Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel olarak duygusal olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır.Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız

amiriniz konumunda kişiyle bugün çok önemli bir konu hakkında toplantı yapacaksınız ve burada alınan kararlarkariyerinizi doğrudan etkileyecek nitelikte. Soğukkanlı olmalı ve kontrolü elden bırakmamanız gerekiyor.

Maddi konularda kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz ve çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle geleceğinize yönelik maddi yatırımlar yapmaktan kaçınmalısınız.

Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin burcunuzdan olan birisi ile geliştirebileceğiniz bir ilişki sizi her açıdan zorlayabilir. İlişkinizde dikkatli ve tutarlı olun. Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile kendiniz için değişik ortamlar ve uğraşlar edinebilirsiniz. Ailenizde sağlık yönünden gerçekten endişelenilmesi gereken kimseler varken kendi sağlık problemlerinizle uğraşmanız biraz bencilce bir davranış oluyor.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftanın ilk etkili enerjisi,  saat 09:09 Ay-Venüs görünümüdür. Paylaşımları güçlendiriyor, anlaşmazlıkları çözüme kavuşturan olumlu bir hava estiriyor. Kısa süreli olsa da, ilişkinin güçlenmesini,  ortak bir noktada buluşulması yönünde faydalıdır. Saat 13:23 Ay-Chiron görünümü, alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüzü vurgularken,  bir çok şeyden mahrum yaşadığınızı, yeterince özgür olamadığınızı düşünmenize de yol açar. Bu sizin gibi biri için bir hayli rahatsız edicidir. Saat 13:34 Ay-Uranüs olumlu görünümü, kendinizi hafife almamanızı söylüyor. Çünkü sosyal kimliğiniz, zekanız ve popülerliğinizle her zaman gözdesiniz. Hoş sürprizler yaşanabilir. Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu bir şeklide aksettirebileceksiniz. Enerjinizi oldukça yüksek seyrediyor. Sinirlerinize hakim olmalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ancak, önümüzdeki birkaç güç astrolojik anlamda biraz stresli ve zorlu geçebileceği için üç gün daha sabretmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğitim, yabancılarla ilgili konular, yurtdışı bağlantılı işler, felsefe, inançlar, yayıncılık, hukuk başlıklı faaliyetlerin ön planda olabileceği. Sosyalleşme ihtiyacı duyabileceğimiz bir gündeyiz. Entelektüel anlamda gelişmek amaçlı aktivitelerde bulunabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda beklemediğiniz kişilerden destek alabilirsiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinize kimseyi karıştırmayın. Bu konularda yapılan her farklı yorum içinde bulunduğunuz sorunlu durumu daha da çıkmaza götürebilir.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanlayüzünden birtakım anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. İşinizle ilgili sorumluluklarınız özel hayatınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bazı ortaklı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Temkinli ve dikkatli davranmanızda yarar var.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal anlamda kayıp ve kazanç tablonuzda pek çok gelişme meydana gelecek. Arkadaşlarınızla girdiğiniz ortaklı işlerde elde edeceğiniz gelirlerde artış yaşanacak. İşinizi iyileştirmek için kredi çekebilirsiniz. Bankacılık işlemlerinde dikkatli olmazsanız zararınız büyük olacak.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

24 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 24" R
Ay
Balık
01° 51' 58"
Merkür
Koç
18° 07' 45"
Venüs
Boğa
04° 14' 03"
Mars
Koç
01° 44' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 15"
Satürn
Balık
16° 48' 11"
Uranüs
Boğa
22° 29' 51"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 22"
Lilith
Başak
23° 37' 44"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>