Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal ve cinsel yoğunluğunuz sizi sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir. Sevgiliniz bu yakınlığa tam olarak hazır olmayabilir. Onu anlamaya ve buna göre davranmaya çalışın.

Bugün işinizle ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelecek. Sorunları büyütmeden, amiriniz olacak kişiyle tartışmadan olayları çözümleme yoluna gideceksiniz

Maddi olarak sıkışık bir dönemdesiniz. Ailenizden yardım almaya yüzünüz olmadığı için kendi başınıza bu sıkışıklıktan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Bugün sözleriniz yanlış anlaşılabilir. Bu yüzden insanları kırabilirsiniz. Sözlerinizi seçerken dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli, yoğun ama aynı zamanda da yorucu bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerde yaşadığınız bazı gerginlikler geri adım atmanıza neden olacak. Yine de bugün meydana gelen gelişmeler sizi memnun edecek. Kendinizi iyi ve moral açıdan yüksek hissedeceksiniz. Elinize toplu para geçecek. Harcamalarınızı kontrollü yapın yoksa ekonomik sıkıntı yaşabilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 00:56 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, huzur ve güven duygusunun, insanın kendi derinliklerinde oluşmasını sağlayan bu enerji, kişinin inancı ve yaşam stiline göre farklı şekillerde yorumlansa da, dinginleştirici bir etki olduğu şüphesizdir. İnsan her konuda huzur bulmaktan yanadır. Saat 20:45 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, mevcut işiniz veya uğraşılarınızın sizi mali yönden destekleyici olmasını bekliyorsunuz. Huzurlu bir yaşama, dengeli paylaşımlara, gerçek anlamda sizi destekleyecek insanlara ihtiyacınız var. Bu görünüm, yeteneklerinizi değerlendirme anlamında size yardımcıdır. Ayrıca sağlıklı yaşam sürmek, verimli çalışmak, işinizden ve hayatınızdan zevk almak adına verilen kararların göstergesidir. Saat 21:51 Ay-Merkür karşıtlığında maddiyat önemlidir. Ayrıca bize karşı özenli davranılmasından yanayızdır. İyi niyetimizin karşılığını görmek isteriz. Sevginiz karşılıksız kalmasın. Üzüntüler sizden uzak olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi sıkıntıların son bulacağı bugünleri iyi değerlendirmelisin. Bugün haddinden çok çalışmak seni yoracak.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda özgürlük ve bağımsızlık temelli bazı sorunlarla baş etmeniz gerekebilir. Partnerinizle özgürlük anlayışlarınızın paralel olmadığını fark edebilirisiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. İkili ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Yaşanan olayların farkına varabilirsiniz. İşlerinizde mücadele edebilirsiniz. Gün içinde sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Başkalarından gelecek yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir. Olgunlaştırmak istediğiniz işler için uygun bir gündesiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç ümit etmediğiniz yerden elinize yüklü bir para geçebilir. Maddi durumunuz şu sıralar darda olduğu için paranızı doğru kullanmaya çalışın. İş hayatınızda seviliyorsunuz. Şansınız açık.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları için yapmak istediğiniz konularla, hayatın derinlerine inmeniz gereken konular arasında bağlantınız zayıf. Takıntılarınızla özel yaşantınızda krizleri hayatınıza davet etmemelisiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizde hayat dinamiklerine karşı güçlü bir isyan duygusu var. Bunu dışarı çıkarmak için büyük bir olayın gerçekleşmesini beklemeyin. Aksi takdirde bir saatli bomba gibi patlarsınız. Her zaman sakinliğinizi koruyun. Duyguyla mantık siyahla beyaz gibidir. Grinin varlığını unutmayın. beyaz bomba

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>