Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

Bugün işinizle ilgili güzel fikirler üretebilir ve olumlu gelişmeler yapabilirsiniz. Ancak başarılı olmak istiyorsanız hiç kimseden yardım beklememeli ve hedefinize kilitlenmelisiniz.

Parasal konularda şanslı olacağınız bir gün geçireceksiniz. Bugün maddi konulardaki bazı olumlu gelişmeler sizi bir hayli sevindirecek. Yüksek moraliniz sayesinde gün boyu neşeli ve canlı olacaksınız.

Sizin asıl dikkat etmeniz gereken şey karşınızdakilerin yanlış bilgilerini araştırmadan kabullenmeniz. Oysa sezgilerinize biraz daha güvenerek hareket etseniz başarınız tam olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aileniz içindeki değişken havayı yaşlı bir aile bireyinizle giderme yoluna başvuracaksınız. İçinize tam sindiremediğiniz bir konu kendiliğinden ortadan kalkacak. İş dönüşü katılacağınız bir kültürel faaliyette yeteneğinizle taktir toplayacaksınız. Biraz ketum davranarak sevgiliniz hakkında en yakınlarınıza bile sır vermiyorsunuz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, duruşunuz, konuşmalarınızla olgun bir kişi izlenimi yaratmanız ve saygınlık uyandırmanız yönünde olumludur. Duygularınız ve mantığınız aynı doğrultuda olduğu için, kendinizle çelişmezsiniz. Saat 12:21-15:15 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kararlarımızı uygulamak veya bir mesele üzerinde yön belirlemek zor olabilir. Mantıklı ve sakin düşünmeniz, gündelik normal seyirde giden işlerinizle ilgilenmeniz yeterlidir. Böylece hem yanlış kararlar almamış hem de ertesi gün işlerinizi daha çabuk halletmiş olursunuz. Saat 15:15 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Harcamalarımıza dikkat edelim. Çünkü iki gün boyunca özgür hareket etmek isteriz ve arkası gelir mi gelmez mi diye düşünmeyiz. Hoşuna giden bir şey varsa çekinmeden alabilirsiniz. Genel olarak paranızın değerini bilen kişiler olduğunuz için dengeli hareket edeceğinizi umuyorum. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

6 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ihmal ettiğin fiziksel görünümün için karar alacaksın. Yaptığın planda aksilik yaşayabilirsin.

6 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili yaşadığınız haksızlıklarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bunlarla ilgili haklıyken haksız duruma düşmemek adına daha sabırlı davranmanız iyi olacaktır.

6 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, daha akılcı hareket etmeye gayret edin. Aynı zamanda elinizdekilerini de korumaya bakmalısınız.

6 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZE ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz. Dostluk duygularınız derin. Sağlam ve kalıcı düşünceler içindesiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızın derinliği en çok da sizi yorup yıpratabilir ve bu etkilerin altında boğulmamaya dikkat etmelisiniz. Neyse ki öğleden sonra kendinizi daha rahat şartlar altında bulabilir, kendi değerinize yeniden odaklanabilirsiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayattaki sorumluluklarınızı yeteri kadar biliyorsunuz. Gereğinden fazlayüklenmeyin. Sonra bu sizin göreviniz haline gelir. İkili ilişkilerden beklediğiniz desteği göremeyince asabi ve sinirli olmak hiçbir şeyi çözümlemez. İletişim kurarak sıkıntılarınızı dile getirmelisiniz. Ekonomik anlamda zorlanmalar ruhunuzu karartmasın. Her tünelin ışıklı bir çıkışı vardır.

6 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

6 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>