Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde çok müdahaleci başka biri var. Onun üçüncü bir kişi olarak, ilişkinizdeki yeri, sizi rahatsız ediyor. İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz.

El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğunuz ileri boyutlarda. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz.

Biraz sıkışıklığınız var, ama yine de bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızlık çekiyorsunuz. Alabileceğiniz bir destek hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek.

Sizden daha yaşlıca biriyle bir kişilik savaşınız var. Bazı ilişkilerinizde inisiyatifi elden kaçırma endişenizi bir fobi gibi yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sıkı aile bağlarınız var. Bu ilişkileri biraz daha verici olarak götürmek istiyorsunuz. Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan baskılar var. Onları dikkate almanızda yarar var. Geçmişte yaşadığınız böyle bir denemenin üzerinizdeki olumsuz etkileri sizi cesaretsizleştiriyor.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 09:20 Ay-Jüpiter görünümü, plansız işlerden, gelir geçer ilişkilerden hoşlanmadığınızı işaret ediyor. Size göre bir şeyin sağlamlığı ancak zamanla anlaşılır. O nedenle kaliteli ve seçkin olana yöneliyorsunuz. Buhayatında da aynı şekilde göze çarpıyor. Gerçekçisiniz. Toplumsal ilişkilerinizde saygınlık, değer bilirlik sizin için çok kıymetli. Ya en iyisi olsun veya hiç olmasın tarzında düşünebilirsiniz. Sizin fikirlerinize karşı çıkılmasından hoşlanmazsınız. Uyumu, huzuru ve kaliteyi önemseyeceksiniz. Birilerine yaranacağım diye, kendinizden ödün vermezsiniz. Saat 11:16 Ay-Satürn kavuşumu, bize uymayan ancak kabullenmekte zorlandığımız bir takım meseleleri içe dönerek düşünmemizi sağlıyor. Kafamızın içinde sorular cevap bulmadan rahat etmemiz mümkün değil gibi. Aslına bakarsanız, biraz da biz kendi kendimize yükleniyoruz. Öylesine kritik ediyoruz ki birçok konuyu, biraz rahatlasak, şöyle sakinleşsek her şey düzelecek gibi. O zaman deneyelim lütfen. Saat 17:17 Ay-Chiron görünüm etkisinde, sıkıntılarınızı paylaşacağınız, sizi gerçekten anlayabilecek kişilerin azlığından şikayetçi olursunuz. İster istemez bazı durumları sorgularsınız. Saat 17:45 Ay-Uranüs görünümü, yapmak istediklerimizi acele etmeden yavaş yavaş yoluna koyabileceğimizi hatırlatıyor. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında yapmanız gereken tedbirli, planlı hareket etmek. Öğleden sonra ise yaşayabileceğiniz beklenmedik bir gelişme sizi farklı noktalara götürebilir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı daha sade ve yalın yaşamalısınız. Harcamaları kısmalı ve kişisel gelişiminize yoğunlaşmalısınız. Gelgitlerden ve gerilimli ortamlardan uzak durmalısınız. Emin adımlarla ilerlemenizde fayda var.Günün Atmosferi:Güncel olmayan bilgiler sizi yanıltabilir...

30 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Ailevi konularda kontrolünüz dışında olaylar gelişebilir. Bazı konulara yenilik getirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yön verebilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kalbiniz hem iş, hem aşk için atacak. Her ikisini aynı gün içinde yaşamanız büyük talih. Artık karamsar düşünmek için hiçbir sebebiniz kalmadı.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz ve geleceğe dair projelerinizle ilgili geçici problemler ve sorunlarla karşılaşabilir, kendinizi bu süreçte engellenmiş hissedebilirsiniz. Esasen bugün yaşayacağınız her olası olay, gelecekte kimin sizin yanınızda olması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir süreç olarak size yardımcı olacak.

30 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek arzularınız, sosyal çevrenizdeki konuşmalarla şekilleniyor. Sosyal ortamlarınız için para harcama dürtünüz şu sıralar son derece yüksek.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızda sizi sınırlayan ve belki de korkutan bir takım konu ve fikirler mevcut olabilir. Aile bireylerinizden veya iç dünyanızda bu olumsuzluğu giderebilecek bir takım bilgi ve yöntemlere sahip olabileceksiniz.Ancak dış dünyaya yansıttığınız katı ve baskıcı tutum nedeniyle bu aşamayı giderebilmeniz zor gözükebilir. İyisi mi siz bütün günü bilinçaltınızı fazla yormayacak konularla geçirmeye çalışın. Sezgilerinizinağınızdaki kişi veya kurumlarla ilgili bazı güvensiz durumları ortaya çıkarmasına şahit olabilirsiniz. aile

30 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde,hayatınızı doğrudan etkileyen olaylarla meşgul olabilirsiniz. Görünür olmanın dezavantajlarını da yaşayabilirsiniz. Dert etmeyin, yakında tüm gerçekler su yüzüne çıkacak ve daha fazla anlaşılacaksınız.

30 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 27' 04" R
Ay
İkizler
08° 56' 43" R
Merkür
Koç
23° 15' 43"
Venüs
Boğa
12° 28' 12"
Mars
Koç
06° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 30"
Satürn
Balık
17° 20' 51"
Uranüs
Boğa
22° 53' 02"
Neptün
Balık
29° 10' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 18"
Lilith
Başak
24° 22' 14"
True Node
Koç
15° 14' 37"
Son Güncelleme : 09/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>