Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizin olumlu ya da olumsuz anlamda bir şeyler hissetmiş olmanızı yeterli sayıyor, karşı tarafın duygularını ikinci plana atabiliyorsunuz.İlişkinizi biraz da önsezilerinize bağlı olarak sürdürmeniz, bazı yanılmaları getirebilir.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde kısmen azaltabilir.

Ödemelerinizin sıkıntısını erken yaşamaya başlıyor, abartıyorsunuz. Geçici sıkıntılarınız var. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayabilir.

Atak ve aceleci davranışlardan kaçınmanızda fayda var. Size gösterilen abartılı ilgide sabırla sonucu beklemeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklentileriniz büyüyebilir. Hayal gücünüzün bu anlamda zorlamaları var. Yeni projelerle hayatınızı renklendirmek, yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. Birkaç gün içinde önünüze umutlu olduğunuz birtakım konularda fırsatlar çıkabilir. Bu konuda çevrenizden gelebilecek yönlendirme niyetleri size yarar getirecek.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 20 Temmuz saat 15:19-05 Eylül saat 12:35 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek İpleri elinde tutmak isteyen partnerin baskın davranması mümkündür. Henüz yeni böyle bir kişiyle tanışmışsanız onu dikkat çekici bulabilirsiniz. Kararlı, kendine bir hayli güvenen, gösterişli biri olduğu için hoşunuza gidebilir. Jestleri, cömertliği, çekiciliği bir hayli ilgi uyandırır. Eğer bu dönemde siz de bu durumdaysanız keyfini sürün derim. Fakat problemli bir ilişkiniz varsa, partnerin baskı tavırları canınızı sıkabilir. Mars-Aslan sürecinde, sizin arzunuz ilişkiyi yönetmektir. Bunu yapmadığınızda sinirler gerilebilir. Her iki taraf eğer ilişkiden memnunsa buna takım olmak denir ki bu gayet olumludur. Çiftler birbirine güç verir ve güç alırlar. Aşırı gururlu tepkiler dönemin özünde vardır. Sözgelimi boşanmış bir kişiyseniz, nafaka sorunlarıyla mücadele ederken, eski eşinizle burun buruna gelebilirsiniz. Bu dönem iki yıl sonra etkili olduğu için, ilişkide test dönemi diyebiliriz. Sağlam olan kalır, olmayan bitebilir. Bazen de aşk öylesine galip gelir ki, bir anda aşık olup kendinizi nikah masasında bulabilirsiniz. Devamı belki mümkündür, belki de değil. Ancak şunu söyleyeyim ki, cinsellik ve güç bu ilişkinin özünde vardır. Fakat bir zaman sonra özgürlük arzusu baskın gelebilir. Gördüğünüz gibi ateşli bir süreçte, insanın ilişkideki mücadele arzusu ve çabası bir hayli etkili olacaktır. Mars-Aslan geçişinin her birimiz için olumlu gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ev ile alakalı işlerinin sinirlerini bozmasına izin vermemelisin. Sakin ruh halini korumak için plan yapabilirsin.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konular ile ilgili bazı dengeleri toparlamak isteyeceksiniz.Maddi konularınız ile ilgili geleceğe yönelik planlar yapmak size güven verebilecek.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. İşlerinizde tekrar ettiğiniz konular keyfinizi kaçırabilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK hayatınızın düzenliliği, sizi diğer konularda da motive edecek. Duygusal durumunuzdaki değişiklik, düşüncelerinize de yansıyabilir.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Mars'ın burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık gibi konularda kendinizi daha uğraştırıcı veya zorlaştırıcı şartlar altında bulabilirsiniz. Sözgelimi bugüne kadar sessiz kalan eşiniz veya ortağınız, ya da sevgiliniz bu dönemde sabrını çok fazla koruyamayabilir. Karşınıza çıkan kişiler ise her zamankinden daha agresif davranabilir. İlişkilerden çok şey öğrenebileceğiniz bir dönem olabilir.

20 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mars, evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık evinizde dolaşmaya başlayacak. Enerjinizi eğer varsa ilişkinize akıtmayı tercih edeceksiniz. Hayatınızı ilgilendiren meseleler biraz geri planda kalacak.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle Eylül ayına kadar özel hayat ve ortaklıklar alanınızda hareketlenme olur. Aynı zamanda gizli düşmanlarınızın yaptırımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ama onların her kükreyişinden hemen korkmaya gerek yok. Üst aklınızla onların gösterişli abartılı tutum ve davranışlarını kontrol altında tutabilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 13" R
Ay
Koç
13° 02' 07"
Merkür
Koç
19° 58' 49"
Venüs
Boğa
07° 43' 27"
Mars
Koç
03° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 02' 24"
Uranüs
Boğa
22° 39' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 46"
Lilith
Başak
23° 56' 35"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>