Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda güzel bugün güzel gelişmeler olacak. Sevgilinizin size hazırladığı sürpriz, sizi çok mutlu edecek. Akşam saatlerinizi sevgilinizle geçireceksiniz. Bir davete katılmanız muhtemel.

Edindiğiniz her yeni bilgiyiyaşamınıza nasıl uyarlayabileceğinizi düşünme alışkanlığınız ufuk açıcı bir deneyim. Yine de, bunun sizi hayalciliğe sürüklemesine izin vermemelisiniz. Neyin işe yarayıp, neyin yaramayacağını belirlemek için yeni bilgileri bir süzgeçten geçirmeye çalışın.

Çoktandır almak istediğiniz bir giysiyi alabilecek mali kaynağınız olacak, üstelik yakınlarınızın da sizi mali olarak desteklemesi sizi çok sevindirecek. Bugünlerde biraz sıkıntı atacak ve alışveriş size çok iyi gelecek.

Bugün sportif faaliyetler ile kendinizi fazla yormamaya çalışın. Dinlenmeye ihtiyacınız var. Aksi halde sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Bugün sürprizlerle dolu bir ortama katılacak ve yeni dostluklar kurabileceksiniz. Yakınlarınızın sizi ilgilendiren bir girişimi olacak. Hazırlıklı olun. Geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içerisindesiniz. Ancak bu beklentilerinize ulaşmanız için büyük bir çaba ve özveriyle çalışmanız gerekiyor. Biraz daha gayretli olmalısınız.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, iki hafta sonraki Güneş Tutulmasının öncesinde, kazancımız, ilişkimiz, bize ait olan yatırım veya mallarımız, harcamalarımız gibi konuların gündem maddemizdeki önemini vurguluyor. Gerçekçi bir şekilde olan biten gelişmelere bakmak lazım. Hesapta olmayan bir durumla ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Acil olarak bir ödenmesi gereken bir para sıkıntımız olabilir. Kenarımızda bir paramız yoksa, bir yerlerden destek bekleyebiliriz. Fakat buna güvenemeyiz. Bağlı olduğunuz grup veya ekiple ilgili masrafların karşılanmasında sorun yaşanabilir. Bir ürünü sabırsız davranıp, pahalıya alabilirsiniz. Aldığınız bir şeyden sonra pek hoşnut kalmazsınız. Ailenizin, eşinizin veya başkasının bir işi size düşebilir. Yardımcı olmak zorunda kalabilirsiniz. Yaptığınız planları mutlaka artı ve eksileriyle hesap ediniz, inceleyiniz. Hemen olur yanıtı vermeyiniz. Birilerine güvenip yola çıkamayız. Kredi çekimi veya borçlar konusunda temkinli olunuz. Sürekli mali yönde yanlış tutumunuz nedeniyle zorlanıyor ve bundan ders almıyorsanız, şimdi Tutulmada tekrar aynı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Aslında Tutulmalar size gelişim yönünde bir uyarıdır. Bu uyarıyı görmezden gelenler tabii ki sıkıntı çekerler. Yatırım düşünenler, bu ay özellikle piyasada durgunluk veya belirsizlik olabilir. Uzman kişilere danışmakta yarar var. Bunların yanında, para kazandırıcı bazı fırsatlar karşınıza çıkar. Yazılı bir sözleşme olmadan, söz ileyapmayınız. Paranızı peşin alınız veya ödeme için mutlaka bir belge isteyiniz. Belgesiz, garantisiz mal almayınız. Mars, ortaklaşa gelir, eşinizin parası veya başka yerlerden gelen desteklerde bazı sorunların yaşanma ihtimaline karşı sizi uyarıyor. Gelir-gider dengenizi mutlaka önemseyiniz. Sadece kendi çıkarlarınızı değil, ilişkiniz olan insanların da parasına dikkat ediniz. Tutulmanın farkındalık yönünde bizlere ışık olması dileğimle,

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı tavırlarının belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kişiselliğini ortaya koyacağın uğraşlar içinde olacaksın.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaş çevreniz ve sevdiklerinizle özel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Dedikodu ve yanlış anlaşılma risklerine karşı dikkat.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. Bazı olayların tamamlandığını göreceksiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu tutulmayla beraber parasal konularda beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Elinize bir miktar para geçebilir. Bütçenizi iyi oturtmalı, ani kararlardan kaçınmalısınız. Yatırımlarınız hızlanabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 59" R
Ay
Oğlak
10° 07' 31"
Merkür
Koç
16° 31' 03"
Venüs
Koç
29° 36' 50"
Mars
Balık
28° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 42"
Satürn
Balık
16° 28' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 43"
Lilith
Başak
23° 12' 47"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>