Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki netlikler, ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Bunu dikkate almanızda yarar var.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz. İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Çok önemsediğiniz ve tek başınıza kotaramayacağınız projenizde yalnızlık belirtileri var. Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bu işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 09 Aralık saat 11:59-26 Ocak 2018 saat 15:56 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcu döneminde eğer bir şeye karar verdiyseniz mutlaka yaparsınız, bir şeyi gözünüze kestirdiyseniz mutlaka elde edersiniz. Mesleki gelişim için bilginizi, tecrübenizi geliştirme sürecindesiniz. İşyerinizde patronunuz, çevrenizdeki insanlarla veya toplumla birebir bağlantınızda kimseyle tartışmadan, akıllıca hareket ederek, vadesi çoktan dolmuş, artık geçerliliğini yitirmiş, size pek bir faydası dokunmayan eskiyle alakalı her şeyi devreden çıkarak yeni bir sayfadan hayata bakabilirsiniz. Bu dönem, güçlü ortaklıkların göstergesidir. Gördüğünüz gibi bu süreçte, dikkat edilecek noktalar olduğu faydalı yönleri de bulunmakta. Benim bu dönemde size tavsiyem alanında güçlü ve deneyimli insanlarla çalışmanız, bir araya gelmeniz ve yeteneklerinizi mutlaka değerlendirmenizdir. Yapılandırma sürecindesiniz. Kendinize yeni bir hedef koyabilirsiniz. Zirveye emin adımlarla ulaşabilirsiniz. Bu geçişin arzu edilen hedefe ulaşmamızda kuvvet olması dileğimle,

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine yönelik adımlar atmak adına ideal bir süreç. Evini taşıyabilir ya da ev içinde değişiklikler yapabilirsin.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yeni insanlar ve yeni dostluklar da dâhil olurken bazı arkadaşlıklarınızı da bitirebilirsiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraşmanız ve zihinsel açıdan meşgul olmanız gereken durumlar olabilir. Düşüncelerinizde daha iyimser olmaya bakın.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü şanslı bir günü müjdeliyor sizlere; Yatırımlar ev değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. Ayrıntıların öneminin bilinci ile hareket ederseniz istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz evi bugün alabilir yeni biryeri için uygun mekanı bulabilirsiniz. Gizliliğe önem vermeli vebitirici davranarak hızlı hareket etmelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel yaşamınız evli Kova'lar eşinizle gereksiz inatlaşmalar içinde olmamaya özen göstermeli ve sen ben kavgası yerine anlayışlı davranmayı seçmelisiniz…

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü ve başarılı hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Kimsenin düşünmediği konulara yönelebilir ve harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınız son derece hareketli. İlginç ve heyecan verici maceralara atılabilirsiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum önü işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Uğraşılarınız artarken, kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten büyük zevk alacaksınız.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars Akrep burcuna geçerek sizin kariyer yaşamanızda başarıdan başarıya koşmanıza neden olacak. Zira kimsenin el atmaya cesaret edemediği konularda üstün başarı elde edeceksiniz. Bu durumhayatınızda size yeni kapılar aralayacak. Sabrın sonu selamettir. Yöneticilerinizin takdirini kazanırsınız.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

9 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 06' 52" R
Ay
Koç
03° 51' 34"
Merkür
Koç
19° 31' 43"
Venüs
Boğa
06° 57' 16"
Mars
Koç
03° 26' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 18"
Satürn
Balık
16° 59' 19"
Uranüs
Boğa
22° 37' 29"
Neptün
Balık
29° 03' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 42"
Lilith
Başak
23° 52' 26"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>