Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi. Halbuki birçok kişi için ilgi odağısınız. Bugünlerde duygularınızı köreltmiş görüntünüzü terk etmeniz gerekiyor.

Elinizdeki müthiş bir fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Bunu yakında anlayacaksınız. Yeteneklerinizi en iyi değerlendiren yetkilinizle, onun aksi biri olması nedeniyle takışmanız gerekmiyor.

Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorsunuz. Büyük ödemelerinizi daha ileri tarihlere erteleme girişimleriniz olacak. Para durumunuzyaşamınızda daha sağduyulu bir tavra girmenizi öngörüyor.

Sizinle ancakve para konuları dışında dostluk kurulabileceğini düşünenler var. Bu imajı değiştirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilir, gelecek planları yapabilirsiniz. Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde kaçmış bir fırsat olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz şu sıralar bazı yenilikler istiyor. Daha huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz, Ay-Yay burcu seyriyle başlıyor. İlişkinizle alakalı konularda görüş alışverişinde bulunmanın önemli bir unsur olduğu ortaya çıkmaktadır. Birbirinizin ne söylemeye çalıştığını tam olarak anlamadan gereksiz yere mevzuları büyütmemekte fayda vardır. Aranızdaki sorunları geçmişte olanların gölgesi altında değerlendirmeye çalışmak sakıncalı olabilir. Saat 16:35-21:01 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Siz anlatırsınız, birileri de kendince bir şeyler söyler. Ancak bu tartışmaya yol açıyorsa gereksiz yere uzatmanın bir faydası olmaz. Saat 21:01 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Kendinizi garanti altına almaktan yana olacaksınız. Ancak karamsar düşünmek yerine, meseleleri sakince ele alınız. Bu soğukkanlılık, çözüm bulmanızda yardımcı olacaktır. Ancak Ay-Oğlak geçişlerinde, iç derinliklerimizde, kendimize duyduğumuz saygıyı ve güveni ayakta tutmalıyız. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatında önemli bir süreç başlıyor. Önümüzdeki günlerde performansın konuşulacak.

6 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda daha paylaşımcı olabilir bazı konularda ve özellikle finansal konularda size destek olmalarını isteyebilirsiniz. Yapmak istediğiniz hedeflerle ilgili onların fikirlerini almak ve her ne kadar olumsuz dahi olsa düşüncelerini dinlemek isteyebilirsiniz. Sizlere bu anlamda yardımcı olacak ve göremediğiniz şeyleri görmenizi sağlayacaklardır. Tam desteği aldıktan sonra harekete geçmemeniz için hiçbir neden yoktur.

6 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendiniz ile ilgili planlarınızda arkadaşlarınızın ya da yakın çevrenizin düşüncelerini paylaşmalarını isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Farklı fikirlerin arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Bazı konuları daha fazla kurcalamak isteyebilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü özel hayatınızda mutluluğu yakalamak ve sahip çıkmak adına, sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda, disipline edecek. Bugün içinde, ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için, öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli; kendinize öz eleştiride bulunmalısınız. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan dersler çıkarmak; bundan sonra yaşayacaklarınızda sizin için son derece önem taşıyacaktır.

6 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisiyle, kendini ifade etmeye çalışırken kullandığın kelimeler çevrendeki insanların kırılmasına neden olabilir. Kendine ve hayatına daha çok önem vermen gerektiğini düşünmen, sert bir mizaca bürünmene neden olabilir. Planlarını ailede, mantıklı düşündüğüne inandığın bir yakınına anlatabilir, onun fikirlerinden yararlanmak isteyebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, evle ve kendinle ilgili yapacağın değişiklikler, ilişkini ve ruhunu tazeleyecek.

6 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla iletişiminiz hızlanıyor. Uzun zamandır görmediğiniz bazı arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Zamanınızı iyi kullanmanız gereken bir dönem içindesiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın tanıştıracağı yeni biri hayatınıza girer.Ayaklarınızın yerden kesildiğini hissedecek kadar mutlu olabileceğiniz bir gündesiniz. Keyfini çıkartın.

6 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilir, sosyal paylaşımlarınızda teknolojinin imkanlarından sonuna kadar yararlanabilirsiniz. Keyifli bir gün olabilir.

6 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 55" R
Ay
Başak
28° 54' 50"
Merkür
Boğa
03° 24' 36"
Venüs
Boğa
23° 13' 12"
Mars
Koç
13° 33' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 09"
Satürn
Balık
17° 58' 29"
Uranüs
Boğa
23° 23' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 30"
Lilith
Başak
25° 20' 21"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>