Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal ilişkiniz için güzel bir gün. Partnerinizle duygusal iletişiminiz çok güçlü olabilir ve birbirinize birçok konuda yardımcı olabilirsiniz

Bugün kendinizi, eviniz veyaşantınız arasında sıkışmış hissedebilir, İş yerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Meslek yaşamınızda ilişkilerden kaynaklanan güçlüklerle karşılaşabileceğiniz görülüyor.

Yapacağınız alışverişleri daha önceden planlamanızda fayda var. Gelir-gider dengenizde aksaklıklar yaşamamak için parasal konulara özenle yaklaşın.

Bugün kendinizi kararsız ve oldukça hassas hissedebilirsiniz. İşinizde yapacağınız fedakarlıklar önem taşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz birisini yolculuğa hazırlıyorsunuz. Bu ayrılık, geleceğe yatırım türü bir anlam taşıyor, bu özleminizi hafifletecek. Bugünlerde kendinizle istediğiniz ölçüde barışık olabilmeniz, birtakım aşırı duygusallıklardan sıyrılmanıza bağlı. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız, ama sizin de içinize pek sinmeyecek.

26 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 09:43 Ay-Mars görünümü, maddi açıdan güçlü olmak arzumuzu işaret ediyor. Yarınlarımızı garanti altına almak istiyoruz. Bu yönde hedef belirleyebiliriz. Ailemiz bizim için önemli. Paranın önemi gayet açık. Biz de bütçemizi bilinçli şekilde gözden geçirmeliyiz. Saat 11:23 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Çevrenizle olan irtibatımız ılımlı hale geliyor. Manevi zenginliğimiz yükseliyor. Birilerinin bize dışarıdan mutlu-mutsuz-hatalı-eksik-güzel-çirkin diye nitelendirmesi yerine, bizim kendimiz için düşündüklerimizi önemsememiz gerekir. Saat 18:06 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu, farklı fikirlerinizi, yaratıcı çalışmalarınızı ve öyle herkeste pek görülmeyen yeteneklerinizi öne sürmeniz ve insanları etkilemeniz yönünde size kuvvet ve ışık sunuyor. Bu tabii ki iyiye işarettir. Hızlı öğreniyorsunuz ve çevrenizdeki insanları da etkiliyorsunuz. Çalışmalarınız başarılı bulunabilir, uyguladığınız yöntemler etkili olabilir, insanlar sizin bilginizden, tecrübelerinizden faydalanabilir. Saat 22:52 Ay-Pluto görünümü, bilinçli hareket etmek, dikkatsiz harcamalardan kaçınmak gerektiğini gösteriyor. Hesabımızı bilelim. İyi niyetimiz nedeniyle zarar görmeyelim. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

26 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınla mantığın arasında kalabilirsin. Sevgi kavramını sorguladığın bugün, farklı planlarda bulunabilirsin.

26 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi ve sadakat duygularının üzerine önemli irademeler yapabilirsiniz. İlişkiler üzerine önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal işler söz konusu ise başkalarının düşüncelerini de öğrenmeye bakın. Kimi zaman dikkatsizlikler kayıplara neden olabilir.

26 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Kovalar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz. İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar. Daha sakin kalmanızda fayda var.

26 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar konusunda fazlasıyla hareketli, sürpriz gelişmelere açık bir gün olabilir. Değişik geziler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde farklı kişilerle karşılaşabilirsiniz. Sıradışı, yenilikçi fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim, satış, reklam ve pazarlama alanlarından birinde çalışıyorsanız, değişik bir fikir size para olarak geri dönebilir. Eğer işlerinizde sıkıntı yaşıyorsanız, bugün bu sorunlardan kurtulmanın yollarını bulabileceksiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi kaynaklarınızı, değerlerinizi ve potansiyellerinizi sezgisel bir tutumla organize etme durumuna yönelebilirsiniz. Maddi yardım konuları daha ön plana çıkabilir. Toplumsal yardım konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi olarak ihtiyacı olanların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Kendinizi başkaları için feda etme eğiliminde olabilirsiniz. İdeallerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmek için üç gün boyunca elinize güzel fırsatlar geçebilir. Akşam saatlerinde iletişim yoğunlaşacaktır.

26 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızla ilişkili bir maddi gider, büyük olasılıkla da üyelik aidatı gibi bir masraf, bir parça canınızı sıkabilir. Keyfinizi yerine getirmek için yine sosyal hayata yönelirseniz, yeni masraflara girmemeye çalışın.

26 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 21" R
Ay
Koç
05° 59' 52"
Merkür
Koç
19° 37' 55"
Venüs
Boğa
07° 08' 02"
Mars
Koç
03° 33' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 21"
Satürn
Balık
17° 00' 03"
Uranüs
Boğa
22° 37' 59"
Neptün
Balık
29° 03' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 11"
Lilith
Başak
23° 53' 24"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>