Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yanlış anlamalara açık tutumlar, ilerde doğruyu da anlaşılamaz hale getirebilir. İlişkinizdeki içe kapanıklığı bu akşam yok edebilirsiniz. İlişkinizle ilgili olmayan sorunlarınızı da partnerinizden gizlememelisiniz.

Son tersliklerde korumuş olduğunuz soğukkanlılığınız,ilişkilerinize güven veriyor. Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak.

Kısa bir zamanda bütçenizi düzenlemeye başlayacaksınız. Uzun süren sabırlı çabalarınızla kendinize ilave gelirler sağlamayı başarmış olmanız, durumunuzu birkaç basamak yükseltebilir.

Daha sabırlı ve anlamaya hazır yaklaşımlara yönelmelisiniz. Bir ilişkinizdeki beğenmediğiniz mesafeyi, bu şekilde belli bir düzeye getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda bazı küçük problemlerinize çare olabilecek çok somut öneriler gelebilir ve son zamanlardaki karamsarlığınızı atabilirsiniz. Uzun bir süredir beklemede olduğunuz bir haber, şu sıralar kapınızda. Pek olanaklı olmayan projelerle yaşamınızı güçleştirmekten vazgeçip küçük tatminlerle mutlu olma çabalarına gireceksiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 05:22 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, aşk hayatınızın ciddi ve geleceğe dönük şekilde ele alınmasında etkilidir. Ayrıca kendinizi güçlü şekilde ifade ederek, becerilerinizi sergilemenizde yardımcıdır. Çocuk sahibi olma veya çocuklarınızla ilgili konularda da size destek özel bir kuvvettir. Saat 13:21 Ay-Mars kavuşumu burcunuzda oluşuyor. Size özgürce hareket etmek ve karar vermek yönünde hızlılık kazandırıyor. Saat 18:56 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, gelir-gider dengesinin gözetilmesi, maddi ve manevi anlamda tevazu içinde yaşanması, verici ve cömert davranışlarımızın da, geleceğimizi düşünerek ayarlanmasının önemli olduğunu gösteriyor. Saat 22:05 Ay-Merkür görünümü sizler için gayet olumlu bir enerjidir. Güzellikleri hem kalben hem zihnen hissedişinizde ışığınız olur. İsteklerinizi elde edebilecek, ifade edebilecek gücünüz yükselir. Yeni bir tanışma, sevdiklerinizle beraber olma, dostluklar kurabilmede etkin güce sahipsiniz. Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Mutlu Pazarlar dileğimle,

3 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel gerçekliğin bu sıralar üst düzeye çıkıyor. Tepki duyduğun konular hakkında insanlarla paylaşımda bulunmalısın. Yoksa dağ küsmüş ama kime küsmüş durumuna düşersin. Hayatta mücadelenin çok önemli olduğunu biliyor oluşun, çabalarını artıracak. Hatta ve hatta kendi alanın dışında, gelecek vadeden bir alanda kursa yazılabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, hak ettiğin değeri yeterince görmediğini düşünebilirsin. Bu durum karşısında yapacağın konuşma, bambaşka meselelerin açılmasına neden olarak aranızda tartışma yaratabilir. Evli bir Kova burcuysan, eşinle birlikte evi yeniden düzenleyebilirsin. Yaşam alanındaki bu değişiklik yeni planları da beraberinde getirecek. Son zamanlarda artan mide ya da baş ağrın varsa, en yakın tarihe randevu almanda fayda var.

3 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızı ideal ettiğiniz yöne doğru değiştirmek ve bir an önce aldığınız kararları uygulamaya başlamak istiyorsunuz. Öncelikle bunun için gereken şeyin iletişim gücü olduğunu ve karşınızdaki kişileri ikna etmek adına biraz daha gayretli davranmanız gerektiğini söylemeliyim.

3 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay, önemli gelişmelere ve yeni başlangıçlara işaret etmekte. Ancak karar vermek konusunda şartları aşırı zorlamamalısınız.

3 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündesiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kilo problemi olan Kovalar bugün sportif bir alana yönelebilir beslenme alışkanlığınızı değiştirerek fit ve sağlıklı olmak için harekete geçebilirsiniz. Özel yaşamınızda da olumlu gelişmeler söz konusu.

3 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza yön verirken istekleriniz doğrultusunda ilerleyeceksiniz. Özel ilişkilerinizde yanlış anlaşılsanız bile durumu toparlamasını bileceksiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bazı haberler keyfinizi arttıracak. Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilir, çevrenizin yardımlarını alabilirsiniz. İçinizde duyduğunuz endişeleri yansıtmayacak ve kararınızı uygulayacaksınız.

3 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

3 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 33" R
Ay
Aslan
27° 29' 15"
Merkür
Koç
29° 58' 12"
Venüs
Boğa
19° 57' 25"
Mars
Koç
11° 32' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 36"
Satürn
Balık
17° 47' 42"
Uranüs
Boğa
23° 14' 15"
Neptün
Balık
29° 19' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 27"
Lilith
Başak
25° 02' 43"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>