Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı değişikliklerin farkına varacaksınız ve bunlardan memnun kalacaksınız. Sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz ve size küçük bir sürprizi olabilir.

İş yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Bu yenilikler sayesinde işyerinizdeki veriminizde artacaktır ve patronunuzdan övgüler alabilirsiniz.

Parasal konularda çıkacak sorunlara objektif yaklaşmayı bilmeniz bu sorunları daha kolay aşmanızı sağlayacaktır. Bugün isteklerinize ulaşmanız için çalışmanız gerekiyor.

Düşüncelerinizi kendinize saklamaya çalışın ve herkesle paylaşmaktan kaçının. Özel hayatınızı herkesle paylaşmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntılarınızdan bir an evvel kurtulmak istiyorsunuz. Fakat bunun için kendinizde yeterli gücü bulamıyorsunuz. Gün içinde bazı kimselerle konuşmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz gün boyunca yüksek olabilir. Sportif faaliyetlerle meşgul olmanız için uygun bir gün olacaktır. Bugün öğle saatlerinde alacağınız bir haber sizi etkileyecektir.

18 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Salı gününe iki önemli enerji etkinliğinde adım atıyoruz. İlki, saat 04:37 Mars-Uranüs görünümüdür. İş ilişkileriniz, zorunlu olduğunuz yaşamsal görevleriniz, bir durumu, bir olayı değerlendirme biçiminiz, sağlığınız, sıkıntılarınızı ifade etme biçiminiz,yapma becerikliliğiniz konularında kimi zaman geçmişte yaşananlar, bazen de içinizde biriktirdikleriniz nedeniyle gerginlik yaşayabilirsiniz. Aslında amacınız yenilenmek ve değişim olduğu halde sanki kapana kısılmış gibisinizdir. Çoktan bitmiş, vadesini tamamlamış, meseleler üzerinde durarak, kendi kendinizi boş yere tedirgin edebilirsiniz. Oysaki gerekli ile gereksizler, hayatınızdan atılıp gitmesi gerekenler konusunda bilinçli davranırsanız, hem gelişebilir, hem büyüyebilir hem de yeniye yer açabilirsiniz. İkincisi, saat 23:09 itibariyle etkili olacak. Venüs-Jüpiter görünümü, yeniliklerin aşk, sosyal yaşam,veya kişisel gelişim anlamında sizi destekleyicidir. Moral gücünüzü yükseltir, hayata olumlu açıdan bakmanızı teşvik eder, sosyal ilişkilerinizi perçinler. Yeni bir ilişkinin, bir bebek sahibi olmanın, arzuladığınız bir haberi almanın da göstergesidir. Aile yaşamınızı güçlendirir. Yolculuklar açısından olumludur. İnançla bir işin üzerine gitmenizi sağlayıcıdır. Fikirlerinizi destekleyen kişilerle paylaşımın, bir araya gelmenin işaretçisidir. Eğitim konularında doğru tercihi yapmanızda, uzmanlaşmanızda, bir başka yere yerleşmenizde sizi memnun edicidir. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şüpheci tavrın ön planda. Çalışma alanında dikkat çeken başarıların, arkadaşların tarafından kıskançlıkla karşılanabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var. Her zamanki uzlaşmacı kimliğinizi ortaya koyun.

18 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizi güzelleştirmek için harcama yapabilirsiniz. Teknik işleri halletmek için zaman yaratabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için efor sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı artıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde İşten gelen paralar olabilir. Sanatsal konulara yoğunlaşabilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kıyamet... Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz. Diğer insanların dedikodularından çabuk etkileniyor ve kendinize günü zehir ediyorsunuz. Üzerinizde göz var.

18 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizle ve ailenizle ilgili yapmanız gerekenler gündeminizi meşgul ederken iç huzuru arayışında olabilirsiniz. Geçmiş olaylar, anılar nostaljik bir gün geçirmenizi sağlayabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim halinde olacağınız insanlarla, birtakım anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Vereceğiniz tepkiler çok önemli. Hemen sinirlenmeye açıksınız.

18 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatta katılmanız gereken birden çok organizasyon, günlük hayat akışınızda zorlanmanıza neden olabilir. Uyku düzeninizde aksaklıklar meydana gelebilir. Aynı anda pek çok insana laf anlatmakla öfkeli bir yapıya bürünürsünüz. Mide asitlerine ve yanmalarına dikkat edin. Gazlı içecekler ve aşırı alkol tüketimi ve kızartmalardan kaçınmanızı tavsiye ederiz.

18 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

18 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 31' 54" R
Ay
Koç
10° 10' 40"
Merkür
Koç
19° 50' 14"
Venüs
Boğa
07° 29' 05"
Mars
Koç
03° 46' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 22"
Satürn
Balık
17° 01' 27"
Uranüs
Boğa
22° 38' 58"
Neptün
Balık
29° 03' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 07"
Lilith
Başak
23° 55' 18"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>