Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzaktan bir cazibe gibi görülen karmaşık kişilik, yakın ilişkide sizi erken zorlamaya başlamış görünüyor. İlişkiye başlarken zor bir karakterin elini tuttuğunuzu biliyordunuz. İlişkinize biraz daha avans verebilirsiniz.

Tercih sıralamanızın sonlarından bir haber alacak, ama yine de bir umut kapısıdır deyip çalacaksınız. Başvurularınıza, koşullarınıza uygun düşmeyecek biçimde seçici bakıyorsunuz.

Daha güvenli bir işin ucundan tutup para problemlerinden kurtulacağınız günler hiç uzak değil. İş sorununuzu bitirmeden düze çıkamayacağınız çok belli. Ama üzülüp gocunmamalısınız, referanslarınız oldukça güven verici.

Hayalcilik ve iyimserliği birbirine karıştırdığınız durumlar olabiliyor. Geleceğe umutla bakarken, biraz karamsarlık size yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ve yarını tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Tıkandığınız konuların üstüne birileriyle, omuz omuza gitmenizde yarar olabilir. Bazı dertlerinizi yalnızca kendinize açıyor, kimseleri ortak etmiyorsunuz. Oysa çevreniz bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda donanımlı dostlarla dolu.

1 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:17 Güneş-Neptün görünümünde, o hiç kimsenin bilmediği ancak sizin kendi dünyanızda önem taşıyan her meseleyi gözden geçireceksiniz. Çevrenize bakacaksınız insanlar ne yapıyor, nelere üzülüyor, nelere gülüyor, neleri dert ediniyor. Sonra kendinize bakacaksınız. Dışa yansıtamadığınız, bir türlü tatmin olmadığınız arzularınızı düşüneceksiniz. Sizi neyin mutlu veya mutsuz ettiğini, nelere ihtiyaç duyduğunuzu düşüneceksiniz. Belki de kimse bilmez, aslında ne kadar özgür olmak istediğinizi. Fakat şartlarınız nedeniyle hayallerinizi ertelediğinizi. İşte bütün bu ruh halleri içinde, biraz kırgın, biraz hoşgörülü, çokça duyarlı bir şekilde günü geçirebilirsiniz. Saat 07:08-11:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte hayallerinizi gerçekleştirmek ve yeni kararlar alarak kendinizi dış dünyada göstermek istersiniz. Oysaki çok iyi düşünmeniz gerekir. Ne yapmak istediğinizi, sizin için gerçekten önemli olanı mantıklı bir şekilde saptamanız halinde, riskleri en aza indirmiş olursunuz. Saat 11:52 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, yeni karar aşamasında iseniz, acaba ne kadar doğru olur, ilerisi adına yarar getirir mi, beni zorlar mı diye düşünmenize neden olabilir. Çünkü temeli sağlam olsun, sonradan uğraştırmasın istersiniz. Halledilmesi gereken işlerinizi bitirmeniz, düzgün bir şekilde yerine getirmeniz mümkündür. Pek samimi veya neşeli tarzda ilişki kurmasanız da, güvenilir havanızla çevreniz üzerinde tesiriniz yüksektir. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir gün geçirebilirsiniz, özellikle sosyal alanda teşvik edecek enerjiler söz konusu. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda aktif olabilirsiniz. 

1 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni yerler görme, yeni insanlar, kültürler tanıma, farklı dünyaları keşfetme ve yeni şeyler öğrenme eğiliminiz bu aralar oldukça fazla Sevgili Oğlaklar. Öte yandan yeni ilgi alanlarına yönelmeniz ile birlikte yeni eğitimler de söz konusu olabilir. Ancak gerçekçi yaklaşmanızda fayda var. Günün Atmosferi:Elimizdeki bilgiler yetersiz olabilir. Aklımız karışık ve hataya yapmaya müsaidiz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ön göremediğiniz konularda dikkatli olmanızda fayda var. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı temkinli davranmalısınız. Teknik konularda tekrarlayan sorunlar yaşayabilirsiniz. İletişim kurduğunuz kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Yaptığınız işleri gözden geçirmeden teslim etmeyin. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir.

1 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri planda yürütülen işlerinizde hayat sizi aydınlatıyor. Konuların arka taraftaki işleyiş tarzını fark edeceksiniz. Kariyerinizde sizi destekleyen insanlardan güç alacaksınız.

1 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızda sizi sınırlayan ve belki de korkutan bir takım konu ve fikirler mevcut olabilir. Aile bireylerinizden veya iç dünyanızda bu olumsuzluğu giderebilecek bir takım bilgi ve yöntemlere sahip olabileceksiniz.Ancak dış dünyaya yansıttığınız katı ve baskıcı tutum nedeniyle bu aşamayı giderebilmeniz zor gözükebilir. İyisi mi siz bütün günü bilinçaltınızı fazla yormayacak konularla geçirmeye çalışın. Sezgilerinizinağınızdaki kişi veya kurumlarla ilgili bazı güvensiz durumları ortaya çıkarmasına şahit olabilirsiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.

1 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 12' 46" R
Ay
Yay
24° 56' 17"
Merkür
Koç
16° 13' 58"
Venüs
Koç
28° 11' 36"
Mars
Balık
27° 58' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 36"
Satürn
Balık
16° 22' 19"
Uranüs
Boğa
22° 13' 03"
Neptün
Balık
28° 50' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 47"
Lilith
Başak
23° 05' 06"
True Node
Koç
15° 26' 59"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>