Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşamanızın olanaksız olduğunu biliyorsunuz. Ama içinizde gelişmeye başlayan duyguları da yakından tanıyorsunuz. Bu duygular sizi üzüp utandırıyor.

Son girişimlerinizin meyvelerini yavaş yavaş topluyorsunuz. Atacağınız adımlara dikkat etmeli, size güvenini ve desteğini veren kişileri yanıltmamalısınız. Akşama önemli birgörüşmeniz olacak.

Bugün para konularında ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi bazı kayıplara uğratabilir. Şu günlerde para kaybına tahammülünüz olmadığını biliyorsunuz.

Sizden yaşça büyük kişilerin öğütlerini çok ciddiye alıyorsunuz. Aklın yaşta değil, başta olduğunu unutuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde kendinizi sakınıp katılmak istemediğiniz bir guruplaşma var. Bu guruplaşmanın belli bir insanın dışlanmasına yönelik olduğunu düşünüyorsunuz. Haklı olduğunuz kısa sürede ortaya çıkacak. Yakın bir geçmişte tanıştığınız biriyle karşılaşacak ve hiç farkına bile varmadığınız bir davranışınızla onu kırmış olduğunuzu öğrenip şaşıracaksınız.

9 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Cuma gününe,  saat 02:18 Ay-Satürn zorlayıcı görünümüyle adım atıyoruz. İlişkilerimizi görüş farklılığımıza göre ele almaya neden olur. Bizim baktığımızda bir insanda önem verdiğimiz kriterler, belki de çevremizdeki az insanda mevcuttur. Herkesi hoşgörüyle karşılamak kolay değildir. Zaten bu görünüm, çevrenin üzerimizdeki etkisini vurgulayarak, mesafeli davranmaya neden olur. Ancak bizim sadece kendimize değil, başkalarına karşı da görev ve sorumluluklarımız olduğunu unutmamamız lazım. Saat 13:53 Ay-Neptün karşıtlığında, bilinçli davranan, aklı başında düşünmeye çalışan kişiler huzur bulurlar. Yoksa uğraş dur. Kimseyi değiştiremeyiz. Saat 17:05 Ay-Mars kavuşumu hemhem para hem duygusal anlamda beklentilerimize uygun gelişmelere olan ihtiyacınızı simgeler.  En ufak bir detayı atlamadan, değerlerinize zarar gelir diyerek dikkatli olmanızda yardımcıdır.  Dost bildiğimiz, can deyip sarılacağımız kaç kişimiz var diye düşünürüz. Öyle paraya düşkün değilizdir ancak önemini de gayet iyi biliriz. Girişim ve çabalarımızın karşılığını görmek isteriz. Bazı gecikmişve alacaklarımızla ilgili biraz endişe duyabiliriz. Ancak bu değişken kavuşum, Kova gibi sabit bir burç için bir bakıma iyidir. Durumları esnek bir şekilde değerlendirmesinde yardımcı olabilir. 9 Ekim saat 17:57-2 Kasım saat 09:06  tarihleri arasında, Merkür-Terazi burcunda düz olarak ilerleyecek. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, çevremizde bulunan kişilerle bağlantımızı güçlendirebiliriz. Kendimize güvenimiz artar. Bilgi ve tecrübelerimizi çeşitli etkinlikler yoluyla insanlara sunabiliriz.  Bu dönemde eğitimden kültür hayatına, sanatsal çevrelerdenhayatına kadar geniş bir alanda birçok kişiyle irtibatta bulunuruz. Merkür-Terazi geçiş enerjisinihayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Sanat, halkla ilişkiler, organizasyonla ilgili mesleğimiz varsa, bu dönemde kurulan bağlantılar, yapılan yolculuklar faydalar getiricidir. Bilgimizi hem iletişim hem de insanlarla tanışmak amacıyla ifade edeceğimiz bir dönemdir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişinde ortaklaşayapma şeklinde teklifler gelebilir. Ayrıca belirli bir dönem için işler alırız. Bütün burçlar için genel

9 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilere bazı planlarınızdan bahsedebilirsiniz. Aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız açısından olumlu günler. Sosyal yaşamınız kişisel hedeflerinize ulaşmanızda da size yardımcı olabilir. Geleceğinizi ilgilendiren güvenli adımlar atabilirsiniz veya cazip değişimler yüzünü göstermeye başlayabilir.

9 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı plan veya projelerinizi hızlandırmanın farklı ve denememiş yollarını bulmaya çalışabilirsiniz. Eğer bu tür sonuçlara ulaşmak mümkünse, onu bulup uygulama şansı bulabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır. Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç sevimsiz marifetini göstermeye de kalkabilir. Dolayısıyla, her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise, ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular huzursuzluk çıkarabilir. Öğle saatlerinde sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Çıkış noktası bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha enerjik olabilirsiniz.

9 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz.

9 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki iletişim sıkıntılarının geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Ertelenen bir seyahat, birveya hukuki konular sizi çok fazla rahatsız etmeyebilir.

9 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün tüm gün AY başak burcunda seyahat edecek ve Neptün ile sert kontağı olacak. Özellikle para hesaplarında, yapacağınız ödemelerde, kredi kartı işlemlerinizde, bankacılık işlemlerinizde ekstra dikkatli olmanızı öneririm, hatalı işlemler yapmaya, yanlış yerlere ödemeler yapmaya, para hesaplarında hatalar yapmaya yatkın bir günde olabilirsiniz. Ödemeleriniz gecikebilir.

9 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

9 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 59" R
Ay
Balık
21° 04' 54"
Merkür
Koç
18° 56' 12"
Venüs
Boğa
05° 52' 36"
Mars
Koç
02° 46' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 59"
Satürn
Balık
16° 54' 57"
Uranüs
Boğa
22° 34' 27"
Neptün
Balık
29° 01' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 48"
Lilith
Başak
23° 46' 36"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>