Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sorunlu bir dönemdesiniz. Günün sonuna doğru aranızda yine bir tartışma çıkabilir. Tartışmayı fazla uzatmamak için alttan almaya çalışmalısınız.

İş yerinizde çok huzursuzsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz ücret artışı hala gerçekleşmedi. Sırf bu yüzden kendinizi işinize vermiyorsunuz. Bugünarkadaşlarınızla önümüzdeki günler için bir eğlence planı yapabilirsiniz.

Yakınlarınızdan biri için harcama yapmak ya da ona borç vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu beklenmedik gider, son zamanlarda bir hayli kötü olan maddi durumunuzu daha da kötüleştirecek.

İş yerinizde çok huzursuzsunuz ve bunu belli ediyorsunuz. Biraz daha sabretmeli ve kendinize hakim olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün burcunuzdaki yıldızlar sizi garip şeyler yapmak için zorlayabilir. Bunlar iyi sonuçlar verecek konular da olabilir, fakat daha ziyade zararlı şeylere meyletmeniz olası. Ancak akılcı yaklaşımlarınızla hatalı davranışlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Bugün yakın çevrenize karşı kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz.

10 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz Kova-Aslan burç aksında saat 21:10 itibariyle oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunayın işaret ettiği noktaları anlamamız için, gün boyu etkili olan görünümleri hesaba katmalıyız. Saat 01:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı bu Dolunayın, maddi konularda durumumuzu gözden geçirerek ona göre hareket etmenin, kararlar almanın önemini vurguluyor. Yoksa açılabilir, sonra da zorlanabiliriz. Saat 05:51 Ay-Mars mücadeleci görünümü, sakin olmakta zorlandığımızı gösteriyor. Aslında soğukkanlı olsak, her zamanki gibi mantığımızı öne alsak, duygularımızın esiri olmasak belki de bu denli sinirlenmeyeceğiz. Bence de sakin olalım. Saat 18:32 Ay-Uranüs olumlu görünümü, hem maddi hem ailevi konularda yeni bir şeyler yaşama, oluşturma arzumuzun işaretçisidir. Gönlümüzde, niyetimizde olanla buluşmak isteriz. Saat 19:32 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, maddi konularda rahat yaşama, özgürce hareket etme arzumuzu işaret ediyor. Ancak toplumsal hayatta bir çok kişiyle yan yana yürümekte, hedefimize varmakta bir hayli zorlanıyoruz. Bu saatlerde yine bu konular gündem maddemizde yer alabilir. Saat 21:10 Kova burcunda oluşacak Dolunay, maddi ve manevi kazanımlarınızla alakalı konularda gerçekçi davranmaya çalışmanız gayet önemli.  Başta harcamalarınıza dikkat etmeniz ve bütçenizi aşabilecek giderlerden uzak durmanız, bugünlerde özellikle sistemli ve disiplinli bir şekilde hareket etmeniz lazım. Fakat bu demek değil ki, ruhsal yönden kendinizi rahat ve güvenli hissetmenin yolu  elinizdekilere sıkı sıkıya sarılmak. Tabii ki hayır. Paylaşımda bulunacak ve diğer insanlara elinizden gelen yardımı yapmaya çalışacaksınız fakat bu sizin gücünüzü aşacak şekilde olmamalı. Gerçekçi davranmanız  sizi olabilecek her türlü riskten koruyacak bir kalkan gibi. Girişimde bulunmayı düşündüğünüz konularda veya gereksinim duyduğunuz alanlarda başka görüşlere açık olmanız gayet faydalı. Yatırımlar,yerinizle yapacağınız yeni sözleşmeler konusunda kendinize güveneceksiniz ama kendinizi fildişi kulesinde görmeye de çalışmamanız lazım. Yetenekleriniz konusunda hakikatlerin ışığında hareket ederek taleplerde bulunmaya çalışabilirsiniz  fakat kendinizi yükseklerde görecek şekilde beklentiler içine girmemeniz önemli. Bütün bunlara dikkat etmeniz halinde, Dolunay etkisinin yaratabileceği kayıp ve üzüntülerden uzak durabilirsiniz. Arzu ettiğimiz şekilde bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

10 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirmek için yapacağınız çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Sizin için başarı, özgürlüğünüzü ifade edebilecek ortamı yaratmak olacaktır. Mesleki anlamda yapmak istediğiniz bir çok şeyi, yaşama geçirecek ve çevrenize kabul ettireceksiniz.

10 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz. Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz. Bu aralarda pozitif yaklaşımlara ihtiyacınız var. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin karşıt ya da saçma fikirlerini değiştirmeye ya da bu fikirlerden yararlanmaya çalışarak ilerlemek isteyebileceğimiz bir haftasonundayız. Ancak, karşımızdaki kişiler bu anlamda katılımcı olmayacaklardır. Dolayısıyla, bu fikirlere kayıtsız kalmamız bizim için en iyisi. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

10 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

10 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EV vearası mekik dokuyan Oğlaklar, yarı açık cezaevi yaşamından çıkıp size keyif verecek ortamlarda bulunmalısınız.

10 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

10 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 12' 58" R
Ay
Terazi
03° 01' 12"
Merkür
Boğa
03° 52' 54"
Venüs
Boğa
23° 38' 50"
Mars
Koç
13° 49' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 04"
Satürn
Balık
17° 59' 52"
Uranüs
Boğa
23° 24' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 32"
Lilith
Başak
25° 22' 40"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>