Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı içten yaşamanıza ve iyi ifade edebilmenize rağmen mantıksal yaklaşımlarda bulunmaktan vazgeçmiyorsunuz. Sevgilinizin duygusal bir yapıya sahip olması nedeniyle onunla bu konuda bir çok kez tartışmaya giriyorsunuz.

Bugün daha çok ilgilendiğiniz ve zevk aldığınız işlerle ilgileneceksiniz. Bu çalışmaları sevmediğiniz insanlarla ortak yapacaksınız fakat yine de bu durum keyfinizi bozmaya yetmeyecektir.

Bugün daha çok beklemediğiniz masraflarla karşılaşabilirsiniz ve sizi rahatsız edecek harcamalar ortaya çıkabilir. Maddi konularda planlarınızın dışına çıkmanız gerekse de genel anlamda huzurlu bir gün geçireceksiniz.

Bugün çevrenizdeki insanlara bazı dikkatsiz hareketlerde bulunabilirsiniz ve bu yüzden zaman zaman gergin anlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanız çok dalgın olabilir. Bazı sorunlarınızı kimseye açamıyor ve kendi başınıza çözmek istiyorsunuz. Bir konuda kararsızsınız ve bu konu sizi ve geleceğinizi çok etkileyecek bir konu. İyice düşünmeli ve güvendiğiniz insanlardan fikir almalısınız. Öğle saatlerinde sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bu gelişme olumlu olacaktır.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:28 Ay-Balık burcu ilerleyişi, bizim için önemi olan insanlara elimizden geldiğince destek vermeye çalışacağımız gün boyu toplumsal konularda fazlasıyla duyarlıyız. Bir dünya vatandaşı olduğumuzu düşünüyoruz. Her anlamda dostluk, inanç, saygı ve sevgi ilkesini benimseyerek bunların tekine bile zarar gelmemesi için çaba sarf edebiliriz. Saat 07:33 Ay-Uranüs görünümü, karar vermeden önce etraflıca düşünmenin önemini vurguluyor. Özellikle maddi konularda. Güvenceli olup olmadığına bakalım. Yarar-zarar hesabımızı iyi yapalım. Evinizde bazı değişimler yapmayı veya taşınmayı düşünebilirsiniz. Bunları gözden geçirelim. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, sorunlardan uzak kalma arzumuzun göstergesidir. Bize bir şeylerin hatırlatılması veya bazı konuların tekrar gündeme gelmesi canımızı sıkar. Fakat bunlarla yüzleşmemiz gerektiğinin farkına varırız.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok insanla maddi alt yapılı konuşmalar yaptığın bir gün seni bekliyor. Geleceğe dair planların artarken, maddi olanaklarının güçlü olduğundan emin olmak istiyorsun. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, çalışma koşullarını iyileştirmeye yönelik kararlar alabilirsin. Evin ve ailen ilgili konulara bugün daha çok önem verdiğin görülebilir. Duygusallığının artmasıyla yaşayacağın durumlardan kolay etkilenebilirsin. İlişkinde de istediğini bulamaman nedeni olarak kendini suçlamayı bırakmalısın. Sen bu kadar fedakârlık yaparken sevgilinin hiç bir adım atmamasının ardında farklı sebepler olabilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eş ya da ortağınızla aranızda maddi konularla ilgili sorunlar yaşayabilir ve kendinizi bu konuda kararsız hissedebilirsiniz. Başkalarının önerisini dikkate almadan ilerler ve bu süreci zamana bırakırsanız her şeyin daha da yoluna girdiğini görebilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde uğraştığınız işlerinizle ilgili tanıtım, reklam, sosyal medya gibi araçları kullanabilirsiniz. Başlatmak istediğiniz projeleriniz için araştırmalar yapabilir, uygun olan zamanda harekete geçebilirsiniz. Bugünü daha durağın planlar yaparak geçirmeniz yararınıza olacaktır. Zaman zaman endişeli bir ruh hali içinde olmanız mümkün.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜNLERDE kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftabaşı maddi konular hayatınızda daha ağırlıklı olabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda tutumlusunuz ama konu sizin paranıza gelince biraz dağınık etkiler altındasınız. Bu aralar işinize gelen destekler sizi sevindirecek.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bazı olaylara içerleyebilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Fakat, bu durum duygularınızın yükselmesinden kaynaklanıyor. Gün içinde gelip geçici bir hal. İçinizden yükselen kuvvetli arzularıın peşinden gidebilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>