Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı davranışlarınızla belli ediyorsunuz, ama sözlere dökmeyi beceremiyorsunuz. Onun somut sözlere ihtiyacı var. Bugün size bu ihtiyacını iletebilir. Sabah ondan alacağınız bir haberle sevineceksiniz.

Sizi izleyen biri var ve performansınızdan pek de memnun değil. Bugün yine onunla bir problem yaşabilirsiniz. İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Oysa bu karışıklığa rağmen kendinizi işinize vermeniz bekleniyor.

Standardınızı biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz. Bu anlayış da, sizi her zaman cebinde parası olan biri yapıyor, sıkıntısız yaşayabiliyorsunuz. Bir yakınınıza destek vermeniz gerekebilir.

Son zamanlarda uykusuzluk probleminiz var. Bunu gerginliklere bağlıyorsunuz. Başka nedenleri de olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Bugün kendinize zaman ayırmak için çokça fırsatınız olabilir. Uzakta yaşayan bir dostunuzla haberleşip, sevinebilirsiniz. Karasızlık yaşayacağınız bir gün. Bunda sizin bir suçunuz yok, çünkü çok çeşitli önerilerle karşılaşıyorsunuz. Sizin için harekete geçme zamanı.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 14:18 Yay burcunda doğacak Yeniay, çoğu zaman ciddi duruşumuz nedeniyle içimizde bastırdığımız özgürlük duygumuzu ortaya çıkartıcıdır. Olumlu ve iyimser düşünmemizi, içsel anlamda yenilenmemizi, hayata geniş bir gözlükle bakmamızı sağlayıcıdır. Evet belki sorunlarımız vardır. Ancak biz dışarıda ve iç dünyamızda toleranslı düşünmeyi başarırız. Hayırlı olanı isteriz. Olmuyorsa bundan bir hayır vardır deriz. Yeniayın yönetici gücü Jüpiter-Terazi burcunda ilerliyor. Kariyer ve toplumsal yaşantımızda barış ve huzur sağlarken, güçlü kişilerle ilişki kurmayı, sanatsal veya tecrübeli olduğumuz alanlarda gelişmeyi, kendimizi ifade etmemizi, dışarıdan da destek görmemizi sağlıyor. Moral verici gelişmeleri işaret ediyor. Yeniayın görünümleri, güvenimizin yüksek tutulması ve olumlu bir bakış açısıyla yenilikleri karşılamamız gerektiğini gösteriyor. Biz eğer endişeli düşünürsek, kendi bilgimizden, tecrübemizden kuşku duyarsak adım atamayız. Onun için sizin önce kendinizin, yeteneğinizin farkında olmanız lazım. Çevre ilişkileri, bilgilenme konusunda güçlü enerjilere sahipsiniz. Görüşerek, bağlantı kurarak, başkalarıyla temasta kalarak, iletişime önem vererek ne kadar bilgili, zeki ve donanımlı biri olduğunuzu gösterebilirsiniz. Eğer aileniz, eğitim,veya çevresel anlamda yeniliklere açık olursanız, bu Yeniay, sizi kabuğunuzdan çıkartır, keyiflendirir ve başarılı kararlar vermenizi sağlar. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin tarzınıza uymayanteklifleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını gücünüzün üstünde zorlamamalısınız. Bu tür çalışma alanlarını seçmeden önce, mantıklı düşünmelisiniz. Cazip şartlara karşı kayıtsız kalmak istemiyor olabilirsiniz fakat siz, her zaman dengenizi ön planda tutmaktan hoşlanıyorsunuz..

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde,hayatınızı doğrudan etkileyen olaylarla meşgul olabilirsiniz. Görünür olmanın dezavantajlarını da yaşayabilirsiniz. Dert etmeyin, yakında tüm gerçekler su yüzüne çıkacak ve daha fazla anlaşılacaksınız.Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda fikirsel konular gündeme gelebilir. Koşullardaki değişiklikler sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha gerçekçi olmanızda fayda var. İş hayatınızdaki görünür olmak isteyebilirsiniz. Yeni başladığınız konularda tutarsızlıklar olabilir. İlişkilerde kopmalar yaşanabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Nihayet karşılıklı bir sevgi yakaladınız. Bekarlar için aşk konusunda söylenecek söz yok. Ama evli olanlar için tehlikeli bir gün.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek arzularınız, sosyal çevrenizdeki konuşmalarla şekilleniyor. Sosyal ortamlarınız için para harcama dürtünüz şu sıralar son derece yüksek.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte yaratıcı zihinsel etkinliklerine katılmak, hoşça vakit geçirmek ve fazla duygusal derinleşme yaşamadan günü atlatmanız yararınıza olacaktır.Ancak gün boyunca sizin de iç dünyanıza çekilip kendi hayat dinamiklerinizi irdelemeye çalışmanız olasıdır. Ay'ın boşluk etkisi ve Ay/Neptün üçgen açısı sizi de bir nebze içinize döndürecek ve ilham verici hayallere, ideallere dalmanıza neden olacaktır. Beklenmedik duygusal çıkışlara ve zihinsel manipülasyonlara karşı tetikte olmalısınız. Gece saatlerinde ise daha somut düşüneceksiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 39' 09" R
Ay
İkizler
11° 51' 55" R
Merkür
Koç
23° 27' 44"
Venüs
Boğa
12° 43' 36"
Mars
Koç
07° 02' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 11' 27"
Satürn
Balık
17° 21' 49"
Uranüs
Boğa
22° 53' 46"
Neptün
Balık
29° 10' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 10' 59"
Lilith
Başak
24° 23' 37"
True Node
Koç
15° 13' 31"
Son Güncelleme : 09/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>