Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız parasal konularda.

Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size oldukça iyi niyetle yaklaşan birinin biraz çıkarcı olduğunu düşünüyorsunuz. Olumsuz referanslar sizi yanıltıyor. Bu niyetin önünü açabilir ve bu ilişkiye yön verebilirsiniz. Bazı imkanlarınızı gönlünüzden geçtiği gibi kullanamadığınız şeklindeki rahatsızlığınız, çok yakın çevrenizde sonradan düzeltemeyeceğiniz kırılganlıklar yaratabilir.

5 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay sizin burcunuzda hareketini sürdürüyor. 11:05-11:10 arası boşlukta ilerledikten sonra Ay Balık burcunda hareketine devam ediyor olacak. Gelirinize odaklanacağınız bir günde olacaksınız. Para ile ilgili işlemler yapacaksanız gündüz saatlerini tercih etmelisiniz. Akşam Merkür retrosu 21:18'de başlıyor. 5-28 Mart arası paranıza ve değerli eşyalarınıza dikkat etmelisiniz. Para transferi yaparken işlemler havada kalabilir. Yanlış hesaplara da aktarılabilir. Retro sürecinde sizler internet sitelerinden alışveriş yapmamaya özen gösterin. Maddi değeri olan cep telefonu, tablet, mücevher gibi eşyalarınızı unutabilirsiniz. Retroda zihinler bulanık olur, çok dikkatli olun. Yeni yatırımlar yapacaksanız retronun bitmesini beklemeniz faydalı olacaktır. Merkür retrosu hakkındaki ayrıntılı yorumları okumak için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlık etmek istemeyeceksin!Bugün Merkür Retro'su başlıyor. 5-28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan zekâ ve iletişim gezegeni Merkür,hayatını etkisi altına alıyor. Arkadaşlarınla birlikte ortak çalışma ortamı yaratmak isteyeceksin. İş birliğinin bu günlerde önemli olduğunun farkındasın. Uzun süredir ilişkisi olan bir Kova burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Evliliğinde sorunların varsa, bazı detaylara fazla taktığını fark edeceksin. Hem eşine hem de evliliğine haksızlık etmemek adına yapıcı yaklaşımlar sergileyebilirsin. Arkadaşlarının birinin hayatındaki gelişmeden yeni haberdar olmak seni biraz üzse de sevincine ortak olacaksın. Akşam saatlerini kendine ayırarak dinlenebilirsin.

5 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili güzel destekler alabilir ve bazı sorunlarınıza çareler bulabilirsiniz. İş, sağlık ve çalışma konularında istikrarlı çalışmaların karşılığını alabilirsiniz.

5 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farkında olmadan harcamalarınızı abartabilirsiniz, ödemelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Öğlene kadar işlerinizi toparlamakta fayda var, işleriniz istediğiniz hızda gelişmeyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak yararlı işler yapmak isteyebilirsiniz. Hayaller içinde olup, işlerinizi aksatmayın. Karar vermeniz gereken konularda daha özenli olmalısınız.

5 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk gibi duygusal alanlarda başarı sizinle. Fiziksel çekiciliğiniz de karşı cinsin ilgisini çekmeye başlayacak ve onların size yaklaşması sizin hoşunuza gidecek.

5 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arzularınızın gerçekleşmesine engel olan içsel sebebi anlayacağınız koşullar gelişiyor. Görünenin ardındaki gerçekler beklenmedik biçimde açılıyor. Objektif olun.

5 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda geri gitmeye başlayan Merkür, gelir gider dengesinde size aksilikler çıkartabilir. Tahsilatlarda gecikmeler yaşayabilirsiniz. 29 Mart?a kadar yürüttüğünüz her türlü ticari faaliyeti iki kere kontrol edin. Beklenmedik ekstra harcama size geri giden Merkür?ün hınzır bir şakası olarak yansıyabilir. Spiritüel konulara 29 Mart?a kadar ilginiz artar.

5 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizin beklenti ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgili ve son derece anlayışlı olacağınız bir gündesiniz. Diğer taraftan, olumsuz titreşimlerden fazlasıyla etkileneceğiniz için, insanların derin sorunlarını çözme işini ya başka birine ya da başka zamana bırakın. Şansınız yerinde...

5 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>