Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka bakışınızla ilgili bazı operasyonlara ihtiyacınız var. Aşk ilişkilerindeki bazı katı prensiplerinizden vazgeçmeden kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor.

Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Aranılan birisiniz, bu özelliğinizin hakkını yeterince veremiyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak. Dostlarınıza karşı çok gönlü zengin davranıyorsunuz. Konuk ağırlamalarınızdaki masraflar hayli ağır.

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki özgün fikirleriniz sizi, bazı gözlere batacak kadar ilgi çekici yapabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz. Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri sahtelik gibi görüyorsunuz. Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla bu gibi konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlığın nedeni olabiliyor

8 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamızın ilk gününü, önemli bir enerji etkinliğinde karşılıyoruz. Saat 12:07 Güneş-Jüpiter görünümü, sağlam ve kalıcı işlere yönelmenin ve uzun vadeli düşünmenin önemini işaret ediyor. Biz de şimdi, kendimize bakacağız. Hangi konularda yetenekliyiz ve hangi konularda girişimde bulunabiliriz. Bu güven duygusu önemli. Tabii ki zorluklar olabilir. Ancak zorlanmadan neyin kıymetli bilinir ki? Bu görünüm sizehayatınız, toplumsal yaşantınız ve özel ilişkilerde azalan güven duygunuzu yükseltici bir tesirdir. Böylece sağlıklı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Saat 19:13 Venüs-Jüpiter görünümü, bundan sonrası adına güvenilir ve uzun vadeli ilişkilere yönelmemizi sağlıyor. Yaşadığımız ve bizde iz bırakan olayları, kişileri artık geride bırakıp kendimiz için yeni bir şeyler hayal etmeliyiz. Bir yol belirlemeli, bir hedef seçmeli ve ona göre kararlı olmalıyız. Kendimizle barışık olmadığımız hiçbir şeyin içinde yer almamalıyız. Eğer gerekiyorsa sorumluluk alabiliriz. Sıkıntılarımızı içimize atmamalı, gerektiğinde paylaşmalıyız. Zararlı alışkanlıklarımızı bu görünüm sayesinde bırakabiliriz. Saat 21:28 Ay-Kuzey düğüm düğüm görünüm etkisinde, geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünüyoruz. İş hayatında, eğitim veya her konuda kendimizi güçlü şekilde ifade etmek istiyoruz. Paylaşıma dönük, adaletli ve karşılıklı güvene dayalı bir ilişkiden yanayız. Tercihlerimizi yaparken, yarınlarımızı düşüneceğiz. Saat 22:59 Mars-Pluto görünümü, tüm gücünüzü, hırsınızı, arzularınızı gerekhayatınız ve gerekse bir çok mesele üzerinde odaklamanızı sağlıyor. Ne olursa olsun, kendinizi öne sürmek, hizmet ettiğiniz alanda tek olmaktan yanasınız. Fakat size tavsiyem, bu hırsın sağlıklı şekilde kullanılması ve gerçekçi şekilde yönlendirmenizdir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün planladığın gibi ilerlememesi, planlarını değiştirebilir. Mesain uzayabilir ya da işlerin iptal olabilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kaynaklı konularda dedikodulara ve kandırılmalara karşı çok dikkatli olmanız gereken bir gün. Hemcinslerinizle olan ilişkilerinizde bazı kıskançlık durumlarına karşı sakinliğinizi korumanızda fayda var.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular ilginizi çekebilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. İlgili olduğunuz alanlarda harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden toparlamak isteyebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zamanınızı alabilir. Sorumlu olduğunuz konular için mücadele vermeniz gerekebilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tempolu ve yoğun günlerin ardından hayattan keyif alacağınız güzel bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerden, dostluklardan, ortaklıklardan yana beklenmedik destekler görebilir, hayatın kendi halinde, olduğu gibi akışından mutluluk duyabilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta hayatı daha geniş açıdan görmek isteyeceksiniz. Kariyerinizdeki güzel şanslar, gelecek planlarınızı hızlandırabilir. Size zarar gibi görünen her şey aslında size hizmet ediyor.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltına atmış olduğunuz bazı konular şuurunuza yükselecek. Hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu değiştirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğinize karşı çelişkili davranışlarda bulunmaktan kaçının. Gelişmeler ilginç.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu sizi oldukça şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan sağlıklı bir karar vermelisiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 02" R
Ay
Balık
17° 21' 06"
Merkür
Koç
18° 46' 20"
Venüs
Boğa
05° 33' 36"
Mars
Koç
02° 34' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 53' 39"
Uranüs
Boğa
22° 33' 34"
Neptün
Balık
29° 01' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 57"
Lilith
Başak
23° 44' 54"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>