Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Bugünkonusundaki aktiviteniz oldukça yoğun olacaktır. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Böyle bir durumda özverili davranmalısınız.

Maddi konularda bütçenizi dengelemeye önem vereceksiniz ancak bugün bunu başarmanız kolay olmayacaktır.

Bugün abartılı yaklaşımlardan ve konuları fazla büyütmekten uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Coşkulu yapınız ikili ilişkilerde fazla beklenti içine girmenize neden olabilir. Arkadaşlarınızla paylaşımda bulunabileceğiniz konulara eğilerek ortak kazanç sağlamanız mümkün. Bir süredir beklediğiniz bir haber ya da paket bugün size ulaşabilir. Aile çevrenizde daha paylaşımcı olmanız beklenebilir.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:19 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, dışarıdan gelebilecek herhangi bir tersliğe karşı duyarlıyız. Huzurumuzu hiçbir şeye değişmeyeceğiz. Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünümü görünümüyle düşüncelerimizi mantıklı bir şekilde ifade etmemiz kolaylaşıyor. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü, evimizin gereksinimleri, satın alma, kiralama gibi meselelerde, gücümüzü aşmayacak şekilde düşünmek lazım.İyice araştıralım, ondan sonra karar veririz. Saat 22:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi, finansal konular üzerinde durmamızı sağlıyor.  Ancak, bizim geleceğimiz önemli. Ne yaşanmışsa yaşansın. Önemli olan hayatımızı garanti altına almaktır. Bu nedenle titiz bir incelemede bulunmalıyız. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bugün Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor ve siz, yeni yaşantınıza olumlu bakmalısınız.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmak istediğiniz değişiklikler hayatınızı şanslı bir yöne doğru değiştirebilir. Yüksek hedefler koyabilir ve herkese kim olduğunuzu gösterebilirsiniz. Kendi çıkarlarınızı ön planda tutmanız durumunda istediğinizi alabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Ay'ın olumlu açıları maddi, toprakla, gayrimenkullerle ilgili işleri halletmek için uygun günde olduğumuza işaret ediyor. Önemli kişilere danışabilir, finansal başlıklarda görüşmeler veya geleceğe yönelik planlar yapabiliriz. Kalıcı ilişkiler kurmak veya bağları sağlamlaştırmak için de uygun zaman. Sabırlı ve sakin olabilmek haftanın diğer günlerine kıyasla daha kolay olabilir, ama Pazartesi günü haftalık yazımızda haftanın genel durumunu yazmıştık malum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle ilgileneceğiniz olaylar gündeme gelebilir. Duygularınızda güven ve istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Gün içindehayatınızda başkalarıyla çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Duygularınızı fazla gösteremiyor olabilirsiniz. Dışa dönük aktiviteler sizi daha fazla mutlu edebilir.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda organize olacak ve hareket alanını onların etrafında sağlayacaksınız. Programlarınızı ailenize göre yapacaksınız. Sosyal hayatınızdaki olaylar sizi de etkiliyor.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi geliştirmek adına yeni müşteri ağları oluşturabilir, çarpıcı tanıtım materyalleri bastırabilirsiniz. Yeni organizasyonlara katılmak için ideal bir zamandasınız. Akıl ve zihin olarak çok aktif ve canlı bir durumdasınız.Eğitim hayatındaysanız teknik konulara eğiliminiz artabilecektir. Kısa doğa yürüyüşlerinizle bu yoğun enerjiyi akıtmanız mümkündür. Akşam saatlerine kadar sıra dışı fikirlerinizle girdiğinizgruplarında veya bağlantılarında takdir toplayabilir ve bu ilginç fikirlerinizi savunarak işlerlik kazandırabilirsiniz. Burç burç yorumları canlı günlük burç yorumları

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 16"
Ay
Kova
23° 46' 44"
Merkür
Koç
17° 49' 13"
Venüs
Boğa
03° 31' 58"
Mars
Koç
01° 18' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 15"
Satürn
Balık
16° 45' 16"
Uranüs
Boğa
22° 27' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 28"
Lilith
Başak
23° 33' 57"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>