Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgisi olmayan sorunlar ilişkinizin merkezine oturabiliyor. Bugün, başka konulardaki sıkıntılarınız ilişkinizi etkileyebilir. Onun sitemlerine kulak verin, haksız sayılmaz. Size küçük bir sürprizi olabilir. Bu sürprizine yeterince heyecanlı tepki vermenizi bekliyor.

Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı çok canınızı sıkabilir. O da yaptığının farkında olacak, ama bu durumu onarmak için de hiç bir şey yapmayacak. İşle ilgili problemleriniz onunla aranızın açılmasına neden olabilir.

Maddi konularda aldığınız akılcı kararlar faydasını göstermeye başladı. Sonunda para biriktirmeyi başardınız. Biriktirdiğiniz bu paraları da akılcı kullanmalısınız.

Sübjektif olabileceğiniz bir gün. Objektif olmaya ve sorunlarınızı iç içe geçirmeden çözmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dinlenme ve içe kapanma dönemindesiniz. Çevrenizde çok insan var ama bu aralar sorunlarınızı kendi içinizde yaşıyorsunuz. Bunu fark eden bir yakınınız destek olmak isteyebilir. Havada uçuşan düşüncelerinizi somut hale getirmeniz için çok uğraşmanız gerekebilir. Bunun için desteğe ihtiyacınız olabilir. Gecenin geç saatlerinde içinizi rahatlatacak bir konuşma yapabilirsiniz. Kendinizi açmanızda yarar var.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftanın bu ilk gününde iki önemli görünüm bize eşlik ediyor. İlki saat 10:00 Güneş-Jüpiter kavuşumudur. Gayet olumludur. Gelişim, büyüme ve tecrübe edinme yönünde karşınıza çıkabilecek fırsatların göstergesidir. Başkalarıyla ortaklaşa bir projede çalışmanızı, yenilikleri araştırmanızı, ekip halinde bir işi başarmanızı sağlayıcıdır. Eğitim ve ticari anlamda yurtdışıyla bağlantılı işler, görüşmeler yönünde olumludur. İşbirliği ve uyumluluk insanlarla faydalı ilişkiler kurmanızı sağlar. İkinci görünüm İkinci görünüm saat 21:43  Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Kimlerle ne gibi bağlantımız var, neler paylaşacağız, neleri bölüşeceğiz, hangi alanda ilerleyeceğiz, bunların analizini iyi yapmak lazım. Bir anda her şey gözümüze hoş gelir. Fakat gelişmesi zaman alır. Bir işin, bir ilişkinin artı ve eksilerini ölçüp tartalım. Eğer bir planımız varsa, bunun için desteğe ihtiyaç duyuyorsak, bunun için ne kadar para gerekiyor, bunun getirisi ne olur diye bakalım. Yüksek faizli borçlar altına girmeyelim. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gezegenlerden aldığınız sert etkiler, yaptığınız çalışmalara yeni bir bakış açısı getirecek. Düşüncelerinizde ısrarcı davranmalı ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Bugün mekan çalışmaları gerektiren işlerde, sert bir tutum sergileyebilir, inatçılıkla suçlanabilirsiniz. Fakat yine de, başarının size yaklaştığını göreceksiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler, eğitimler, dış ticaret, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, bilişim veya hukuk başlıklı konularda yılın en şanslı haftasındasınız. Heyecan verici arkadaşlıklar kurabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas davranabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal anlamda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişilerle görüşme halinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alabilirsiniz. Çalışma hayatında yeni kararlar gündeme gelebilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Enerji... Hayatınızda bir şeyler eksik. Bu eksiğin ne olduğunu aslında iyi biliyorsunuz fakat kabullenmek istemiyorsunuz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancılardan gelecek bir seyahat, eğitim, ticaret ya da medya teklifi sizi çok mutlu edebilir. Bu teklifi en güzel şekilde değerlendirmek isteyeceksiniz. Kariyeriniz hızlanıyor.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz veya ortaklığınızla ilgili çok olumlu enerjilerin, coşkunun ve umudun olduğu, dayanışmanın ve cömertliğin hüküm sürdüğü bir gün yaşıyor olabilirsiniz.İlişkinizde baskın, yönlendirici ve buyurgan davranmamaya özen göstermeli, karşı tarafa duygu ve sevginizi cömert bir nitelikte aktarmanız gerekmektedir. Hukuki bir kazanım elde edebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı bir yolculuğa odaklanabilirsiniz. Zihinsel olarak çok aktif olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Majör eğitimlere katılmanız kişisel gelişiminizi arttıracaktır.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 51"
Ay
Kova
23° 40' 50"
Merkür
Koç
17° 48' 60"
Venüs
Boğa
03° 31' 27"
Mars
Koç
01° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 09"
Satürn
Balık
16° 45' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 26"
Lilith
Başak
23° 33' 54"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>