Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yakında eşitsiz ilişkiniz onu isyan ettirebilir. Onun adeta bütün yaşamını belirliyorsunuz. Görüşmesini istemediğiniz arkadaşlarını bir kenara itmesi de size yeterli gelmiyor.

Dayanışmacı özelliklerinizle kendinize yapay sorunlar üretebiliyorsunuz. İşyerinizde yakın bir dostunuzla çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi yapamıyorsunuz.

Bugünlerde para idarenize yapılan dış baskılardan şikayetçisiniz. Sizi strese sokan bir satın alma işinizde, bir arkadaşınız imdadınıza yetişecek. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapabilirsiniz.

Doğru zamanı seçtiğinizde mekan yanlış oluyor, doğru mekanı seçtiğinizde de tersi. İkisini bir araya getirmeyi öğrenmelisiniz. Zaman ve mekan ikilisini bir arada kullanmak zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öncelikle size yöneltilen ve hayali görüp önemsemediğiniz teklifle çok şey kaçırdığınızı bilmelisiniz. Geçmişinizle ilgili derin bir hesaplaşmanız var. Bunu bugünlerde bir dostunuzla paylaşmaya kararlısınız. Aile içindeki yapay, geçici sürtüşmeler nedeniyle endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, siz hiç karışmadan da hallolabilir gibi görünüyor.

28 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:04 Ay-Pluto görünümü, kişisel ilişkilerde en iyi yaklaşımın, karşınızdaki kişinin değerlerini, düşüncelerini ve arzularını iyi tanımanızdır. Bir takım insanların zamanla sizi ne kadar çok yanılttığını düşünebilirsiniz. Paylaşıma açık olmayan insanlardan uzak durmakta yarar var. Saat 19:27-23:23 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı olur. Bütçeyi aşmamakta yarar vardır. İlişkilerde ince eleyip sık dokumanın, düzgün işlemeyen, aksaklık çıkaran ne varsa ele alınarak gözden geçirmenin günüdür. Normal zamanlarda canınızı sıkmayan hatta sorun dahi etmediğiniz ufak tefek mevzular bugün gözünüzden kaçmaz. Kusursuzluk isteğiniz öylesine yoğundur ki, mutlu dahi olsanız altında bir şeyler arayabilirsiniz. Oysaki biraz daha sıcak ve sempatik davranırsanız, karşı tarafın size açılması ve sizinle dertleşmesi mümkündür. Saat 19:30 Ay-Kuzey düğüm ve Saat 20:31 Mars-Kuzey düğüm görünümü, işe yaramayan, işlevi olmayan ve bir şey kazandırmayan plan ve projeleri sona erdirmenin işaretçisidir. Yeni kararlar alınır. Getiri ve götürü hesabı iyi yapılır. Böylece zaman kaybetmenin önüne geçilir. Saat 23:23 sonrası Terazi burcunda ilerleyecek Ay, gayet olumlu bir enerji. Akşamı eğlenceli bir şekilde düzenlemeniz mümkün. Önemli bir etkinliğe katılabilirsiniz. Bir arkadaşınızla veya ailenizden biriyle beraber olabilirsiniz. Sevgiliniz veya eşinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Estetik, huzur ve seçkinlik açısından gayet hoş. Gönlünüzce geçecek bir gün dileğimle,

28 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Bildiklerine yenilerini ekliyorsun! 2018 yılının son günlerinde değişimi derinden hissedeceksin. Yeni planlar peşinde koşarken, kariyerin adına da önemli bir gün olacak. İş hayatında bildiklerine yenilerini katmak için ideal bir gün. Üst düzey insanlarla bir araya gelme fırsatı ile karşılaşırsan, mutlaka değerlendirmeni tavsiye ederim. Yazılı ve sözlü olarak kendi güzel bir şekilde ifade edebilirsin. Çalışma ortamında sosyalleşebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Anne ya da anne yakını insanların sağlık problemlerinden dolayı koşturman gerekebilir. Kendi sağlığına da ayrıca bu dönem dikkat etmen gerekiyor. Özellikle sürekli diyet yaparak beslenme alışkanlığını dengede tutmaya çalışan bir Kova burcuysan, bu dönem biraz daha özenli olmalısın.

28 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde haksızlık ile ilgili konular baş gösterebilir. Karşı taraf haksız olduğunun farkında olabilir ve olayları daha fazla büyütmemelisiniz. Gelecek kaygılarınızdan uzaklaşarak sakinleşmeyi denemelisiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Sizi strese sokacak konulardan uzak durmalısınız. Finansal konular gündeme gelebilir. Borç alacak ilişkilerinden paralar alabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda bağlı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Gün içinde akşam için harcamaları abartmamaya çalışın.

28 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir gün sıcak dediğinize diğer gün soğuk diyebiliyorsunuz. Çevrenizdekileri kırmamaya dikkat etmelisiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim ve yolculuklar konusunda mücadeleler, kayıplarla karşılaşabileceğiniz için günlük rutin işlerinizi tamamladıktan sonra dinlenmeniz, ruhsal ve bedensel dinginliğinizi elde etmek için biraz yalnız kalmayı tercih etmeniz, meditatif, sakin ortamlarda bulunmanız fayda sağlayacaktır.

28 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu tezat fikirler sizi yorabilir. Konforunuz bozulduğu için tahammülsüzlüğünüz artabilir. Spekülatif işlerden kaçınmak faydalı olur. Sağlık sorunları, enfeksiyon riskleri olası. Günü molalarla geçirmek faydalı olur.

28 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım konularınıza ışık tutacak. Krediler, ödemeler, alacaklar masaya yatırılması gereken temalar arasında yer almakta. Müşterilerinizde artış görerek somut çabalarınızla takdir edilirsiniz. Diğer yandan arkadaşlarınızla yurt dışı bağlantılı bir proje için ortaklık yapabilirsiniz.

28 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile kavramı sizin için çok kıymetli. Yuvanızda işler yolunda olunca kendinizi çok daha huzurlu hissediyorsunuz. Kendinizi daha fazla topraklanmış ve güvende hissediyorsunuz. Kafanızdaki problemlere üç gün 'dur' deyin ve onları duraklamaya alın. Hepimiz yeni yıla olabildiğince pozitif girmeye çalışmalıyız.

28 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>