Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her an bitecek gözüyle bakılan beraberliğinizde süreklilik kazanmış küsüp barışmalar, kafaları karıştırıyor. Sevgi bağlarınız oldukça sağlam. Buna karşın ilişkinizin dışarıya verdiği imaj oldukça farklı.

Teknik gelişmelerin gerisinde kalmak istemeyecek, bunun çarelerini arayacaksınız. İş çevrenizde iyi dostluklarınız var. Bugünlerde onlarla önemli görüşmeleriniz olabilir.

Para konularındaki mutlak hakimiyetiniz, özellikle bir kişiyi epeyce rahatsız ediyor. Yakınlarınızın harcama konusundaki dağınıklıklarını ciddi bir sorun olarak ele alıyorsunuz.

Sonuca çabuk ulaşmak için zorladığınız bir mesele, size biraz pahalıya mal olabilir. Bugünlerde önlem almamanız halinde, maddi anlamda bir sarsıntı yaşayabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniliklere çok hazır ve katılımcı olacağınız bir dönem. Statükonun tüm alanlarda etkilerine, bu sıralar kapalısınız. Yine de dostluk toplantıları içinde, yeni tanışmalarda fazla ısrarcı olmamanız gerekebilir. Özgürlüğünüzden ödün vereceğiniz korkusu, önünüze kadar gelen bir fırsata negatif bakmanıza yol açıyor. Bu konuda yanılgı içindesiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Evlilik, uzun seyirli beraberlik, bir ilişkide aradığınız kriterler üzerinde durma zamanıdır. Partnerinizi tarafsız adil bir şekilde gözden geçirmeniz, birbirinizden farklı özelliklerinizi bir çeşni gibi düşünüp, ortak bir noktada buluşabiliyor musunuz bunlar üzerinde duracaksınız. Problemli bir ilişki yaşıyorsanız, partnerinizin kendini beğenmiş, inatçı tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu durum bazı çiftler için alışılagelmiş bir hal olup sorun yaratmazken, sorunlu çiftlerde çatışmalara yol açabilir. Yeni başlayan ilişkilerde, her iki taraf da birbirinin tavırlarını, bakış açılarını, eğilimlerini gözden geçirmelerinde yarar var. Beraberlik yeni olduğu için, onun bu güçlü duruşu, size cazip gelse de, bu durum uzun vadede sorun yaratır mı diye düşünmelisiniz. Evlenmeye karar verenler veya evlilik teklifi alanların iyice düşünmelerinden yanayım. Bu yıl ki, Güneş-Aslan geçişi, gölgeli günleriyle birlikte 7 Ağustos itibariyle Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu tarih sonrası, finansal yatırım, kredi, miras, hukuki konuların tekrar ele alınması gerekecek. Ortak veya eşler arasındaki samimiyet, açıklık ve dürüstlük çok önemlidir. Bu dönemde borç-alacak konularında dikkatli olmakta yarar var. Güneşin ışıkları yolunuzu aydınlatsın. Gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün etrafında seni her şeyin normal olduğuna ikna etmek isteyen insanlar var. Tanıştığın kişiden etkilenebilirsin.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Huzuru yakalamak isteyeceğiniz özel bir gün.Geçmiş hesaplaşmalarınız ve pişmanlıklarınız hayatınızda yeni kararlar almanıza neden olabilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün sağlığınızı ilgilendiren ya da uğraştıran durumlarla ilgilenmek gerekebilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kendinizi yetiştirme yeteneğine sahipsiniz. İnsanlarla olan iletişiminiz bugünlerde farklılık kazanacak. Özellikleçevrenizde beğeniliyor ve hatta örnek alınıyorsunuz. Başarınızla gurur duymalısınız. Bugün çok neşeli ve güler yüzlü olacağınız bir gün.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in bugün burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında yoğun bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ciddi bir ilişki kurmak ve mevcut ilişkinizi daha ciddi bir üst boyuta taşımak konusunda çok daha motive ve istekli hissedebilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız ön plana çıkmaya başlıyor. Bu alanda sorunlarınız varsa, sevdiğiniz insanla iletişiminizi artırmak için çok doğru bir dönem olacak.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün rutin işlerinizi hallederken zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın küskünlükleri moralinizi bozar. Onların sağlık meseleleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Özgür ruhunuz herkesten uzaklaşmak istese de sorumluluk duygunuzun ağır basmasıyla herkesin sıkıntısını çözmeye çalışırsınız.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 35' 57" R
Ay
Koç
11° 11' 53"
Merkür
Koç
19° 53' 17"
Venüs
Boğa
07° 34' 13"
Mars
Koç
03° 49' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 21"
Satürn
Balık
17° 01' 48"
Uranüs
Boğa
22° 39' 13"
Neptün
Balık
29° 03' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 21"
Lilith
Başak
23° 55' 45"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>