Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Saç saça baş başa götürdüğünüz ilişkinizde birbirinizden kopmanız da mümkün görünmüyor. Başkalarının dingin, huzurlu ilişkileri sizi imrendiriyor. Çok heyecanlı ama çok kısa ömürlü olacağını hissediyorsunuz.

Sorunlu bir haftaya başladığınızı düşünmeniz için çok erken. Gelecek günlerde bir rahatlama görünüyor. İşe karşı sabırlısınız. Bu özelliğiniz sayesinde baş aşağı giden işleri düzeltebiliyorsunuz.

İhtiyaç diye gördüğünüz şeyler kazancınızla çelişiyor. Birçok harcamanıza yetişemiyorsunuz. Daha alçakgönüllü beklentiler hayata kızgın yanınızı da sakinleştirecek. Harcamalarınızı biraz azaltmanız gerekiyor. sakinleştirebilir.

Dert çekme günü değil, deyip kenara koyduğunuz özel günleriniz var. Bu yöntem bazı günlerinizi sakin geçirmenizi sağlıyor, ama dertleri yok etmiyor sadece erteliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız. Yorucu bir haftanın ardından hoş tatil planlarınız var. Yeni başladığınız bir onarım işinin engel olmasından korkuyorsunuz. Dost çevrenizden destekleriniz olacak.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 08:04 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, dışarıdan gelebilecek herhangi bir tersliğe karşı duyarlıyız. Huzurumuzu hiçbir şeye değişmeyeceğiz. Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Saat 17:33 Venüs-Neptün görünümü, sanatsal ve mistik konular aracılığıyla para kazanma anlamında gayet olumludur. Ne de olsa bunlar soyut konulardır ve genellikle yaratıcılıkla alakalı mevzularda kişiye ilham gücü ve görünmeyeni keşfetme kuvveti sunar. Ancak konu, aşk ve parasal mevzularda ise tabii ki aynı anda birden fazla seçenek karşısında kişinin mutlaka dikkatli ve tedbirli olması şarttır. Böylece ileride maddiyatla ilgili meselelerde hayal kırıklığı yaratabilecek durumların önüne geçilmiş olur. Ayrıca kumar, spekülatif konular, borsa, şans oyunları, eğlenceye düşkünlük, birden fazla kişiyle aşk yaşama arzusunun kafanıza karıştırmasına izin vermemek lazımdır. Aynı şekilde çocuklarınızla ilgili meselelerde bütçeniz sınırları çerçevesinde düşünmeniz iyi olur. İnsan tabi ki her şeyin en iyisi olsun istiyor. O zaman bize düşen en iyiyi saptamak için akıllı olmaktır. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aniden meydana gelen olaylar karşısında duygusal karışıklık içindesin. İletişim sorunu yaşayabilirsin.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Anne ve babanız ya da yakın çevre ile ilgili planlar size bugün şifa verecek nitelikte olabilir.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda aniden gelişen durumlar olabilir. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapabilirsiniz. Parasal konularda destek görebilirsiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için verdiğiniz mücadelelerin meyvesini toplayabilirsiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda sorunlara açık olacaksınız. Bazı harcamalarınız hayal kırıklığı yaratabilir. Yatırım yaparken risk almaktan kaçının ve şartları iyi değerlendirin.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne Boğa burcunda seyahat ederek başlayan Ay, evle ilgili konulara eğilim duymanıza destek verecek. Ev dekorasyonunu yenilemek, eşyaların konumlarını değiştirmek, bahçe bakımına zaman ayırmak, emlakçılarla görüşmek, için uygun bir zaman dilimindesiniz. Diğer yandan partnerinizin kibirli ve ilgi bekleyen tavrı sizi özgür bakış açınızla örtüşmeyebilir.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

17 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>