Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sonunda ilgiyi çektiniz. Bu sefer kimselere danışıp hesaplar vermeye niyetiniz yok gibi görünüyor. Eş dostla çok pay edilen gönül sırlarının ilişkilere zarar verdiği gibi bir inanç edindiniz. Buna rağmen akşama kadar, size neler olduğunu soranlarınız olacak.

Bugün bir hazırlık içindesiniz.Taşınma gibi görünüyor. Geçen günlerdeki yoğun temponuz sizi biraz hırpaladı, ama bu haftayı daha dingin geçirmenizi sağlıyor. İşyerinizde başlangıç tarihini unuttuğunuz bir kırgınlığın artık üzerine gitme düşüncenize kırgınlar dışında herkes taraftar olacak.

Sorumluluğunuzda olan sizin için epeyce yüklü olan bir para sizi geriyor. Aldığınız çok doğru bir kararı bugün bozdunuz. Koşulların sıkıştırması sonucu birikiminize el attınız. Bir satış işinden sevindirici haberiniz var.

Çok sevdiğiniz birinin sizin yönlendirmenize ihtiyacı var. Sizin yeterince donanımlı olduğunuz bir konuda bocalıyor. Bugün ona vakit ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne büyük bir özgüvenle başladınız. Çünkü üstesinden gelemeyeceğinize inanılan bir sorunu hallettiniz. Bir arkadaşınızla ilgili alacağınız bir haber size biraz üzüntü yaşatacak. Yakında bununla ilgili kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Günün ortasında çoktan beklediğiniz bir gelişmeyi yaşayacak ve bununla mutlu olacaksınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 07:22 itibariyle Ay-Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Salı gününe bu enerjiyle adım atıyoruz.  Kendinizi her anlamda garanti altına almaktan yanayız ve hiç kimsenin nazını çekecek halimiz yok doğrusu.  Benim size tavsiyem, hangi konuda olursa olsun bugün  karamsar düşünmek yerine, meseleleri sakince ele alınız. Bu soğukkanlılık, çözüm bulmanızda yardımcı olacaktır. Saat 10:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, biraz gergin, her durumu baskın bir şekilde ele almanıza neden olabilir. Aslında bu enerjiyi doğru şekilde kullanmak için, önce üzerinizde baskı kuran insanları, olayları artık bir yana koyup  önünüze bakmaktır. Maddi getirisi düşük olsa da, insan sevdiği bir işi yapmalıdır.Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü,hayatımız veya özel yaşantımızı ilgilendiren konuları ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Aslında bazı şeyler kafamızı karıştırıyor. Nasıl yapmalı, halletmeli diye düşünürken aşırı titizlenebiliriz. Saat 22:32 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi konularda gerçekçi ve  doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz.Günü, huzurlu ve keyifli paylaşımlarda bulunarak geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Organizasyonlar gündeme gelirken, fikir ayrılıkları yüzünden tartışmalar söz konusu olacak. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyecek ve kişisel olaylarınızı karşı tarafa olumlu bir şeklide aksettirebileceksiniz. Enerjinizi oldukça yüksek seyrediyor. Sinirlerinize hakim olmalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz. Ancak, bu esnada, yararsız fikirlere sahip kişilerle uğraşmak zorunda kalmanız sizi biraz yorabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu durum sizi iç dünyanızla ilgilenmenize sebep olabilir. Olaylara karşı ani tepki vermemeye özen gösterin. Akışta kalmak sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla yeteneklerinizi kullanabileceksiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... O kadar fazla dost edineceksiniz ki yeni dostluklar başınıza dert açabilir. Özel sırlarınızı açmak ve dertleşmek için acele etmeyin.

25 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olumsuz yönlerinizle başetmeyi bilecek, çevrenizdeki insanları çok önemsemeyeceksiniz. İşinizde bazı şeyleri gözünüzde çok büyütmeyin. İletişiminizde ani tepkiler verebilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

12. evinizde seyahat edecek olan Ay, arkanızdançeviren, dedikodu çıkartan bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Bilgi hırsızlıklarına karşıda dikkatli olmanızda yarar var.

25 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 09" R
Ay
Balık
00° 34' 44"
Merkür
Koç
18° 04' 43"
Venüs
Boğa
04° 07' 23"
Mars
Koç
01° 40' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 47' 44"
Uranüs
Boğa
22° 29' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Başak
23° 37' 08"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>