Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizi tanımaya, iç dünyanızı keşfetmeye çalıştıkça tedirgin oluyor, ona sevimsiz görünmeye çalışıyorsunuz. Hiç koşulları olmayan, bu kadar olanaksız bir aşkı yaşamak istemiyorsunuz.

Kendinize parlak bir gelecek hazırlama çabanızda biraz da kırıp dökücüsünüz. İnsanları incittiğinizde de duygusal yönünüz devreye giriyor ve üzülüyorsunuz.

Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz. Ailenizin içindeki para meselesi çözüme doğru gidiyor. Paranızı temkinli idare ediyorsunuz. Kısa vadede bir problem görünmüyor.

Bir hastanızın durumu, uyarılarda bulunmakla bir yere varmayacak gibi görünüyor. Daha sorumlu, daha müdahaleci olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki arkadaşınızın küskünlüğünde araya girecek ve ilişkiyi biraz yumuşatacaksınız. Bugünlerde ailenize çok düşkün oldunuz. Bu, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı geçimsizlikleri de ortadan kaldıracak. Almaya hazırlandığınız bazı kararları ince eleyip sık dokumanız gerekiyor. Sonradan yaşanan pişmanlıkların işe yaramadığını yine en iyi siz biliyorsunuz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftanın ilk gününe, Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Karşı cins üzerindeki etkimiz gayet olumludur. Çevremizle temas temek  ve fikir alışverişinde bulunmak kolay. Ancak bu enerji, anlaşmazlık yaşadığınız bazı kişilerle aranızda tartışmalara neden olabilir. Saat 15:21-25 Ekim saat 06:16arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarına fikirlerimizi kabul ettirmemiz kolay olmayabilir. Karşı tarafı da bir dinleyelim, görüşlerini alalım. Bir iş, bir proje üzerinde kimlerle çalışabiliriz, kimlerle bağlantıya geçmek gerekiyor bunları bir düşünelim. Hoşgörü ve tevazu her türlü sıkıntının ve problemin çözülmesinde sihirli bir anahtar gibidir. 24 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Çıkarlarımız başkalarıyla işbirliğini gerektiriyorsa bu süreçte iyice düşünmeden riskli kararlar vermemek lazım. Suyun akışına gitmek iyidir. Ben bu dönemde hedeflerinizi tekrar gözden geçirmenizden yanayım. Ayrıca aşk hayatınızla ilgili olarak da düşünmekte yarar var. Bu süreçte bazı kişilerle aranıza mesafe koymayı tercih edersiniz. İş hayatınızla ilgili konularda bazı sorulara cevap ararsınız. Benim hedefim ne, işimden memnun muyum, beklentilerim nedir, şu andaki mevcut durum beni tatmin ediyor mu diye düşünürüz. Yapıcı olmayan eleştiriler bizi çileden çıkarabilir. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız. Aşk duygunuzun yoğun olması, sizi olumsuz bir aşka sürükleyebilir. Gücü sevdiğiniz için, aşkı da güç çevrelerinde arıyorsunuz. Yanlış ilişkilerden uzak kalmaya özen gösterin. Evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçireceksiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsyankar kişileri veya ufak çaplı isyanları net bir tavırla durdurmak durumunda kalabileceğiniz gunler. İyimserliğiniz, adanmışlığınız ve motivasyonunuz sizi başarıya taşıyabilir. Birbirliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir. Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir.Günün Atmosferi:Gördüğümüz her şeyi gerçek sanmayalım ve duyduğumuz her şeye inanmayalım birkaç gün için. Yanıltıcı kişiler veya etkiler devrede. Fazla hayalperest veya idealist olabiliriz, ama sandığımız şeyler gerçek olmayabilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha tutkulu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Çalışma hayatınızda iletişiminiz güçlenebilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, evlilik veya birlikteliğinizle ilgili konular gün boyu sizi meşgul edebilir. İlişkilerinizde denge, uyum, eşitlik, adalet peşinde olabilirsiniz. Duygusal yönlerinizi daha çok sergileyebilirsiniz. Ancak kendinizi ifade etmek konusunda kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz anlar olabilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür,ve kariyer alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Bugünden sonra üstlerinizle konuşmalarınızı artırabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymanın tam zamanı.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duyacağınız bir haber canınızın sıkılmasına neden olabilir, kafanız karışabilir. Fakat, kendinizi o kadar fazla sıkmayacaksınız. Çünkü, moraliniz yüksek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkinin çok daha yoğun ve sıcak olması tamamen sizin elinizde. Düşüncelerinizi bir kez gözden geçirmeden söylemeyin.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

24 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 26" R
Ay
Balık
12° 13' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 08"
Venüs
Boğa
05° 07' 26"
Mars
Koç
02° 18' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 24"
Satürn
Balık
16° 51' 52"
Uranüs
Boğa
22° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 00' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 46"
Lilith
Başak
23° 42' 33"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>