Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. Gösterilen gayretler tek taraflı değil. Bazı çabaları küçümser tavırlar, sorunları büyütebilir.

Sakin ve tokgözlü yaklaşımlarla çok kazançlı çıkabilirsiniz. Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Yakın günlerde oldukça sevineceğiniz görüşmeler, umutlu randevuları getirebilir.

Birileriyle tartışmalı para ilişkileriniz var, bu kişilerle sıkı pazarlıklar içine girmeniz gerekecek. Para sorunlarınız gerilerde kalıyor. Birkaç fırsatı iyi değerlendirmelisiniz.

Başka inisiyatiflerin size ait konularda fazla belirleyici olmamasına gayret göstermelisiniz. Yoluna koyamadığınız şeyler, sizden biraz daha iradi yaklaşımlar bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışardan yönlendirmelere kapalı olmalı, ilgi duymamalısınız. İddialı davranışlar bugünlerde her zamankinden daha gerekli olabilir. Yeni gelişmeler sizi yeni fikirler, yeni tasarımlara yöneltebilir. İkili ilişkilerinizde özel konularda görüş alışverişinden kaçınmamanız gerekiyor. Özel bir süreçtesiniz, doğru değerlendirmeler yapmanız gerekiyor.

23 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 09:15 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı,ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz. Saat 09:59-15:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, her ne kadar güçlü gibi dursak da, aslında canımızı yakan, söyleyemediğimiz sorunlarımız yüzünden bir hayli hassas düşünürüz. Bu hassasiyet, sahip olduğumuz, değer verdiğimiz bazı kişi ve durumların üzerimizdeki etkisi nedeniyledir. Elden geldiğince sabırlı olmakta yarar var. Saat 13:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, açık ve net bir şekilde fikrimizi söylemenin işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun kişisel gelişimimize katkıda bulunmayan kişi ve durumlardan uzak dururuz. Bu görünüm etkisinde ilişkimiz hakkında ilerisi adına doğru bir karar verebiliriz. Saat 15:33 Ay-Boğa burcu geçişinde huzur ve güven o denli önemlidir ki, hiçbir şeyi şansa bırakmayız. Bu ışık öncelikle ailemiz başta olmak üzerehayatımızla ilgili meseleler üzerinde de sağlam ve istikrarlı şekilde ilerlememiz adına bize güç katıyor.

23 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşulması gereken konular, bugün gündemini oluşturabilir. İlişkindeki sorunlarda cesur kararlar alabilirsin.

23 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her şeyi olduğu gibi kabul edin. Aşkta yanlış anlaşılmalara dikkat!

23 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Görüşmeler hızlanabilir ama sonuç almanız mümkün olmayabilir. Yakın çevrenizdeki kişilere destek verebilirsiniz. İşlerinizdeki aksamalar sizi zorlayabilir. Ticari konulara özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar, dahil olduğunuz sohbetler bakış açınızda köklü değişimler yaratabilirler. Görmekte zorlandığınız gerçekleri görerek aydınlanabilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha çok kendi halinizde kalmak ve hayatın tadını çıkarmak isteyeceksiniz. Vaktinizi kendi işlerinize ve hobilerinize ayırmalısınız. Bugün, önemli işlerden ve görüşmelerden kaçınmalısınız.

23 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arabanızı tamire götürme, taşınma, yeni bir eşya alma gibi gündelik işlere vakit ayırabilirsiniz. Günün ilk yarısı detaylarla uğraşmak canınızı sıksa da öğleden sonra evinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Harcamalarınızda abartılı durumları sonradan üzülmemek için göz ardı etmemekte yarar var. Yaratıcı fikirler için aktif bir gün.

23 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

23 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 12' 29" R
Ay
Boğa
20° 37' 42" R
Merkür
Koç
22° 04' 37"
Venüs
Boğa
10° 53' 18"
Mars
Koç
05° 54' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 21"
Satürn
Balık
17° 14' 49"
Uranüs
Boğa
22° 48' 34"
Neptün
Balık
29° 08' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 09"
Lilith
Başak
24° 13' 41"
True Node
Koç
15° 20' 25"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>