Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birinden çok etkileniyor ve bu etkiyi yok etmeye çalışıyorsunuz. Yöntem olarak da ona kötü davranmak gibi arabesk bir tarzı seçmişsiniz. Bu tarzınızla onunla dostluk kurma şansınızı da kaybedebilirsiniz.

Yaşanan ciddi sorunlarla ilgili çözüme yönelik düşüncelerinizin fazla ciddiye alınmaması, sizi işyerinize karşı soğutuyor. Bu engellemede özellikle birinin payı olduğu görüşündesiniz.

Her ayın sonuna doğru ortaya çıkan beklenmedik masraflar hesaplarınızı altüst ediyor. İhtiyaçlarınızı kazancınızla denkleştirebiliyorsunuz. Partnerinizle para işlerine aynı sorumlulukla bakıyorsunuz.

İş hayatınızda hep aklınızda olan ama çok anlaşılır nedenlerle imkansız görüp iptal ettiğiniz bazı düşünceleriniz var. Bunlarla ilgili yakın zamanda yepyeni bir umut kapısını aralayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok dirençlisiniz. Sıradan sorunlar sizi pek etkilemiyor. Sızlanıp ağlama huyunuz yok. Çevrenizde insanların küçücük sorunlarını devasa şeylermiş gibi dillendirmeleri sizi şaşırtıyor. Fakat sizin de bunu ara sıra yapmanızda yarar var. Siz de dertlerinizi birileriyle çekiştirmelisiniz. Hafta sonu çok sevineceğiniz, beklemediğiniz konuklarınız olabilir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 02:15 Ay-Venüs zorlu görünümü,  gerek mali konularda, gerekse sosyal hayatta ve de ilişki meselelerinde bizi uyarıcıdır. Çevremizdeki bazı insanları idare etmek zorunda kaldığımızı düşünürüz. Oysaki bu hiç tarzımız değildir. İçimizden gelmediği için, -Canım cicim diyemeyiz. Şöyle bir şansım dönse de, hayatımı istediğim gibi yaşasam diye aklımızdan geçiririz. Saat 02:49-15:43 arasında Ay-boşluk etkisi, acil kararlar almanıza neden olabilir. Tabii ki durup şöyle bir mantıklı düşünmekte yarar var. Saat 15:43 itibariyle Balık burcunda ilerleyen Ay, sizi diğerlerinden farklı kılan niteliklerinizi dışa yansıtmanızda,  hoş ve yumuşak yönlerinizle insanları kucaklamanızda ışığınız oluyor. Kişi inandığı yolun üzerindeki pürüzleri kolayca aşabileceğini hisseder. Her anlamda dostluk, inanç, saygı ve sevgi ilkesini benimseyerek bunların tekine bile zarar gelmemesi için çaba sarf edebiliriz. Sizlerle buluşsun tüm güzellikler. Her şey umduğunuz gibi olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı tecrübelerin ortaya çıkaracağı kolaylıklara hayır dememelisiniz.. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız..

12 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatle dinlemeli, ama duyduğunuz her şeye inanmamalısınız. Aşırılıklar ve abartılar sizi hoşlanmadığınız yerlere taşıyabilir. Kendinize ve neler yapabileceğinize güvenmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi yazdığımız etkiler devam etse de, bugün Merkür ve Jüpiter görünümü kelimelerimizi doğru kullanmamız, faydalı iletişim kurmamız, düşüncelerimizi yaratıcı şekilde ortaya koymamız için fırsatlar yaratacaktır birkaç gün boyunca. Daha olumlu düşünebiliriz. Uzun vadeli anlaşmalar yapmak veya bağlayıcı sözler vermek açısından güzel bir süreç, ama hızlı davranmalı. Koşullar değişebilir. Uzlaşmak iki gün içinde iyice zorlaşacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konularda hızlı kararlar almamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız sorumluluklarınızı rahatlıkla halledebileceksiniz. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Günün ikinci yarısında daha hareketli koşullar söz konusu. Yakın çevrenizle iletişiminiz akıcı.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ziyaretinize gelebilir ve birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Eski fikirlerinizin değiştiğini düşünebilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

12 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanların ve yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızın söyledikleri pek hoşunuza gitmeyebilir. İletişimsel işlerinizde yanılgılara dikkat. Kafanız dalgın olabilir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Sulak yerlere küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi ve empati dolu bir düzeye çıkartabilirsiniz. Yaratıcı ve ilham verici işlerde ilerleme sağlamanız mümkündür. Olgun bir ruh yapısıyla gerekağınızdaki insanlarla gerekse kardeş, akraba ve komşularınızla sempatik yakınlıklar deneyimleyebilirsiniz. Sabahtan öğleye kadar akışta kalmanız gerekebilir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 39' 26" R
Ay
Terazi
08° 27' 14"
Merkür
Boğa
04° 30' 43"
Venüs
Boğa
24° 12' 39"
Mars
Koç
14° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 33"
Satürn
Balık
18° 01' 39"
Uranüs
Boğa
23° 26' 17"
Neptün
Balık
29° 24' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 54"
Lilith
Başak
25° 25' 43"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>