Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi gereksizce büyütüyorsunuz. Bugün sizi ilk arayışında onunla konuşup konuşmamaya bir süre karar veremeyeceksiniz.

İşyerinizde birisiyle soğuk savaş biçiminde uzattığınız çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün, önemli bir konuda bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı görebilirsiniz.

Cömertliğinizle kolay dost ediniyorsunuz, ama kolay da üzülebiliyorsunuz. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor.

Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluktan bugün biraz pişmanlık duyuyorsunuz. Bugün bunu düzeltmeye çalışacaksınız. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 07:31 Ay-Balık burcu seyri, ruhsal çalışmalar ve bu alandaki yeteneklerimizi değerlendirme anlamında faydalıdır. Ancak paramızın hesabını iyi yapalım. Saat 16:27 Ay-Merkür görünümü, maddi konularda ve duygusal meselelerde, kırılganlıktan uzak, kendimize güvenerek konuşmanın, bağlantıda bulunmanın gayet yararlı olacağını gösteriyor. Merkür Oğlak burcunda son zamanlarda bizi bir hayli hırslandırıyor ve bir o kadar da baskı altına alıyor. Akla yatkın çözümler bularak, uzun vadeli bir gelir arayışındayız. İşte bu görünüm, bir yanıyla duygularımızı disiplin altına alırken diğer yanıyla hayallerimizi güçlendiriyor. Saat 21:22 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, gelir-gider dengesinin gözetilmesi, maddi ve manevi anlamda tevazu içinde yaşanması, verici ve cömert davranışlarımızın da, geleceğimizi düşünerek ayarlanmasının önemli olduğunu gösteriyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

6 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onlarla birlikte ortak çalışmalar içinde olsanız bile, siz kendi düşüncelerinizin savunucusu olarak kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Amaçsız yaşamayı sevmediğiniz için, yeni hedeflere yönelecek ve kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişime açık olun Sevgili Kovalar. Böylelikle hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Tabii bu sırada harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. İmajınızda yapacağınız bir takım radikal değişiklikler sevdiklerinizin dikkatini çekebilir ve beğenisini kazanabilirsiniz. Günün Atmosferi:Bazı şeyleri yeniden muhakeme etmemiz gerekebilir. Var olan sorunları masaya yatırıp çözmeye çalışmalıyız. Kendimize bir yapılacaklar listesi hazırlamalı ve ona bağlı kalmalıyız. Görüşmeler ve ziyaretler açısından pek olumlu bir gün değil. Önümüzdeki birkaç gün; söylediklerimizi uygulama zamanı. Yaşananların ardında gizli kalmış gerçekler olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Geleceğinizi ilgilendiren konularda stres yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda başkalarının desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişime açık olun Sevgili Kovalar. Böylelikle hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Tabii bu sırada harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. İmajınızda yapacağınız bir takım radikal değişiklikler sevdiklerinizin dikkatini çekebilir ve beğenisini kazanabilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

6 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka insanlara yardımcı olmak ve güçlü yapınızla hareket etmek isteyeceksiniz. Herkes sizden etkileniyor. Maddi konularda insanlara yardım etmek sizi mutlu edip rahatlatıyor.

6 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili daha dikkatli hareket etmeniz gereken bir gün olabilir. Bazı duygusal harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Duygusal kararlara meyilli olabilirsiniz, bütçenizi takip ettiğinizden emin olmalısınız.

6 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

6 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 04' 12" R
Ay
Koç
18° 20' 43" R
Merkür
Koç
20° 15' 07"
Venüs
Boğa
08° 10' 08"
Mars
Koç
04° 12' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 12"
Satürn
Balık
17° 04' 11"
Uranüs
Boğa
22° 40' 54"
Neptün
Balık
29° 04' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 57"
Lilith
Başak
23° 58' 59"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>