Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgili bir sürprizi var ve size fark ettirmek istemiyor. Onun küçük hoş oyunlarına katılmanız, kafasındaki soruları anlamsızlaştırabilir. İlk günlerde gösterdiğiniz ilginin azaldığını düşünmesi, bu oyunlardaki yalnızlık duygusundan kaynaklanıyor.

Bugünlerde işlerinizi biraz daha önemsemeniz daha gönülden çabalara önayak olabilir. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor

Para konularında üst derecede duyarlı birisiniz. Bir yakınınızın bütün uyarılarınıza rağmen düştüğü para bunalımı sizi kızdırıyor. Onun sıkıntısına duyarsız kalmak istiyorsunuz ama beceremiyorsunuz.

Etrafınızdaki bazı yararlı niyetlerin sizi de içine alması çok yararlı olabilir. Koşullarınızı zorlayarak bazı önerileri değerlendirirseniz, kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden yaşça büyük ve tecrübeli kişilerle olan diyaloglarınız sizi kişisel olarak geliştirebilir. Böylelikle konumunuzu yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Daha prensipli olursanız, amaçlarınıza daha çabuk ulaşabilirsiniz.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda sizi heveslendirecek Ay-Yay burcu geçişi, saat 06:19 itibariyle etkili olacak. Haftaya olumlu bir enerjiyle adım atıyorsunuz. Birçok konuyla ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz bir hayli yoğun olacaktır. Saat 17:16 Ay-Mars zorlayıcı görünümü, her konuda sağlamlığın önemini belirginleştiriyor. Amaca giden yolda her şey mubah derler. Ama biz böyle düşünmeyeceğiz. Bu yöntem, bu yol doğru mu, daha başka neler yapılabilir, kimlerle bağlantı kurulabilir diyerek inceleyeceğiz. Saat 19:25 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde ne fazla endişe ne de gereğinden fazla rehavet göstermemek lazım. Saat 21:35 Jüpiter-Uranüs görünümü, ileriye yönelik hedefler, projeler, planlar, ilişkiler yoluyla değişik fikirlerin uyanması anlamına gelir. Özgürce tercihlerde bulunma, eğitimdenhayatına kadar geniş bir alanda kararlar verme, fırsatlarla karşılaşma yönünde önem taşır. Bir yenilik, dönüşüm, yenilenme halidir. Bizim hayata bakış açımıza göre değişir. Hakikaten hayatı bir açılım süreci görenler için yararlıdır. Yeni haftanın hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

26 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde sakladıklarını söylemen, yakın çevrendeki kişilerin pek hoşuna gitmeyebilir. Kelimelerini dikkatli seçmelisin.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gördüğünüz bir rüya sizi çok etkileyebilir. Bu rüyanın vermek istediği mesaja dikkat etmelisiniz. Sakın kimseyle paylaşmayın ve bekleyin bakalım.Günün Atmosferi:Ayın 29'unda Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Haftalık yorumlarınızda bu Yeni Ay iki haftalık süreçte burçlarınızı nasıl etkiliyor okuyabilirsiniz.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarınızda eğitsel konularda değişiklikler olabilir. Planladığınız şeylerde gecikmeler yaşanabilir. Sosyal konularda ilgilenebilirsiniz. Gün içinde duygusal konularda zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda ani değişiklikle yaşanabilir. Mesleki açıdan aynı grupta olduğunuz kişilerle görüşebilirsiniz. Bırakmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

26 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla daha sık görüşebilirsiniz. Sosyal paylaşımlarınız dikkat çekici olabilir. Ortak çalışmaya ve ekip çalışmasına yatkın bir günde olabilirsiniz.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız.Arkadaşlık ilişkilerinizde özgürlük, affetme, empati ve yardımlaşma temaları önem kazanacaktır. İşinizden gelebilecek kazançlarınızla ilgili fikirler üretebilirsiniz. Ancak tüm bu yakın sosyal iletişiminizde olası gerginliklerden ve kalp kırıcı davranışlardan kaçınmalısınız. Öfkelenmeye yatkın ve çabuk parlayabilen bir duygusal yapıda olacaksınız.

26 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

26 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>