Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. Geçmişle bağınızı koparma isteğiniz gerçekleşiyor. Aşkla küskünlüğünüzü bitirmiş ve yeni ilişkilere açılmış olmanızın sonucunu alacaksınız.

Çok önce yaptığınız ve belki de unuttuğunuz bir görüşmenin sonuçlarını yakın bir zamanda alacaksınız. Sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme gözüküyor, sevineceksiniz.

Önemli bir sıkıntınız olmamasına rağmen, satın almak isteğiniz pek çok şeyi alamamak bazen canınızı sıkıyor. Bir süre daha sadece hayallerinizi beslemekle yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bugünlerdeki bir tavrınızın sonrasında üzüntülü pişmanlıklar gelişebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında başka bir kentteki bir tanışma, yaşamınıza yeni renkler katabilir. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz konulara biraz uzak durmanız, çözümlere daha yardımcı olmanızı sağlayacak. Yeniden umudunuzun yeşerdiği bir konuda, bu kez biraz aceleci davranmanız gerekiyor. Bugünlerde arkadaşlıklar arasındaki duygusal hareketlilikler biraz tehlikeli.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 01:38 Ay-Venüs görünümü, günlük aktivite içinde kendinizi diğer günlere göre daha hırslı, başarıya aç, dürtüsel hareket etmeye meyilli hissetmeniz mümkündür. İster istemez kontrolü elde tutabilmek amacıyla kişiliğinizin en güçlü yanlarınız, sizi başkalarından farklı kılan özelliklerinizi cesurca sergileyebilirsiniz. Saat 23:46 Ay-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir. Her birimiz için güzelliklerle dolu bir gün geçmesi dileğimle,

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantınızda bir takım fırsatların size sunulması, kafanızdaki soru işaretlerin su üstüne çıkmasına neden olacaktır. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görerek, yeni başlangıçlara kendinizi hazırlamalısınız. Kişisel özgürlüğünüzün önemli olduğu bugün içinde, bazı sınırlamaları kaldırırsanız kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya akrabalarınızı ilgilendiren konularla uzun süre meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi hızlıca söyleyebilir ve hızlı çözümler aramaya koyulabilirsiniz. Bazı konularda fevri davranmak veya kabalaşmak yerine olgun olmaya çalışın. Bu sayede size destek olmak isteyecek kişiler çoğalacaktır.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Gelecek planlarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Otorite olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler size yeni vizyonlar katabilir. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmalısınız.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Durup dururken kırıcı olduğunuzun da farkına varın artık. Özellikle aşk konusundaki tartışmalara son verin. Aksi halde yalnız kalabilirsiniz. Sevgiliniz sizi çok seviyor.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç burcundaki gezegen transitlerinin azalması ile siz de sıkıntılarınızdan yavaş yavaş kurtulmaya başlayacaksınız. Belki mucizeler olmayacak, olağanüstü güzel haberler alamayacaksınız fakat sizi bunaltan ve önünüzü göremediğiniz mevcut durumdan uzaklaşmaya başlayacaksınız.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda ortaklaşa adımlar atabilirsiniz. Sevdiğiniz insana ve dostlarınıza anlayışla yaklaşacaksınız. Problemlerinizin üzerine gitmek için harika bir gün olacak.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleye kadar akışta kalmalı ve kendinizi biraz revaçtaki konulardan soyutlamalısınız. Öğleden sonra ise arkadaş ortamınızda sezgilerinizin ve gizli saklı dönen olayların farkına varabilir, yakın bir dostunuzun sırrını tutmak zorunda olabilirsiniz.Aynı şekilde dahil olduğunuz bir grubun gizli sırlarıyla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Günün teması liderlik edilen arkadaş grupları, mesleki kazanımlar ve topluma karşı gizli tutmayı tercih ettiğiniz konular olacaktır. Mesleki alandapaylaşımlarınızı derleyebileceğiniz fırsatlara sahip olacaksınız.

13 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

13 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 35" R
Ay
Aslan
19° 47' 49" R
Merkür
Koç
29° 11' 10"
Venüs
Boğa
19° 10' 16"
Mars
Koç
11° 02' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 33"
Satürn
Balık
17° 45' 01"
Uranüs
Boğa
23° 12' 01"
Neptün
Balık
29° 18' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 29"
Lilith
Başak
24° 58' 28"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>