Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal bakımdan fazla romantik ve heyecanlısınız. Yalnız sevdikleriniz sizin beklentilerinizi anlamayabilir ve bu romantikliğiniz bir anda kırgınlığa dönüşebilir. Bu yüzden mantığınızı ön plana çıkarmalı ve duygularınızı bu kadar çabuk ortaya dökmemelisiniz.

Özel yaşamınız her zaman olduğu gibiyaşamınızı etkiliyor. Bu her zaman olumsuz birşey olmasa da, bu aralar size zararı dokunabilir. Derdinizi de, sevincinizi de ofisin dışında bırakmaya çalışın bir süre.

Bugünlerde fazlasıyla tutumlu davranıyorsunuz. Yapılması gereken bazı masrafları yapmamanın, ertelemenin bütçenize bir faydası yok. Bir an evvel zaruri harcamalarınız yapmalısınız

Bugün ilgilendiğiniz konulara yoğunlaşmakta zorluklar çekebilirsiniz. Zihinsel faaliyetlere yönelmemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla, bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak. Gizli inatçılığınız bugünlerde size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Koç burcunda ilerliyor olacak. Sizler için aile ve ev konularınız ön planda olabilir. Aile vearasındaki denge bozulmuş olabilir. Belki de onlara daha çok vakit ayırmanızı bekleyebilirler. Evinizde dinlenmek isteyeceğiniz, hafta içine göre daha sakin bir gün yaşamak isteyebilirsiniz. Bugün erken saatlerden itibaren etkisini gösterecek olan Ay-Venüs gergin açısı ikili ilişkilerinizde sert tavırlar sergilemenize neden olabilir. Sizin burcunuzda hareket eden Venüs, bugün partnerinizden daha ciddi adımlar görmek istemenize yol açabilir. İlişkinizin geleceği hakkında soru işaretlerinizin olması, karşı tarafa artık tepkilerinizi tutamamaya yol açabilir. Unutmayın Venüs size daha iyi bir ilişki için enerji vermeye geldi. Günlük gerginliklerle bunu tersine çevirmeyin. Sevgiler, Astromeri

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz sorunları dert etmekten vazgeçeceksin!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Kafanda yapmayı planladığın birçok şey var. Hepsini yapacak güce de sahipsin ama nerden başlayacağını bilemiyorsun. Öncelikle güvendiğin birisinden yardım isteyerek bir adım atabilirsin. Sonrasında bütün planlarının yavaş yavaş gerçekleştiğini göreceksin. Yapman gereken şey sabırlı ve sakin olmak. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle doğayla iç içe olacağınız geziler yapabilirsiniz. Evli ve çocukları olan bir Oğlak burcuysan, ailecek sinemaya gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde tanıklık edeceğin bazı olaylardan dolayı, aslında küçük ve gereksiz meseleleri kendine boş yere dert ettiğini anlayabilirsin.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınızla ilgili geçici sorunlar ve zorluklarla ilgilenebilirsiniz. Beklentilerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz planlı davranmak ve eve yönelik bir alanda gayret göstermek gerekiyor. Ancak aceleci de olmamaya bakmalısınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde asosyal kabuktan çıkmalı ve bilgi birikiminizi başkalarıyla da paylaşabilme misyonunu üstlenmelisiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yakınlarınızın sorunlarıyla ya da kayıplarıyla meşgul olabilirsiniz. Hayalperest tutumları ve kararsızlıkları sizi yorabilir. Akşam artan enerji ile sosyal ihtiyaçlarınızı giderme imkânı bulacaksınız.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde oldukça canlı bir enerjiye sahip olacaksınız. Fakat kafanızda uçuşan fikirler sizi kararsızlığa itebilir. Arkadaşlıklarınız arasında kıskançlıklar meydana gelebilir. Kendinize güveniniz tam olduktan sonra söylentilere kulağınızı tıkamak yeterli olur.

9 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnandığınız fikirler ve çalışma sisteminiz, yakın zamanda haberdar olduğunuz yeniliklerden etkilenmeye başlayabilir. Değişikliğe direnç göstermemeli ama bunu yaparken de hiçbir şeyi sadece yeni olduğu için benimsememelisiniz.

9 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 57"
Ay
Kova
25° 38' 45"
Merkür
Koç
17° 53' 23"
Venüs
Boğa
03° 41' 43"
Mars
Koç
01° 24' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 06"
Satürn
Balık
16° 45' 57"
Uranüs
Boğa
22° 28' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 54"
Lilith
Başak
23° 34' 50"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>