Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde artık kanıksandığını düşündüğünüz tartışmalar, olumsuzluk anlamında belirleyici değil. Sevgiliniz ve arkadaşınız arasındaki geçimsizliği, haklı üzüntünüzün ötesinde hayati bir sorun gibi yaşamamalısınız.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor. Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye yayılmış görünüyor.

Pek olasılık vermediğiniz bir gelişme, sürpriz bir biçimde sizden bazı hazırlıklar isteyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünleri, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. İçinizde barındırdığınız endişeler sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Birkaç gün içinde sonuçlanacak beklentileriniz var. Aşırı duyarlılığınız çoğu zaman karşılığını bulamıyor. Bu durum, insan ilişkilerinde birtakım umutsuzluklara götürebilir sizi.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün erken saatlerinde 02:47-04:28 arasında Ay boşlukta ilerlemesine devam edecek. Saat 04:28 itibariyle Boğa burcuna geçen Ay, sizlerin de şanslı bir haftaya başlamasını sağlıyor. Bugün hayatınızda yolunda gitmesini istediğiniz, umut ettiğiniz konu ne ise olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili bir konu varsa yine güzel haberi alabilirsiniz. Daha güzel görünümler ise akşama doğru oluşuyor. Ay-Venüs kontağı aşk hayatınızda tahmininizden daha güzel gelişmeler yaşatabilir. Romantik bir akşam geçirebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zorda olanlara yardım ediyorsun!Bugün başkalarını memnun etmek ve kendi ihtiyaçlarını karşılamak için çaba sarf etmen gerekebilir. Bir çatışmayı çözmenin en kolay yolu, anlayış, dikkat, nezaket, cömertlik, hoşgörü. Sen de bunlarla olumsuzlukları tedavi etmek isteyebilirsin. Bugün birlikte olduğun kişi veçevren de benzer hassasiyetler ile karşılaşman seni görevine sadık bir rehber yapabilir. Gün içerisinde yardımına ihtiyacı olan bir yakınına maddi destekte bulunabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan sevgilinin sana hazırladığı sürprize karşı şaşkınlığını gizleyemeyeceksin. Evli bir Oğlak burcuysan eşinle birlikte hayatınızı rutinden uzaklaştıracak programlar yapabilirsin. Akşam saatlerinde yaşam alanını düzenlemek isteyeceksin. Ufak çaplı temizlik bile keyfini yerine getirecek.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konularda oluşan dengesizlikleri radikal kararlarla değiştirmek isteyebilirsiniz. Geçmiş hatalarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaratıcılık ve zevklerde sıkışma olabilir. Spekülatif konularda ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Çocuklarınızla ilgili olaylarda kararlı davranmanız gereken zamanlar var. Eşinizle birlikte keyif verici faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Güven ve paylaşım içinde olmak size iyi gelecektir.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil planı gibi siz ve gelecekler için en doğru kararı verme potansiyeline sahip olduğunuz için bu görevi kimeye bırakmayın.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Benliğin derinliklerini keşfetmek isteyen oğlaklar güne sebepsiz neşe ile başlayabilirsiniz. Merakınızı uyandıran işler söz konusu. Risk alıp yenilenme ve ilerleme arzunuz artıyor.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

11 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızı işlerinize veya iletişimlerinize veremeyeceğiniz, ev ve aile ile ilgili konulara takılıp kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Evin dışında olduğunuz zamanlarda, içinizde bir yerlerde rahatsızlık veya huzursuzluk duyabilir, sürekli ailenizle birlikte evde kalmak isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>