Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenin onaylamadığı beraberlikler, bugünkü çekiciliğini kısa sürede yitirip pişmanlıklara dönüşebilir. Gönlünüzün aradığını bulmak için, çok aceleci olmanız gerekmiyor.

Önümüzdeki günlere uzattığınız iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz olabilir

Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz. Ödemelerden yeni arındırdığınız geleceğinizi yeni borçlarla doldurmak yerine, harcamalarınızla standardınızı dengeleme yoluna gidebilirsiniz.

Bir arkadaşınıza gösterdiğiniz duyarlılık, onunla ilgili olumsuz bazı dış değerlendirmelerin etkisiyle zaafa uğrayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugünü dingin geçirmek istiyorsunuz. Kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınacaksınız. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak adına verdiğiniz ödünler, yine de fazla olabilir.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cumartesi günümüz, saat 03:10 Güneş-Ay görünümüyle başlıyor. Eviniz içinde ve ailevi konularda olur olmaz şekilde ani çıkışlarda bulunmanız mümkün. Kafanızın içi oldukça dolu. Para veya farklı bir konuda  herhangi bir sürpriz durum yaşanması halinde tepkiniz sıra dışı olabilir. Kendinizden eminsiniz ancak hayat bu belli olmaz diye düşünmektesiniz. Saat 05:15 Ay-Venüs olumlu görünümü aşk hayatınızı ilgilendiren konularda olduğu gibi yaşamın zevkli ve güzel yanlarını verimli ve düzgün  bir şekilde hissetmenizi sağlar.  Boğa burcunda ilerleyen Ay ile burcunuzda ilerleyen Venüs bir Oğlak  için her zaman rahatlatıcı, sakinleştirici bir etki yaratır. Sorunları olsa dahi kişi bunlara daha ılımlı tarzda yanaşabilir veya bir şekilde düzenlemeye çalışabilir. Aşk konusunda gösterişli sözlerden ziyade gerçekçi bir düşünce ön plandadır, Romantizm duygunuzun  bile içeriğinde sağlamlık arama  olgusu yatabilir. Bu görünüm altında, maddi konular üzerinde düşünebilir. Saat 12:32-13:36 arasındaki  kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altında, partnerinize, ailenize bir şeyleri sert şekilde ifade edersiniz. Aslında başka şeylere kızgınsınızdır. Sinirinizi boşaltamadığınız için en yakınlarınıza çatabilirsiniz. Saat 13:36 Ay-Boğa burcu geçişi huzur vericidir. Sağlam olana yönelmeyi huzuru önemsemeyi, hem duygusal hem de maddi anlamda  güven içinde yaşamayı isteriz.  Ne yaparsam kendimi garantiye alırım, nasıl bir adım atarsam yararlı olur diyerek analizde bulunuruz. Cumartesi gününün her birimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

13 Şubat 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinizi uygulamaya koymak açısından güzel bir süreçtir. Yakın çevreniz de dahil olmak üzere birçok insan ile iletişim içinde olur, düşüncelerinizi anlatıp karşı tarafın fikirlerini almak istersiniz. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu için olmasını istediğiniz her ne konu varsa başka insanların desteğini kolaylıkla yanınızda bulursunuz.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonuna gelindiğinde pek çok şeyi hallettiğinizi görebilirsiniz. Artık biraz da ruhunuzu besleme ve hobilerinize ya da size keyif veren şeylere vakit ayırma zamanı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ve öğle civarında gergin diyaloglar veya hızlı hareketlere bağlı sıkıntılar olabilir, ama gün genelinde ve önümüzdeki günlerde aklımızın hızlı çalışacağı, zekamızla göz kamaştırabileceğimiz, bizim için önemli hedef ve amaçlarımıza odaklanabileceğimiz, büyük resme odaklanacağımız, kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünebileceğimiz ve bu alanda kısmen şanslı da olabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Enternasyonel işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, ticari veya maddi başlıklı konular açısından da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, evle ve yakınlarla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Daha sonraki saatlerde keyifli uğraşlar var.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verdiğiniz kararları gözden geçirip uzun vadeli olanları bir süre hayatınızdan çıkartımalısınız. Sorunlarınızı çözünce aklınız daha rahat olacaktır.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Şubat 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda değişik bir gün sizi bekliyor. Ağırlayacağınız bir misafir bazı isteklerinizi ertelemenize neden olabilir. Öğleden sonra daha keyifli, eğlenceli ve paylaşımcı olabilirsiniz

13 Şubat 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri evinizle ilgili tadilat işlerinde ilerleme sağlayabilirsiniz. Öğle saatleri bir parça enerjiniz çekilse de akşama doğru aileniz ve çocuklarınız ile çok huzurlu aktivitelere girişmeniz mümkündür. Üstelik müzik, sanat ve hoşunuza giden en değerli hobilerinize zaman ayırabilmek için uygun enerjilere sahip olabileceksiniz. Genel olarak ise; Ay bugün saat 12:33'te boşluğa girecek, çok kısa bir süre boşlukta kalacak ve 13:36'da yüceldiği Boğa burcuna geçiş yapacak. Boşluk zamanlarında akışta kalmak, radikal kararlar almamak, değişiklikleri ve yeni adımları boşluk sonrasına bırakmak gerekecektir. Ay, Boğa burcuna geçtikten sonra Koç enerjisinin sabırsız, maymun iştahlı, hızlı enerjisi yerini sabırlı, sakin ve istikrarlı Boğa enerjisine bırakacaktır. Ay’ın huzurlu olduğu bu burçta biz de bu rahatlıktan payımızı alırız. Rahatlamak, huzur bulmak, kalabalıklardan uzak kalıp keyfimize bakmak isteriz. Bugün zor işlerden ziyade pratik olabileceğimiz işleri halletmeli, sıcak bir atmosferde, yüksek dinamizm içermeyen mekanlarda dostlarla, aileyle ve sevdiklerimizle vakit geçirmeye yönelebiliriz. Evde zaman geçirmek bu günün temasına en uygun düşen eylem olacaktır.

13 Şubat 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın geçmişteki çalışmalarınızın karşılıklarını almaya başlayabilirsiniz. Bu karşılıklar, maddiyatla ilgili olabileceği gibi, aşk ilişkisi, kariyer fırsatları veya zamanında yapılmış bir iyiliğin, zor zamanda aynı şekilde size de yapılması şeklinde ortaya çıkabilir.

13 Şubat 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 42' 45" R
Ay
Oğlak
29° 17' 37"
Merkür
Koç
17° 00' 29"
Venüs
Boğa
01° 21' 50"
Mars
Balık
29° 57' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 34"
Satürn
Balık
16° 36' 05"
Uranüs
Boğa
22° 21' 51"
Neptün
Balık
28° 55' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 32"
Lilith
Başak
23° 22' 14"
True Node
Koç
15° 21' 00"
Son Güncelleme : 30/04/2024 17:05

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>