Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Temkinli davranmanız bir işe yaramadı. Kapıldınız, gidiyorsunuz. Geçmişten çıkarttığınız en önemli ders aceleci davranmamaktı. Bu defa da beceremediniz. Şimdilik ilişkinizin sadece hoş yanlarını düşünüyorsunuz.

Sabah yaşadığınız gevşeklik akşama doğru sıkışmanıza neden olabilir. Öğle yemeğinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunladışında gevezelik etmek hoşunuza gidecek.

Yakın bir zamanda çok miktarda paranın konu edildiği ve bu parayla herkesin eşit şekilde ilgili olduğu bir kalabalığın içinde olacaksınız. Sizinle bir ilgisi yok ama ilgilenmekten kendinizi alamayacaksınız.

İlginç kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyuyorsunuz. Unutmayın, bir insan hem ilginç hem de kötü olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçiniz içinize sığmıyor gibi. Hem hafta sonu beklentisi hem de yeni ilişkinizi düşünüyor olmanız başka bir şey düşündürmeyecek size. Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz. Aynı konuşla bir süre daha meşgul olacaksınız.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar güne, 00:26 itibariyle etkili olacak Güneş-Chiron olumlu görünümüyle adım atıyoruz.  Bu enerji,  bir yandan yakın çevrenizde bulunan kişilerle(kardeş-komşu-yakın akraba) ilişkileriniz  ve iletişiminizi güçlü kılmaya çalışırsınız, diğer yandan partnerinizin üzerinizdeki etkisini gözden geçirirsiniz. Hiç kimseyle problem yaşamak istemezsiniz. Elden geldiğince bir terapist gibi onları dinlemeye çalışırsınız. Ancak şu bir gerçek ki asıl ihtiyacınız dinlenilmektir. Birilerine derdinizi anlattığınızda, fikirlerinizi paylaştığınızda, planlarınızdan söz ettiğinizde o kişinin derdinize derman olmasını beklersiniz. Ailenizin varlığı, hassasiyetle üzerinde durduğunuz bir konudur. Geçmişi bırakıp yola devam etmek arzunuz bu etki altında oldukça önem taşır. Saat 08:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, ev içinde hareketliliğin, psikolojik anlamda pozitif ve sıra dışı düşünmenin işaretçisidir. Yeniliklere hevesli ve açığızdır. Saat 14:31 itibariyle Ay-Venüs karşıtlık etkisi altında, başkalarına karşı  hoşgörülü olmanızı gerektiricidir. Haklı olduğunuz  konularda sakinlikle hareket ediniz. Belki başkaları sizi yendiklerini, devre dışı bıraktıklarını düşünüyorlar. Ancak ne kadar yanıldıklarını yakın bir zamanda anlayacaklardır. İçiniz rahat olsun. Bu karşıtlık,  hayatın gelip geçmekte olduğunu düşünen Oğlakların sabırsızlanmasına hatta huysuzlanmasına neden olsa da, dengenizi koruduğunuz ve kendinize güvendiğiniz sürece her zorluğu başarıyla hale yola koyabilirsiniz. Saat 18:07 Ay-Mars görünümü, gereksiz meseleler üzerinde bir hayli abartılı düşünmenize neden olur. Ne kadar sorumluluk sahibi olsanız da, bu etki altında hani deyim yerindeyse her türlü maceraya hazırsınızdır. Hiçbir şey düşünmeden yaşamak isteğiniz bir hayli yüksektir. İyi niyetli düşündüğünüz halde sizi sinirlendiren, izin vermediğiniz halde sınırlarınızı zorlayan kişilere tahammül göstermezsiniz. Keyifli bir gün  geçirmenizi can-ı yürekten dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş'ten güçlü etkiler alıyorsunuz. Maddi konularda yetersiz kaldığınız ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize yeni bir çalışma alanı bulmak en büyük arzunuz. Sınırlarınızı genişletmek için başlattığınız olumlu çabalarınızın karşılığını sosyal ilişkilerinizdeki başarınıza borçlusunuz.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz. Yardım almaktan çekinmeyin. Duygular mantığın önüne geçebilir. Dolayısıyla, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var. Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir. Sahip olduğunuz şeyleri korumanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Kısa yolculuklar, seyahatler ve fikir alışverişleri ön planda. On gündür, pek çok alanda akıcı ilerlemek kolay olmadı malum. Yarından itibaren de elimizdeki pasın gole giden olmadığını fark edebiliriz. Dolayısıyla, hayatımız için önemli şeylerin gerçekleşmesini veya önemli problemlerin bertaraf edilmesini istiyorsak yeni yöntemler geliştirmemiz gerektiğinin farkına varabiliriz. Olaylardan karlı çıkmanın yollarını bulmamız gerekiyor.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedecek, gelişiminiz için yapıcı kararlar alacaksınız. Özellikle kabullenme konularında önemli adımlar gözüküyor. Bir uzmanla görüşebilir, farkındalığınızı yükseltebilirsiniz. Çevrenizdeki olan bitene karşı duyduğunuz aşırı sorumluluk ve kontrol duygularından arınabilirsiniz. Akışa bırakın. İyi gelecek.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Duygusal dünyanızda kuvvetli iniş çıkışlar var. Partneriniz her ne kadar yaptığınız bazı şeyleri kısıtlamak istese de siz buna meydan okuyorsunuz. Tartışmalar gün boyu devam edebilir. PARA: Aile içindeki ortak harcamalar sizleri biraz zorlamaya başladı ama onların ihtiyaçları olduğunu da düşünün. Cömert olmalısınız. SAĞLIK: Kendinizi halsiz hissederek bayılacakmış gibi olmanız içinize korku yaratabilir.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Küçük sürprizler, hediyeler var.

10 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 19' 57" R
Ay
Terazi
16° 48' 55" R
Merkür
Boğa
05° 29' 35"
Venüs
Boğa
25° 04' 24"
Mars
Koç
14° 42' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 28"
Satürn
Balık
18° 04' 22"
Uranüs
Boğa
23° 28' 43"
Neptün
Balık
29° 25' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 59"
Lilith
Başak
25° 30' 23"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>