Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendini adamanın da bir sınırı olmalıdır, siz buna dikkat etmiyorsunuz. Gönül ilişkilerinde fedakarlık şarttır ama bu tek yanlı olmamalıdır. Partnerinizin benciliği yüzüne vurmadan ona hissettirebilirsiniz.

İş ilişkilerinizin merkezinde güvenilir bir çekirdek grup var, bu grup sizi tutuyor ama yakın çevre için biraz daha ihtiyatlı düşünün. Sorunları çözmek için kendinize güveni geliştirin. Bir fikri ortaya attığınızda arkasında sonuna kadar durma alışkanlığınızı geliştiren. Kararsız insan izlenimi vermenizden yararlanmak isteyenler var, onlara dikkat edin.

Ufak tefek para sıkıntılarınız olabilir, bunlar normaldir ve yakınlarınızın dayanışması ile bunları aşacaksınız.

Karşı cinse sadece mantıkla yaklaşılmaz. Kırıcı olduğunuz için onu incittiniz. Duygu yönünüzü göstermenin zamanıdır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir insansınız, ama bunu bazen hayatı boşlayacak uç noktalara vardırabiliyorsunuz, yanlışınız bu. Sevecenliğiniz de cabası. Başkalarına açık bu yüzünüz, sıra kendinize gelince değişiyor, müşkülpesent oluyorsunuz. Bu da başka bir yanlışınız. Resim yapın, sanatla ilgilenin ama hayatın diğer gerçeklerine de açılan. Küçük şeyleri büyütmekten vazgeçin.

6 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 6 Eylül-30 Nisan 2019 arasında Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek Satürn ruhsal ve fiziksel anlamda kendinizi yeniden yapılandırma, güven duygunuzu, hayatınızı, iç dünyanızı gözden geçirerek hangi temeller üzerinde yaşamınızı inşa ettiğinizi veya etmeniz gerektiğini, nelerin size dayatıldığını veya nelere dayandığınızı anlama dersidir. Buna ders diyorum ancak güven duygusu yüksek bireyler için bu süreç, önemli projeler hazırlamanın, bilginiz, bilge duruşunuzla destek olmanın haklı gururu olabilir. Kişi, kendini birilerine veya bir şeylere karşı aşırı sorumlu hisseder. Görevi, mesleği, misyonu veya içten gelen bir dürtüyle yardımcı olmaya çalışır. Ancak aşırıya kaçtığınızda zor duruma düşen kişi siz olursunuz. Yoksa kendinizi kısıtlarsınız. Sizi birileri takdir eder veya etmez. Önemli olan siz, kendinizle barışık mısınız, bu yolda ilerlerken huzurlu musunuz bu önemli. Dinlenmeyi, kendinize zaman ayırmayı, yaptıklarınızdan mutluluk duymayı biliniz. Hayatın doğal ritim ve akışına güvenin. Onun size sunacağı güzelliklere güvenin. 6 Eylül saat:05:38-22 Eylül saat:06:39 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. Bu start ile birlikte biz de, görünen ardındaki gerçeklere, detaylara bilhassa önem vereceğiz. Özellikle finansal konularla ilgili işlerimizde titizlenme vaktimiz. Nasıl bir yatırım düşünüyoruz, ne gibi ödemelerimiz var, kimlerle aramızda bir bölüşüm söz konusu ve durumumuz nedir, buna bir bakacağız. Gelir-gider dengemizi bir muhasebeci gibi hesaplamamız, kendi müfettişimiz gibi vergilerimizi ihmal etmememiz, parasal ilişkilerimizi kontrol etmemiz gerekiyor. Piyasanın durumu çok önemli. Eğer bir alım-satım işimiz varsa, bunu hafife almadan, akıllıca yönetmek lazım.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Duygularını inatla savunduğun bir gün yaşıyorsun. Senin hâkim olacağın sorumluluklar bekliyor. Özellikle belli bir düzeni daha kaliteli bir hale getirmek bugün becerilerin arasında olacak. Kendi fikirlerinin doğru olduğu konusunda inatlaşman, bazı kurnazlıkları görmene engel oluyor. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, arkadaş çevrendeki birinin yakın ilgisi, seni acaba olabilir mi? diye düşündürebilir. Çevrende, olumlu yönde değişen olayların bir parçası olmanın huzurunu hissedeceksin. Bugün bir araya geleceğin yakınlarınla bazı konularda anlaşma sağlayabilirsin.

6 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün içinizde yaşadığınız bazı içsel muhasebeler sayesinde ilişkilerde yaşamış olduğunuz hayal kırıklıklarını daha iyi anlayabilir ve bundan sonrası için önemli kararlar alabilirsiniz. Ancak her şeye rağmen objektif olmak zor gelebilir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ani plan değişiklikleri yapabilirsiniz. İşlerinizle ilgili gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda elinizden gelenin en iyisini yapacağınız bir gündesiniz. Benmerkezci yaklaşım içinde olmanız krizler yaşamanıza sebep olabilir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMSUZ giden bazı konularda dostlarınızdan güzel sözler duyarak rahatlayabilirsiniz. Sıkıldığınız şeyleri sonuçlandırmaya çalışın. Yardım almaktan çekinmeyin.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

6 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konular gündemde olabilir. Ancak kaygı ve kuruntuları bir kenara bırakmanız ve mükemmeliyetçi tarafınızı törpülemeniz gereken bir günde olabilirsiniz. Gereksiz yere fazla düşünüyor olmak sizi yorabilir, rahat olmaya çalışmalısınız.

6 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

22 Eylül'e kadar Başak burcuna geçen Merkür, sizin ortak kazançlardan gelir artışı elde etmenizi sağlar.Partnerinizin kazancında çoğalma olur. İş ilişkileri gelişme gösterir. Size de ortaklık teklif edilebilir. Alacak verecek dengesini iyi kurarsınız. Banka kredileri için bugünden bir plan yapmaya bakın. Finansal konularda sorunlar çözüme kavuşur.

6 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

6 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 12' 19" R
Ay
Aslan
25° 59' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 55"
Venüs
Boğa
19° 48' 12"
Mars
Koç
11° 26' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 49"
Satürn
Balık
17° 47' 10"
Uranüs
Boğa
23° 13' 49"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 04"
Lilith
Başak
25° 01' 53"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>