Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. Kırıcı davranması sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz.

İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak İş arkadaşlarınızla ilişkiniz kendinizi göstermenizin önündeki en büyük engel. Sizin kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz.

Sıkıntı, bugünden sinyal veriyor ama siz tedbir almamakta kararlısınız. Bugün yapacağınız harcamalarda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Kısa bir süre sonra nakit sıkıntısı çekebilirsiniz.

Bugün her zamankinden daha mantıklı olmanız gerekebilir. Çünkü günün ilerleyen saatlerinde alacağınız bir haber, sizin için çok anlamlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin dışınızda yaşanan bir gerginlik sizi gereğinden fazla üzebilir. Oysa konunun sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Kendinizi korumanızda yarar var. Öğlen saatlerinde bir müjdeli haberiniz olabilir. Beyninizle değil duygularınızla hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkaları için iyi olan şeyler, sizin için iyi olmayabilir. Kendi çıkarlarınızı düşünmeye ihtiyacınız var.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:27 Ay-Yengeç burcu geçişi, bizi hassaslaştırıyor, kabuğumuza çekiyor ve düşündürüyor. Sahip olduğumuz her şey bizi mutlu ediyor mu, yoksa rahatsızlık mı veriyor. Ailemiz ve kendi arzularımız. Hangisi değerli, hangisi bizi daha çok temsil ediyor? Bunlar üzerinde duracağız. Saat 03:03 Ay-Uranüs görünümü, günlük hayatta huzur, maddi açıdan güvencenin sizin için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bir mülkün satışı, el değiştirmesi, değerlendirilmesi, yenilenmesi gibi konular gündeme gelebilir. Saat 05:10 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygusal anlamda bir çok ayrıntıyı gözden geçirmenizi sağlar. Bedenim ve zihnin huzur bulması için yapılan aktiviteler size iyi gelir. Böylece dünyanın baskısını daha kolay karşılarsınız. Bedeninizin arzuları yoğundur ve bunların sağlıklı bir şekilde doyuma ulaşması sizin için çok kıymetlidir. Saat 10:32 Ay-Satürn karşıtlığı, hassasiyetin işaretçisidir. Bir yandan sorumluluklar üstümüzde baskınken, bu duyarlılık halimizle baş edebilmek pek kolay olmaz. Bu saatlerde işlerimizi dikkatli ve disiplinli yapmamız gerekir. Belki güven arıyoruz, ilgi bekliyoruz, sevilmek istiyoruz. Fakat bu enerji hepimizi yorduğundan, empatide bulunup, olumlu düşünmeye gayret gösterirsek kendimizi üzmemiş oluruz. Saat 12:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, düzenlemek için çaba sarf ettiğimiz meseleler üzerinde kendimize çok fazla yüklenmeden, yapabileceğimiz kadarıyla yetinerek yol almanın yararlı olduğunu gösteriyor. Bir yandan pürüzler göze batıyor diğer yandan sorumluluklar sıkıştırıyor. Ancak eğer kendi içimizdeki barışıklığı muhafaza edersek rahat ederiz. Saat 14:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, aşk hayatımız ve finansal çıkarlarımız doğrultusunda derinlikli bir analiz yapmamızı sağlıyor. Mesleki konularda da bu nedenle seçici olacağız. Tabii ki geleceğimizi düşüneceğiz. Fırsatları, durumu ve her şeyi artı ve eksileriyle ele alarak yüzeyde olana değil, gerçekte olana bakacağız. Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkeni kontrol etmekte zorlanabileceğin bir gün. İş yerinde kızdığın birine sert sözler sarf edeceksin. Bu günlerde sanki her şey üst üste geliyor gibi sinirlerine hâkim olabilmek için sorumluluklarını paylaşmayı öğrenmelisin. Belki de bu haftanın sınavı senin için ?paylaşmak? olmalı. Bir süredir takip ettiğin bir davan sonuçlanabilir ya da bu konuyla ilgili tablo değişebilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinle yakın arkadaşlarınızla bir araya gelerek eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarından maddi kazanç elde etmek isteyebilirsin. Gün içerisinde tanıştırılmaktan memnuniyet duyacağın, özel biriyle bir araya gelebilirsin. Sosyal hayatın hareketleniyor.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konulara gereğinden fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Şimdiye kadar bazen sinyalleri görmezden gelmeniz daha büyük sorumluluklar almanıza neden olabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular bugün gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlamalar söz konusu olabilir. Eskide kalmış tamamlanmamış işlerinizi bitirmeniz için uygun bir gün olabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizi daha iyi hale getirecek ve krizleri sonlandırıp mutlu bir aşka yelken açacaksınız.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

29 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedef odaklı Kovalar, ailevi konularda gelişmeler olası. Beklenmedik olaylar, kısıtlanmalar olsa da, uyum sağlamak durumunda kalabilirsiniz. Gün boyu sağlığınıza dikkat edin.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi yorgun ve isteksiz hissettmeniz mümkün. Özellikle karmaşık düşünceler yüzünden yorgunluk hissedebilirsiniz. Zihinsel faaliyetleriniz hızlı olmakla birlikte önemli ayrıntıları unutabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

29 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 37' 13" R
Ay
Başak
01° 08' 22"
Merkür
Boğa
00° 21' 04"
Venüs
Boğa
20° 19' 59"
Mars
Koç
11° 46' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 55"
Satürn
Balık
17° 48' 58"
Uranüs
Boğa
23° 15' 19"
Neptün
Balık
29° 20' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 23"
Lilith
Başak
25° 04' 45"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>