Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve davranışlarınızda bir tutarsızlık olabilir. Gelişmelere karşısında soğukkanlı yaklaşmaya çalışmalısınız yoksa ilişkinizde bazı sorunlar belirebilir.

Çevrenizde bazı değişimler ve siz bu değişikliklere ayak uyduramayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapma şansınız olacaktır ancak bu konuda dikkatli davranmalı ve ayrıntılara özen göstermelisiniz.

Maddi konularda bazı kısıtlamaların etkisinde kalabileceğiniz ve beklediğiniz gelişmelerde gecikmelerin olabileceği bir gündesiniz. Bu konuda sabırlı olmalısınız.

Bugün çevrenizdeki insanların fikirlerine saygı gösterin ve bunlardan kendinize dersler çıkarmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dinlenmeye ayıracaksınız. Sorunlarınızdan, zihninizi yoran aktivitelerle uğraşmaktan uzak duracaksınız. Sabah saatlerinde ailenizle birlikte keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 03:23 Ay-Venüs zorlu görünümü ilişkinizde hem huzuru hem de tutkuyu hissetme ihtiyacınızı simgeler. Farklı bir şeyler yaşamak isteğiniz bir hayli yoğundur. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, mirasın paylaşımı, kredi konuları, evimiz, ofisimiz veya ailemizi ilgilendiren konularda karar vermeden önce, dikkatli hesaplamalarda bulunmanın önemini vurguluyor. Saat 12:34 Ay- Chiron olumlu görünümü,  yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Saat 15:17 Ay-Merkür görünümü, evimiz-ailemiz-partnerimiz-iş ortağımızla ilgili konular zihnimizi bir hayli kurcalıyor. Huzur arıyoruz ve güvenceden yanayız. Bunlar yoksa eğer, pek ılımlı düşünmeyiz. Saat 18:13-21:17 Ay boşluktadır.  Yenilik anlamındaki uygulamalardan kaçınmak, ani kararlardan uzak durmak,  mantıklı bir şekilde düşünmek gerekir. Öfkeli olduğunuz konularda, iç sesinizi dinlemeniz halinde, farklı çıkış noktaları bulmanız kolay olduğu gibi, rahatlamanız da mümkündür. Bu zaman diliminde egonuz ön planda olduğu için, kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 21:17 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyrinde yenilik hevesiniz, düşüncelerinizi ifade etme arzunuz ön plandadır. Kimseden çekinmeyiz. Niyeti ve düşüncesi BİR olan insanlarla karşılaşmamız, huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

28 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum aşk ilişkilerinize değişik bir yorum sunuyor. Duygusal coşkularınızda yaşadığınız ikilem yüzünden çevrenizi, özellikle partnerinizi şaşırtabilirsiniz. Olayların farklı yönünü görerek, kafanızda bir çok karşıt düşünceler oluşacak. Bulunduğunuz konumu doğal akışına bırakmak için kendinizi zorlayacaksınız.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne yapıyor olursanız olun farklı yorumlarla karşılaşabileceğiniz günler. Son dakika değişikliklerine, farklı fikirlere ve önerilere ihtiyacınız varsa zamanı doğru kullanmalısınız. Bazı konularda suçlanmak istemiyorsanız ön planda olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde istediğimiz alanlardabitirici olabiliriz, ama öğle sonrası saatlerden itibaren, karşımızdaki kişileri dikkatle dinlemeli ve düşünmeden asla konuşmamalıyız. Aksi takdirde ilişkiler veya hayatımızın diğer alanları zarar görebilir. Aşırı ısrarcı veya kafasının bildiğine giden bir profil çizmekten veya bu tür kişilerle tartışmaktan kaçınalım. Hızlı düşünmek, ani kararlar almak, çabuk şekilde sonuca ulaşmak veya yanlış şeyler söylemek nedeniyle anlaşmazlıklar, tartışmalar veya düşmanca hareketler artabilir. Önemli kararlar almak, önemligörüşmeleri, pazarlıklar, yüksek meblağlı harcamalar veya hukuki konular açısından uygun günde değiliz. Zira, alelacele karar almanın veya hareket etmenin zararlı sonuçları olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Emlak konuları gündeme gelebilir. Aile içindeki sorunları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde sorumlu çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz işlere yönelebilirsiniz.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş sorumluluklarınız, aile hayatınıza ayırmanız gereken vakitten yiyebilir. Moralinizi hemen bozmamalı,alanlarınızda yeni yöntemlerle hareket etmeye özen göstermelisiniz.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşamleyin üç saat kadar ağır enerjilerle tam tabiriyle vakit öldüreceksiniz. Geceden itibaren size tanıdık dinamik enerjilerle coşabilirsiniz.Özelikle çocuklarınızla meşgul olmanız ve onlarla hoş vakit geçirmeniz için uygun saatler deneyimleyeceksiniz. Yazı yazma hobinizi geliştirebilir, bundan keyif alabilirsiniz. Çocuklarınız ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda zorlayıcı fırsatlar üzerine odaklanabilir yahut beklemediğiniz bir konu ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kariyerinizdeki gerilim nedeniyle ailenizi kırmamalısınız.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

28 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 20' 01" R
Ay
Balık
22° 05' 31"
Merkür
Koç
18° 58' 55"
Venüs
Boğa
05° 57' 44"
Mars
Koç
02° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 58"
Satürn
Balık
16° 55' 18"
Uranüs
Boğa
22° 34' 42"
Neptün
Balık
29° 01' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 02"
Lilith
Başak
23° 47' 04"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>