Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz biraz daha içtenlikle içe kapanmış, küskün görüntünüzden arınabilirsiniz. Daha dışa açık, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı bir tavır sergilemeniz de yararlı olacak.

Dağınık zihninizin altında, küçükproblemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı. Veriminizdışındaki sorunlarınızla ilgili olarak düşüyor olabilir

Ekonomik durumunuz, bir teklifi değerlendirebilmeniz halinde, birdenbire atağa kalkabilir. Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz bir teklif alabilirsiniz.

Şartları zorlarsanız, kendinizle ilgilenebileceğiniz çok zamanınız olabilir. Kendinize zaman ayıramadığınız yolundaki yakınmalarınız, o kadar çözümsüz görünmüyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konulardaki motivasyon ihtiyacınız, ilginç gelişmelerle karşılanabilir. Ama bu konularda motive olmanız, kendinize olan güveninizi aşırılıklara vardırma riskini de taşıyacak. İyimserliğinizi ve özgüveninizi iyi dengelemeniz gereken bazı problemleriniz var. Bunların üzerine gidiş tarzınız bu dengeyi etkileyebilir. Daha kararlı görünmeniz gerekiyor.

26 Nisan 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 10:06 Ay-Uranüs görünümü, öyle çok fazla yorulmadan değişimin kapısının önünde durduğunuzu işaret ediyor. Kendinizi hafife almayınız. Gücünüz sabah saatlerinde gayet yüksek olur. Saat 14:33 Ay-Chiron görünümü, alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüzü vurgularken, birçok şeyden mahrum yaşadığınızı, yeterince özgür olamadığınızı düşünmenize de yol açar. Bu sizin gibi biri için bir hayli rahatsız edicidir. Saat 18:51-27 Nisan saat 02:54 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hedefe ulaşma, zamanı dolu dolu yaşama, önemli bir projede yer alma, durumumuzu bir an önce iyileştirme yönündeki kararlarınızı bir kez daha ele alınız. İlgi alanımıza giren, coşkuyla sarıldığımız her şeyin peşinden gidebiliriz. Fakat biz, bastığımız yeri bilmeliyiz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

26 Nisan 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu gün sosyal ilişkiler, dostluklar veanlaşmaları ön planda olacak. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz. Yaşamın biraz da cesaret olduğunu bu dönemde, özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz alanda kullanabileceksiniz. Yay'daki ay duygularınızın yenilenmesine ve yaratıcılığınız artmasına neden olacaktır.

26 Nisan 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişimden korkmamalı ve amaçlarınıza ulaşmanın yollarını aramalısınız. Ancak, bu esnada bütçenizi aşmamaya özellikle önem vermeniz gerekiyor. Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler önem verdiğiniz kişilerin beğenisini toplamanızı sağlayabilir ve romantik şansları arttırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akşam saatlerinden itibaren Ay boşlukta. Dolayısıyla, önemsediğimiz işleri bu saate kadar halletmemizde fayda var. Ardından isteksizlikler veya kararsızlıklar söz konusu olabilir. Oysa gün boyu enerjik ve motiveyiz. Kendimizi ve yaratıcılığımızı en iyi şekilde ortaya koyabilir ve değişik şeyler deneyebilir veya deneyimleme şansı bulabiliriz. Günlük aktiviteler ve ilişkiler açısından ivme yakalayacağımız bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Nisan 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerden yardım alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil edebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle farklı bakış açıları içinde olabilirsiniz. Bazı durumların değişim içinde olduğunu fark edebilirsiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Bugün Mars'ın gücünü üzerinizde hissedeceksiniz. Aşırı heyecanlı ve hareketlisiniz. Mükemmel işlere imza atıyorsunuz.

26 Nisan 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, kardeşler, akrabalar, seyahatler, görüşmeler, yazılı ve sözlü iletişim, evraklar ve haberleşme alanlarında ani gerilimlere açık bir zamandan geçtiğiniz için, zihninizi rahatlatan ortamlarda bulunmayı tercih ederek, iletişimde öfke ve bencillikten uzak bir tavır benimsemelisiniz.

26 Nisan 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile hayatınızda desteğiniz ve yardımlarınız çok olacak. Siz kendi üzerinizde değişimleri gerçekleştirdikçe, hayatınızın da olumlu yönde değiştiğine şahit olacaksınız.

26 Nisan 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yine arkadaşlık ilişkilerinizin ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir gündesiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Mesleki kazanımlarınızla ilgili umutsuz bakış açısı geliştirme ihtimaline karşı açık olmalısınız. Özellikle akşam saatleri kendinize dönebilme ihtimaline açıksınız. Genel olarak ise; Ay bugün saat 17:51'de boşluğa girecek. Ay tüm gün Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Yolculuk, haberleşme, ticaret ve yabancılarla ilişkilerinizi, eğitim ve yazım işlerinizi boşluk etkisine girmeden önce halletmekte fayda var. Ay boşluğa girdikten sonra daha yavaşlayın. Yüksek tempolu işlerden uzak kalarak, arkadaşlarla veya yakınlarınızla beraber eğleneceğiniz sohbet edeceğiniz bir akşam geçirin.

26 Nisan 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gizlilik içerisinde yalnız başınıza çalışmaktan bzı önemli faydalar sağlayabilirisiniz. Palnalarınızı gizliden gizliye hazırlamay çalışın ve ilgili hamleleri de yaparken, kimsenin ne yaptığınızı takip etmediğinden emin olun.

26 Nisan 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 10" R
Ay
Koç
17° 19' 26" R
Merkür
Koç
20° 11' 57"
Venüs
Boğa
08° 04' 60"
Mars
Koç
04° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 13"
Satürn
Balık
17° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 40' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 43"
Lilith
Başak
23° 58' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>