Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenin onaylamadığı beraberlikler, bugünkü çekiciliğini kısa sürede yitirip pişmanlıklara dönüşebilir. Gönlünüzün aradığını bulmak için, çok aceleci olmanız gerekmiyor.

Önümüzdeki günlere uzattığınız iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz olabilir

Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz. Ödemelerden yeni arındırdığınız geleceğinizi yeni borçlarla doldurmak yerine, harcamalarınızla standardınızı dengeleme yoluna gidebilirsiniz.

Bir arkadaşınıza gösterdiğiniz duyarlılık, onunla ilgili olumsuz bazı dış değerlendirmelerin etkisiyle zaafa uğrayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugünü dingin geçirmek istiyorsunuz. Kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınacaksınız. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak adına verdiğiniz ödünler, yine de fazla olabilir.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:26-12:31 arasında Ay bugün boşlukta olacak. Günün ilk yarısı boyunca işlerinizde sonuç almak zor olabilir. 12:31'de Ay İkizler burcuna geçiyor. Bu saat itibariylehayatınıza yoğunlaşabileceğiniz bir süreç sizleri bekliyor. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Duygusal olarak kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Bugünün önemli olayı ise Mars ve Uranüs'ün Koç burcunda kavuşumda olması. 09:27 itibariyle kesinleşen bu durum aniden ortaya çıkan konularla sabrınızı zorlayabilir. Aile içinde beklenmedik bir durum meydana gelebilir. Gerek duygusal gerekse fiziksel olarak yıpranabilirsiniz. Evinizde bugün riskli işlerden uzak durun. Siz eyleme geçmeseniz bile evinizde aniden bir sorun meydana gelebilir. Her şeyi kapatarak evden çıktığınızdan emin olun. Hem agresif hem tehlikeli olabilecek etkiler alıyor olacağız. Sevgiler, Astromeri

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Takdir ediliyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Cevapsız sorular, havada kalan konular sana güç ve cesaret verirken, kendinle hesaplaşmana da neden olacak. Kafanın karışık olduğu günlerden geçerken ihtiyacın olan yol haritasını yine kendinde bulabilirsin. Her şeyin düzeleceğine dair inancın tazeleniyor. İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan, alanına yakın ilanları pas geçmemende fayda var. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle gündelik konulardaki alışkanlıklarınızı değiştirmeye yönelik kararlar alabilirsiniz. Sorunlarınla kimseyi meşgul etmeden bazı kararları tek başına almaya çalıştığın için etrafındakilerin takdirini toplayacaksın.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yolunda gitmeyen bir ilişki adına önemli bir konuşma yapılabilirsiniz. Bunu yaparken belki başka bir ilişkiden cesaret alıyor olabilirsiniz. Bu kararı kendi başınıza vermeye özen gösterin.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullarda istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı öfkenizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde akışta kalın.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yorgun ve yataktan kalkmak istemiyor olabilirsiniz. Bu durumda topraklanmak sizi birden canlandırabilir.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Epeydir bekleyen konular için yeni çözüm olasılıkları fark edebilirsiniz. Gün boyu ruh beden dengesini koruyun ve sağlığınıza dikkat edin.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitimler, yeni konular, gündelik hayatınızda karşılaşacağınız yeni insanlar hayat akışınızda değişikliğe neden olabilir. Bir iletişim ağına dahil olabilir, farklı birprojesine adım atabilirsiniz. Web sitesi açmak, güncellemek, sosyal medyada daha aktif olmak sizin için ön plana çıkar.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın geçmişteki çalışmalarınızın karşılıklarını almaya başlayabilirsiniz. Bu karşılıklar, maddiyatla ilgili olabileceği gibi, aşk ilişkisi, kariyer fırsatları veya zamanında yapılmış bir iyiliğin, zor zamanda aynı şekilde size de yapılması şeklinde ortaya çıkabilir.

13 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 23" R
Ay
Oğlak
14° 06' 47"
Merkür
Koç
16° 36' 29"
Venüs
Koç
29° 58' 55"
Mars
Balık
29° 05' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 52"
Satürn
Balık
16° 30' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 44"
Lilith
Başak
23° 14' 46"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>