Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgilisine olan takıntınız bugünlerde yine açığa çıkabilir. Dostça görüşmelerine bile tahammülünüz yok. Çok yakında aralarında kalmış dostluk kırıntıları da bitecek gibi görünüyor.

Yapmak istediğiniz değişiklikler için zamana ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Sabırsız davranmanız istediğiniz sonuçları almanıza engel olabilir. Biraz daha beklemelisiniz.

Son günlerde düzelen bütçeniz, ummadığınız bir harcamayla alt üst olabilir. Bugünlerde ani harcamalardan kaçınmalısınız. Birkaç gün içinde parayla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz.

Kulağınıza bazı dedikodular gelebilir. İşin gerçeğini öğrenmeden tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Unutmak istediğiniz bir konu bugün size hatırlatılabilir. Üzerine konuşmayı hiç istemediğiniz halde, konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Umduğunuzun aksine bu konuşma sizi üzmek yerine rahatlatabilir. Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Sizin açınızdan yoğun geçecek bir haftaya hazırlıklı olmalısınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 11:01 Ay-Akrep burcu seyri, güçlü olma, sevilme ve her alanda hakimiyetimizi koruma isteği veriyor. Kendi gücümüzle baştan çıkabilecek kadar köklü değişimlere ihtiyacınız var. Çevremizdeki insanları etkileme gücümüz bir hayli yüksek. Saat 11:22 Merkür-Chiron arasındaki zorlu görünümü, tecrübelerimizi, inandıklarımızı daha güçlü bir ortamda,yerinde veya bir başka şehirde-ülkede sergileme arzumuzu gösterir. Yeter ki yenilik olsun ve yeter ki haksızlıklar bir son bulsun. Saat 16:38 Merkür-Uranüs görünümü, her ne kadar hızlı bir şekilde olaylara müdahalede bulunma arzumuzu gösteriyorsa da, bir şeyler önümüze engel koymaya devam etmektedir. İç baskılar ister istemez isyan etmemize neden olabilir. İki dağ arasında sıkışmış gibiyizdir. Böyle bir durumda belki zor ama benim tavsiyem eğer yerine yeni bir şey koyamayacaksanız, eskiyi düzenlemek için ılımlı hareket etmenizdir. Yüzünüzü gülümseten, yüreğinizi ferahlandıran güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde duygusal yönlerinizi çok daha fazla ve yoğun şekilde gösterebilirsiniz. Toplumsal olaylara karşı duyarlı davranabilirsiniz. Ortak çalışmalarda yer alabilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size gelen farklı fırsatları değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. Hepsini ayrı ayrı göz önünde bulundurmanızda yarar var. Günün Atmosferi:Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Yaratıcı yönümüz harekete geçebilir. Yolculuklar, geziler ya da görüşmeler bu hafta sonunun keyifli başlıkları olabilir. Sosyal yönü dopdolu bir hafta sonu olacağı için enerjimiz de yüksek olacaktır. Yeni olanaklarla karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinde diyaloglarımıza dikkat etmeye çalışalım. Parasal konularda da kontrollü hareket etmeye özen gösterelim. Gerekirse harcamaları kısalım. Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Dedikodulara mahal vermeyelim. Özellikle işle ilgili konularda ketum davranalım. Yeni ve kritik bilgilere erişebiliriz. Çalışmalarımız herkes tarafından beğenilebilir ve bir anda aranan kişi olabiliriz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararlılık göstermeniz durumlar var. Yeni planlar yapabilirsiniz ancak hiçbir konuda aceleci olmamalısınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda ani değişiklikler olabilir. Tüm olaylar birdenbire gelişecek ve sizi çok etkileyecek. Aşkta da sancılı bir dönem geçiriyorsunuz. Partneriniz tarafından fazlaca hırpalanıyorsunuz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn'ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyiteklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay,hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.

26 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kurduğunuz güzel ilişkilerhayatınıza olumlu yansıyabilir. Çok çabuk tepki vermeye ve köprüleri atmaya meyillisiniz, dikkatli olmalısınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki Merkür ve Uranüs olumlu teması, sizin sezgilerinize güvenip iç dinamiklerinizi ateşlemeniz gerektiğini işaret ediyor.Toplumsal kriz yaratan konularla ilgili imkanlarınız dahilinde güçlü ve manevi bağlar kurarak sorunların üstesinden gelebileceğiniz bir organizasyona liderlik edebilirsiniz. Hayatınızdaki krizlerin üstesinden gelebileceğiniz bir bilgi birikimine sahip bulunuyorsunuz. Sezgileriniz ve sağduyunuz sayesinde bu alandaki noksanlıkların ve olumsuzlukların giderilmesi için gerekli ihtiyaçları tamamlayabileceksiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

26 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 59' 40" R
Ay
İkizler
02° 16' 17" R
Merkür
Koç
22° 48' 58"
Venüs
Boğa
11° 53' 19"
Mars
Koç
06° 31' 24"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 50"
Satürn
Balık
17° 18' 38"
Uranüs
Boğa
22° 51' 24"
Neptün
Balık
29° 09' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 47"
Lilith
Başak
24° 19' 05"
True Node
Koç
15° 16' 58"
Son Güncelleme : 09/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>