Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle beraber vakit geçirmek için büyük istek duyacaksınız. Onunla zaman geçirmek için bugün bazı planlarınızı erteleyebilir ya da randevularınızı iptal edebilirsiniz.

Bugün çalışma hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşmanız muhtemel. Fakat bu güçlükleri aşmanın yolunu bulacaksınız. Bugün gün sonunda bütün işlerinizi halletmenin verdiği haz ileyerinizden ayrılacaksınız.

Parasal açıdan şanslı bir gününüzdesiniz. Bugün harcama yapmak konusunda içinizde büyük bir istek olacak. Elinize geçecek bir miktar para ile bu isteğinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Tasarruf etmeyi öğrenmelisiniz. Elinize geçen parayı hemen tüketmeniz maddi durumunuzu bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla ilgili bir takım şüpheleriniz var. Bu şüpheleriniz sizin endişelenmenize sebep oluyor. Endişelenmek yerine doktora görünmeyi denemelisiniz. Bugün duygusal olarak kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Sevdiğinizle ya da güvendiğiniz arkdaşlarınızla konuşmak dertleşmek isteyebilirsiniz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 05:59 itibariyle etkili olan Ay-Yengeç burcu seyri Perşembe günü boyunca bizleri güçlendiriyor. İnancımızı ve hayata olan güven duygumuzu onarıyor. Ailenin önemini, sevdiklerimize olan hislerimizi ve duyarlı yönlerimizi vurguluyor.  Gönlümüzün derinliklerinde sevilmeye olan ihtiyacımız belirgin hale geliyor. Saat 14:09 Venüs-Neptün arasındaki olumlu görünüm sayesinde iç huzurumuzu temin edebilmemizi kolaydır. Hayatımızda neyi önemsiyor, neyi merkez alıyorsak gün boyunca bu meseleler üzerinde hassasiyetle durabiliriz. Maddi  ve manevi sahip olduklarınız sizi tatmin etmiyorsa, üzülmeyiniz. Çünkü bu görünüm sayesinde kendimizle barışıklığımız yükseliyor. Saat 20:42 Ay-Venüs kavuşumu,  hayata, ilişkinize,hayatınıza, sevdiklerinize tümüyle güven içinde olma arzunuz bir hayli ön plandadır. Değerlerinize zarar gelmesinden çekinirsiniz. Saat 23:44 Güneş-Jüpiter kavuşumu, ilişkinin olumlu yönde gelişimi anlamında gayet faydalı tesirdir. Kimileri için, yeni bir beraberliğin doğuşudur. Partnerinizle ortak bir amaç ve hedefe doğru yol almanın işaretçisidir. Genel olarak böyle bir görünüm, bir ilişkinin gelişimi, büyümesi, serpilmesi yönünde gayet yararlı olup, keyiflendiricidir. Eğer bir problem varsa, bunları düzeltmenizde, yeni bir pencereden hayatı ele almanızda yardımcıdır. Bir evlilik kararı veya bu yönde alınacak bir teklifin de göstergesi olabilir. Arkadaşlarınızdan destek görmenizde, toplumsal ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizde de size ışık olabilecek güçtedir. Gönlünüzden geçen her ne varsa, olumlu şekilde sizi güçlendirsin. Kalben sevgilerimle,

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız.. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. . Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Aslında sizinle aynı düşünceyi paylaşacak kişilerle birlikte bir grup yapabilirsiniz. Kendinize güveniyorsunuz.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir. Eviniz, aileniz veya sahip olduğunuz şeyleri korumak için daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir. Sektörünüzde ihtiyaç duyulan işlere yönelmeniz ve yeteneklerinizi geliştirmeniz durumunda maddi kazanç sağlanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki iki üç hafta boyunca meydana gelecek gelişmeler ve olaylar çeşitli durumlar üzerindeki hakimiyetimiz arttırmamıza veya arzu ettiğimiz alanlarda elle tutulur gelişme kaydetmemize yardım edecektir. Ancak bu durumlardan en iyi şekilde fayda sağlamak istiyorsak, mevcut gidişata veya durumlara sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, daha esnek davranabileceğimiz veya yaratıcı olabileceğimiz koşullara uyum sağlayarak ilerlemeliyiz. En doğrusu rüzgarı arkaya alıp ilerlemek olacaktır.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve çalışma konularına odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınızda artış olabilir. Yoran ve yıpratan durumlar var. Sağlık konularında daha özenli olmalısınız. Bazı tekrarlayan şikayetlerinizle ilgili kontrole gitmeniz yerinde olabilir. İş yoğunluğunuza rağmen çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz gelişebilir.

24 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MİDE krampları, sindirim sistemi ile ilgili şikayetleriniz olabilir. Önemli planlar yapmayın. En baştan hatalı kararlar alabilirsiniz...

24 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

24 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 46"
Ay
Kova
26° 20' 05"
Merkür
Koç
17° 54' 57"
Venüs
Boğa
03° 45' 19"
Mars
Koç
01° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 47"
Satürn
Balık
16° 46' 12"
Uranüs
Boğa
22° 28' 31"
Neptün
Balık
28° 58' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 04"
Lilith
Başak
23° 35' 09"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>