunda kaldığımız ilişkiler veya meseleler gücümüzü azaltabilir. Aslında amacımız yolumuzda ilerlemek ve kendimizi kanıtlamaktır. Fakat başkalarına uymak canımızı sıkabilir. Sesimizi de çıkaramayız. Ya sabır çekeriz. Saat 20:51 Merkür-Satürn görünümü, çalışma hayatımız ve genel olarak günlük aktivitemizde duygularımız bir hayli hassastır. İşlerimizi yaparken, çevremizdeki kişilerle paylaşımda bulunurken empatinin önemi büyük. Hem kendimiz hem de başkalarının içinde bulunduğu durumu, ortam şartlarını, hassasiyetlerini  göz önüne alalım. Bugün yapacağımız işleri düzenli ve disiplinli bir şekilde gerçekleştirmeye gayret edelim. Bugünümüz ve yarınlarınız barış ve sevgiyle çevrili olsun. Gönlümce sevgilerimle,  

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü sıradışı fikirlerinizle yaptığınız işte fark yaratacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güveniniz parlak zekanızla birleşincehayatınızda üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Fikirlerinizi gerçekleştirebilmek için şansınızı sonuna kadar kullanın. Ailevi konularda ise geçmişle ilgili konular hafta boyunca gündeminize gelebilir. Geçmişin tozlu raflarında kalması gerekenleri gündeminize taşımalarına daha fazla izin vermemeli, kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Bekar kovalar tartışma ile başlayan bir yakınlaşma aşka dönüşebilir.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyimserliğiniz, adanmışlığınız ve motivasyonunuz sizi başarıya taşıyabilir. Birbirliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir. Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Düzenlediğiniz eğitim veya görüşmelerde aksaklıklar meydana gelebilir. İşleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Karamsarlık içine gireceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi kısıtlanmış ve bastırılmış hissedebilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgilenebilirsiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Bilinçaltınızdaki yerleştirdiğiniz korkular yüzünden strese giriyorsunuz. Sağlık açısından kendinizi korumayı bilmelisiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çocuklarınızla iletişim ve aşk hayatınızdaki ilişkileriniz konusunda iletişim problemlerine açık bir enerjiden geçerken, önemli görüşmelerinizi enerjisi daha rahat bir güne ertelemeyi tercih etmeniz faydalı olacaktır.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde düşündüklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkânlara sahip olacaksınız. Güvenilirliğinizihayatınızda ispat edeceksiniz. Bunun sonucunda güzel anlaşmalar yapılacak.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş anlamında uzun soluklu, kalıcı, sağlıklı projelere ve işlere başlayabilir,anlamındaverenlerinizle yapmanız gereken önemli bir takım konuşmalar varsa onun da bu hafta halledebilirsiniz. Terfi beklentiniz varsa açık açık söyleyebilirsiniz mesela.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>